Hasznosságok

Hasznos segítség a mindennapokban: az elektromos garázskapu

Akinek autója van, nagyon jól tudja, hogy milyen nagy segítséget tud jelenteni egy elektromos garázskapu, hiszen képes jelentősen megkönnyíti a mindennapokat. Nézzük, miért is éri meg felszerelni, és mit kell tudni róla! 

 

Garázskaputípusok 

 

A garázsajtóra nagyon praktikus redőnyt szerelni, aminek számos előnye van. A garázskapu redőnyök tulajdonképpen nagyban megegyeznek a normál redőnyökkel, mindössze annyi különbséggel, hogy a garázsra szerelhetők a lefedés sikeressége miatt nagyobb lamelákkal és lefutókkal rendelkeznek. Praktikusak, hiszen védik az autót a külső behatásoktól, emellett pedig bizonyos hő- és hangszigetelő hatásuk is van. Webáruházunkból akár még garázskaput is rendelhetsz, nálunk mindent megtalálsz, ha árnyékolásról van szó! 

 

Motorizáció 

 

Még hasznosabb a garázskapu, ha motorizált is, hiszen ez esetben még jobban megkönnyíti a használata az életünket. Nem kell az autóból ki- és beszállni, hiszen a távirányítóval való működtetés miatt pillanatok alatt irányíthatjuk a redőny mozgását. Sőt! Manapság már arra is van lehetőségünk, hogy okoseszközeink egyikével kapcsoljuk össze az elektromos garázskaput, ezáltal egy készülék segítségével az egész háztartás működtetését koordinálhatjuk. 

 

Elektromos garázskapu 

 

Az elektromos garázskapu tehát nagyszerű találmány, a folyamatos fejlesztéseknek hála pedig biztonságos és hatékony megoldást kínál. Bármely garázsajtóhoz illeszthető, többféle színben is elérhető, így a vásárlásnál még azt is figyelembe tudjuk venni, hogy milyen színű garázsredőny illene a leginkább az otthonunkhoz. Megkönnyíti a közlekedést, ezáltal a kellemetlen téli hidegben sem kell ki-beszállni az autóból ahhoz, hogy kinyissuk a garázskaput. 

 

Sokan egyébként is akár átjáróként, bejárati ajtóként is használják a garázskaput. Szigetel is, ami télen és nyáron is fontos, így nem kell attól tartani, hogy a téli hidegben az autó lefagy, hiszen biztonságos körülmények között tudhatjuk a gépjárművünket. Hosszú távú befektetés elektromos garázskaput használni, sok évre megoldott általa a garázskapu árnyékolása és nyílászárása. 

 

Mit tegyünk, ha nem működik? 

 

Ahogy korábbi blogbejegyzésünkben is írtuk, vannak esetek, amikor az elektromos garázskaput nem tudjuk működésre bírni. Semmiképpen se ijedjünk meg ebben az esetben, hiszen kézzel is nyitható a kapu, éppen amiatt, hogy egy esetleges áramszünet ne okozhasson gondot. Előfordulhat az is, hogy a távirányító miatt vannak problémáink, ilyenkor kézenfekvő megoldás lehet a távirányítóban elemet cserélni, mivel van rá esély, hogy csupán a merülő elemek miatt nem nyílik a kapu. Ha ez nem hoz megoldást, akkor a távirányítót kell kicserélni, ez azonban nem jelent nagy összegű kiadást. 

 

Hogyan rendeljünk elektromos garázskaput? 

 

Az elektromos garázskapu megrendelésnél is lényeges, hogy a lehető legpontosabban mérjük le a lefedendő felületet. Válasszunk stílust és színt, ami a leginkább illik az otthonunkhoz, mivel hosszú éven át fogjuk használni. Ha kérdésed vagy kérésed lenne az elektromos garázskaput illetően, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeken