Gyöngyláncos roletta (tokozat nélküli)
Rolettával csak jól járhat!

 

Mostanában egyre népszerűbb árnyékoló eszköz a roletta, ami nem véletlen, hiszen használata számtalan előnnyel jár. A roletta tökéletes árnyékoló eszköz, nem sötétíti el teljesen a lakást, viszont kellemesen megszűri a fényt.

Nálunk sokféle színből rendelhet, ezzel kedve szerint befolyásolhatja a helyiség hangulatát. Ha a meleg fényeket szereti, ajánljuk a sárga és a piros különböző árnyalatait, ha pedig odavan a hűvösebb hangulatért, zöld, kék és szürke színekből válogathat. Biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a lakásához illőt!

A roletta ugyanakkor könnyen kezelhető, gyakorlatilag karbantartást sem igényel. Az általunk forgalmazott árnyékolók kiváló alapanyagokból készültek, ennek köszönhetően tartósak.

A roletta minden előnye ellenére az egyik legolcsóbb árnyékoló eszköz. Tegye próbára Ön is, tekintse meg termékeinket, és rendeljen kedvére! Ha tetőtéri helyiségbe keresi a megfelelő árnyékolót, nálunk akkor is jó helyen jár. Készséggel állunk rendelkezésére tetőtéri rolettákkal is!

 

Vásároljon rolettát nyílászáróira!

Aki rendelkezik tetőtérrel, tisztában van vele, hogy a hőség milyen kihívás elé állítja az emeleten lakókat, ugyanis nyáron sokkal intenzívebben érezhető a forróság az emeleti szobákban, ezt pedig a roletták alkalmazásával hatékonyan lehet mérsékelni!

A roletta rendkívül népszerű árnyékolástechnikai termék, számos előnnyel rendelkezik. Főként tetőtéri ablakok esetében használják előszeretettel, ugyanis kiválóan véd az erős napsugarak ellen, alkalmazásával jelentősen csökkenthető a tetőtérben a hőmérséklet!

A roletták felhasználási területe természetesen nincsen szigorú szabályokhoz kötve, ezért nemcsak tetőtéri ablakok esetében alkalmazhatók, hanem bármelyik beltéri nyílászáróra telepíthetők, ahol nincs lehetőség vagy igény egy redőny beszerelésére!

A roletták mechanikai részegységei különösebb karbantartást nem igényelnek, a meghibásodott alkatrészeket könnyű pótolni, így javításuk nem okoz nagyobb munkálatokat, fennakadásokat.

Védje otthonát az erős napsugaraktól, vásároljon Ön is rolettát! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!