Egyéb szúnyogháló ajtók

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

 

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Minőségi szúnyogháló ajtók

Az apró vérszívók kellemetlen jelenségét mindenki ismeri és mindenki igyekszik védekezni ellenük valamilyen módon. A nyári időszak kellemes időjárása lehetőséget biztosít a kerti pihenésre, sütögetésre, kerti partykra, valamint az egész napos szellőztetésre, így gyakran nyitva vannak a bejáratok, teraszajtók és egyéb lehetőségek, amelynek köszönhetően a szúnyogok és egyéb rovarok, bogarak könnyedén bejutnak otthonunkba.

 

A szúnyoghálók hosszú ideje nyújtanak megbízható megoldást a kellemetlenségekkel szemben, valamint a megnövekedett igényeknek megfelelően egyre népszerűbbek a különböző kivitelű szúnyogháló ajtók:

 

  • Nyílóajtós szúnyogháló: az egyik legnépszerűbb megoldás.
  • Tolóajtós szúnyogháló: szintén népszerű megoldás, amely kis helyigénye miatt praktikus minden alkalmazási területen.
  • Rolós szúnyogháló: praktikus és kényelmes megoldás.
  • Szúnyogháló függöny: klasszikus megoldás.

 

Minőségi és minden igénynek eleget tevő szúnyogháló ajtókért tekintse meg weboldalunk gazdag kínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért fontos otthonunkban a szúnyogháló használata?

Harmóniánk és kiegyensúlyozottságunk egyensúlyban tartása - ebben az amúgy is rohanó és stresszes világban - rendkívül nehéz, főleg ha fertőző és zümmögő rovarok, vagy akár denevérek is megnehezítik a mindennapjainkat és az éjszakáinkat.

 

Ilyen rovarok, állatok ellen a legjobb megoldás a szúnyogháló felszerelése. Napjainkban ezen a területen is számos forradalmi megoldás van, szinte már bárhova fel tudunk szerelni/szereltetni szúnyoghálókat, és nagyon sok típusban kaphatóak már, például rolós, pliszé, nyitó és tolóajtós, vagy esetleg a klipszes megoldás.

 

De alapvetően miért fontos és hasznos a szúnyogháló használata?

 

  • Nem engedi be a rovarokat, állatokat, tehát ezzel elkerüljük a csípéseket, védjük egészségünket és alvás közben sem zavarhat meg egyetlen állatka sem minket.
  • Nyári forróságban megkönnyíti a szellőztetési folyamatot.
  • A szálló terméseket és különböző szöszöket nagyrészt megszűri, tehát az allergiások életét is nagyban megkönnyíti.

 

Ha Ön is szúnyogháló felszerelésben gondolkodik, forduljon hozzánk, mi segítünk a megfelelő szúnyogháló kiválasztásában!

 

Teljes körű védelem: szúnyoghálót az ajtóra

Teljes körű védelem: szúnyoghálót az ajtóraAz egészségünket számtalan veszély fenyegetheti a mindennapokban, így az olyan apróságok is, mint amilyen egy szúnyog, vagy a többi csípést okozó rovar. A rovarcsípések az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthatnak ki, valamint a pici gyerekek általános egészségére is veszélyesek, hiszen baktériumokat vagy vírusokat is hordozhatnak ezek az élőlények.

A szúnyogháló felszerelése éppen ezért indokolt minden lakásban. A hagyományos használata az ablakokhoz kapcsolódik, de ugyanígy lehet a bejárati- vagy erkélyajtóra is szúnyoghálót erősíteni. Így több szempontból jobban járunk, mint ha csak és kizárólag az ablakot látnánk el ilyesfajta védelemmel. A szúnyoghálós ajtóval egyszerűbb és hatékonyabb a szellőztetés, ráadásul választhatunk hagyományos vagy harmonika ajtós kivitelt is. Ha háziállat van a lakásban, a rolós változat ajánlott, így gond nélkül szabadon közlekedhet ki és be kedvenceink is.

Nyugodt éjszakák, friss levegőjű otthon és rovarmenetes környezet. Vásároljon tőlünk szúnyoghálós ajtót, és mindez az Öné lehet, méghozzá verhetetlen áron!

Webáruház készítés