Új jelszó kérése

Kategóriák

Ügyfélszolgálat

Telefonos elérhetőségünk: 

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

08:00-16:00 óráig

 

06-20/366-6151

Ha telefonon nem vagyunk elérhetőek, küldjön nekünk email-t: 

email: 

info@redonydiszkont.hu

Közösségi oldalak

Viszonteladóknak

Elindítottuk viszonteladói áruházunkat!

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon Maczák Krisztinánál a viszonteladói áruházban történő regisztráció feltételiről. 

Elérhetőségeink: 

Fény-Őr Kft. 

Telephely: 2365 Inárcs, Traktor utca 1/a. 

(Nincs üzlet, nincs kiszolgálás! Köszönjük!)

06-20/366-6151

info@redonydiszkont.hu

Garancia

Az általunk forgalmazott redőnymotorok bizonyos típusaira

5 év

garanciát biztosítunk!

 

Vezérlésekre,

alumínium redőnyökre

2 év

a garancia,

egyéb termékekre 

1 év.

Már ilyet is találhat!

 

Roletta alkatrészek 

 

Roletta kiakasztó

 

Roletta fogantyú

 

Roletta gyöngylánc

 

Roletta láncvégtelenítő

 

TOP termékek

Hírek

Szavazás

Okosház

Hogyan válasszak?

A műanyag
redőny
Iroda
Szerelési
tanácsok

OKOSHÁZ - OKOS OTTHON

 

Elérhetővé vált webáruházunkban, otthonában található árnyékolók, telefonról történő vezérlésének lehetősége! 

-

Saját kezű telepítéssel, akár meglévő redőny-, és árnyékoló motorokhoz is!

-

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

-

Intelligens redőnyvezérlés? Miért ne?

Napjainkban, az egyre fejlődő technika világában növekvő népszerűségnek örvendenek az okosházak.

Ez lényegében a ház teljes automatizálását jelenti, így az otthona fűtése, árama illetve árnyékolása a telefonjáról is irányítható. Pénzt takarít meg hosszú távon, házának biztonsága megsokszorozódik és még számos előnye van. Lássuk, miért jó az intelligens redőnyvezérlés!

Fel-le, valamint akár dőlésszög szerint is tudja mozgatni redőnyeit egy érintéssel. Ezzel időt és energiát spórol meg. Ha épp nem tartózkodik otthonában, a távvezérléssel könnyedén megoldható az optimális árnyékolás, ráadásul a betörőket is elriasztja hosszabb távollét esetén.

Nehezen ébred reggelente? Az automata redőnyök ezen is segítenek. Beidőzítheti, mikor ébresszék Önt a redőnyök által beengedett napsugarak.

Az intelligens redőnyvezérlés alkalmazkodik az időjáráshoz, érzékeli a vihart és erős szelet, megelőzve az anyagi károkat, valamint a fűtési energiával is takarékoskodhat.

Tartson lépést a korral! Válasszon minket a minőségi munka érdekében, hogy Ön is jól működő okosházzal büszkélkedhessen!

HOGYAN VÁLASSZAK REDŐNYT?


Szeretné lecserélni régi redőnyeit? Új alkatrészre lenne szüksége? 

Akkor a legjobb helyen jár! A Redőnydiszkont Webáruház széles redőny és árnyékolástechnikai kínálattal várja Önt!


A megfelelő redőny kiválasztása bonyolult feladat. Sokan nem is gondolnak arra, hogy mennyi tényezőt figyelembe kell venni a tervezésnél. Ezek azonban roppant fontos kritériumok, hiszen egy aprócska hiba is sok-sok fejfájást okozhat a jövőben. A Redőnydiszkont Webáruház összeállított Önnek egy kis listát, amiket mindenképpen érdemes átgondolni a redőny megvásárlása előtt!

 • Milyen anyagból készüljön a redőny?
 • Mennyire fontos a hőszigetelő funkció és a halk üzemeltetés?
 • Mennyire helyezzük előtérbe a biztonságosság kérdését?
 • Van-e egyedi színigényük?
 • Milyen árkategóriában szeretnének vásárolni?


Milyen színt válasszunk?


Amikor redőnyt vásárol, akkor figyelembe kell venni, hogy milyen célra fogja használni (ettől függ az anyaga), valamint azt, hogy színben mi illik az adott épülethez.


Ne felejtse el, egy szép redőny remek kiegészítője lehet háza külső megjelenésének! Mivel sem a házfestés sem a redőnyvásárlás nem ismétlődik jó esetben túl gyakran, így fontos, hogy olyan összhangot alakítson ki, amely díszére válik házának.


A redőnyök rengeteg színtípusban léteznek, így minden igényt ki tudnak elégíteni. A világos és a nagyon sötét színek egyaránt eleganciát adhatnak a ház külsejének, főleg, hogyha valamilyen visszafogott falszínhez választjuk őket. Abban az esetben viszont, ha vidám vagy figyelemfelkeltő hatást szeretne elérni, akkor érdemes erős színű redőnyt választani.


Az árnyékolókat úgy tanácsos kiválasztani, hogy egymással is harmonizáljanak, még akkor is, ha bizonyos megfontolásból nem szeretne minden egyes ablakra ugyanolyan redőnyt.


Ha még így is nehéz Önnek a választás vagy nem biztos a dolgában, akkor keressen minket, és szakértőink a segítségére lesznek!

 

 

A MŰANYAG REDŐNY

 

Műanyag redőny, a praktikus és olcsó megoldás!

 

A redőnyvásárlás roppant komplikált feladat, hiszen számos tényező befolyásolja, hogy melyik redőny funkcionál legjobban a lakásban. A helyzetet az is nehezíti, hogy egyre több típus közül válogathatunk, így a bőség zavarában könnyen elveszik a lényeg.

A Redőnydiszkont Webáruház összegyűjtötte Önnek, hogy miért érdemes a műanyag redőnyöket választani!

 

 • széles körben használhatók, ezért ez az egyik legelterjedtebb redőnyfajta
 • kiváló hő- és hangszigetelő képességgel bírnak
 • műanyag redőnyök kedvező árfekvésűek, így mindenki számára elérhetőek
 • utólag is probléma nélkül felszerelhetőek
 • megfelelő kiegészítők segítségével motoros működésűvé alakíthatóak
 • egyszerűbb működésűek, kezelésük könnyebb, mint a fa redőnyé
 • mivel kisebb, így súlya is kevesebb a fa változathoz képest

 

Amennyiben redőnyválasztás előtt áll, tekintse meg a Redőnydiszkont Webáruház széles kínálatát, ahol a műanyag redőnyök mellett számos egyéb megoldást is talál! Felmerülő kérdéseivel keresse fel csapatunkat, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Műanyag redőnyök korlátozásai: 

 

A műanyag redőny rendkívül praktikus, kész házakra is felszerelhető  a külső tokos rendszerű műanyag redőny. Ár tekintetében a legkedvezőbb megoldás  házunk külső árnyékolására. A lamellákat (redőnyléceket) tekintve 15 színből választhatunk, a keret (tok és lefutó) fehér és barna. Egyéb szín-igény esetén alumínium lefutóval kombinált műanyagredőny lehet a megoldás. Jó hőszigetelő és teljesen árnyékol. A rovarok ellen védekezhetünk a tokba épített (kombi) szúnyoghálóval. Ma már megoldható a műanyagredőnyök motorizációja is, még nagyobb kényelmet biztosítva ezzel használóinak. 


Szeretnénk felhívni figyelmét a színes műanyag redőnylécek felhasználási szabályaira. Nap, mint nap hallhatjuk a rádióban és televízióban, hogy mennyire extrém erős a nap UV sugárzása. Az erős sugárzásnak a kültéri árnyékolók is ki vannak téve, ezért nagyon fontos az adott építési feladatnak megfelelő, helyes termékválasztás.


A sötét színű műanyag redőnylécek, lefutók az UV besugárzást hővé alakítják az anyag szerkezetében, ennek következtében a PVC eléri a VICAT lágyulási pontját, mely során  maradandó deformálódás (görbülés, vetemedés) következik be, és a termék használhatatlanná válik.


Saját tapasztalatából is tudja, ha direkt napsütésnek tesz ki egy fehér és egy sötét színű tárgyat, a fehéret meg tudja kézzel fogni, míg a sötét színű annyira átmelegszik, hogy megfoghatatlanná válik.1. Korlátozás nélkül az épület bármely homlokzatára felszerelhető színek:

 

-         Fehér

 

2. Korlátozással alkalmazható színek, melyek csak árnyékos, direkt napsütéstől mentes homlokzatra (északi fekvés, bérházak belső udvara stb.) szerelhetők fel:

 

- Sötétbarna

- Csoki barna

- Sötétfa

- Aranytölgy

- Világos fa

- Mogyoró

- Egyéb színes műanyag lécek

 


A fent leírt korlátozások a műanyag lefutókra is vonatkoznak!

Figyelem! Napsütötte homlokzatra sötét színű redőny választása esetén csak alumínium redőny szerelhető!

A nem megfelelő szín és típusválasztás miatt bekövetkezett deformálódások nem tartoznak garanciális kötelezettségek közé! Termékek vásárlása során, kérjük vegye figyelembe a fenti korlátozásokat, így elkerülhetők a később felmerülő technikai problémák.

 

Cégünk színes műanyag redőnylécek és lefutók forgalmazásával nem foglalkozik!

IRODA

 

Elérhetősége: 

 2365 Inárcs, Traktor u. 1/a.

 

(Nem üzlet, nincs kiszolgálás telephelyünkön.)

 

 

 

 

 

 

SZERELÉSI TANÁCSOK

 

Kedves Látogatók!

 

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen fedezik fel a redőnyalkatrész webáruházban lévő lehetőségeket.

 

Sok ember nehezen mer belekezdeni egy-egy kisebb javításba, mert azt gondolja, hogy nem képes azt véghez vinni. Megnyugtatok mindenkit, nem nehéz a redőny vagy bármely árnyékoló javítása, vagy az új termékek, ablakpárkányok felszerelése.  

Elég egy kis kézügyesség, és néhány alap szerszám ezekhez a műveletekhez. Egy csavarhúzó, vagy csavarozógép, illetve fúrógép manapság már szinte minden háztartásban megtalálható.

Nagyon nincs is ennél többre szükség. Az alapfokú javításokat, ezzel már el tudják végezni.

 

A késztermékek felszereléséhez fotókkal illusztrált segédletek nyújtanak segítséget, melyeket megtalálnak az oldalunkon.

 

 Csapatunk közel 20 éve foglalkozik árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával. Webáruházunk több mint 600 terméket kínál az Önök számára. Amennyiben van olyan termék, vagy alkatrész amit nem találnak, kérem jelezzék felénk és megpróbáljuk azt beszerezni.

 

A késztermékek (méretre gyártott termékek) megrendelése előtt a legfontosabb művelet a pontos méretvétel, legyen szó redőnyrőlszúnyoghálórólharmonikaajtóról, vagy bármilyen egyéb termékről. 

Bizonyosodjanak meg arról, hogy a megrendelt termék a megadott méretekkel biztosan be fog-e férni oda, ahová szeretnék beépíteni. Minden esetben inkább legyen kicsit kisebb, mintsem ne  férjen be utólag a felszerelni kívánt helyre (ez alól az ablakpárkány kivétel).

 

Az ablakpárkányokkal kapcsolatban a méretvétel pontossága talán nem olyan fontos, mint pl egy redőny esetében, ahol a szélességi méretcsökkentés nem egyszerű művelet. Az ablakpárkányból viszont levágni nem bonyolult.

 

Minden általunk forgalmazott alkatrészre és egyedileg gyártott árnyékolóra 1 év garanciát vállalunk.

redőnymotorok bizonyos típusaira 5 év, a vezérlésekre 2 év a garancia.

 

Jó vásárlást kívánunk!

 

Redőnydiszkont webáruház csapataSzúnyogháló ajtó

Fő kategória >Szúnyoghálók >Szúnyogháló ajtó

A termékek elkészítési ideje min. 6 munkanap. 

Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon. 


Sorrend:

1. Szúnyogháló ajtó szett - egyedi méretre gyártott
8 590 Ft/m2 (brutto)
  m2        Kosárba tesz Kosárba
 1. Szúnyogháló ajtó szett - egyedi méretre gyártott (POLIKARBONÁT BETÉTTEL)
17 250 Ft/m2 (brutto)
  m2        Kosárba tesz Kosárba
2. Rolós szúnyogháló ajtó - egyedi méretre gyártott
13 900 Ft/m2 (brutto)
  m2        Kosárba tesz Kosárba
7. Kefés ajtószigetelő - átlátszó (transzparens)
1 490 Ft/db (brutto)
  db        Kosárba tesz Kosárba
7. Kefés ajtószigetelő - barna
1 490 Ft/db (brutto)
  db        Kosárba tesz Kosárba
7. Kefés ajtószigetelő - fehér
1 490 Ft/db (brutto)
  db        Kosárba tesz Kosárba
8. Műanyag kiemelő profil ( 25*35 ) - fehér
410 Ft/fm (brutto)
  fm        Kosárba tesz Kosárba
8. Műanyag kiemelő profil ( 25*45 ) - fehér
470 Ft/fm (brutto)
  fm        Kosárba tesz Kosárba
8. Műanyag kiemelő profil ( 35*50 ) - fehér
850 Ft/fm (brutto)
  fm        Kosárba tesz Kosárba
-49%
 8. Műanyag kiemelő profil ( 35*50 ) - fehér, 80 cm-es darabok
592 Ft/db (brutto)  300 Ft/db (brutto)
  db        Kosárba tesz Kosárba
9. Műanyag kiemelő profil ( 30*50 ) - egyéb színek
890 Ft/fm (brutto)
  fm        Kosárba tesz Kosárba

Sorrend:

Minőségi szúnyogháló ajtók

Az apró vérszívók kellemetlen jelenségét mindenki ismeri és mindenki igyekszik védekezni ellenük valamilyen módon. A nyári időszak kellemes időjárása lehetőséget biztosít a kerti pihenésre, sütögetésre, kerti partykra, valamint az egész napos szellőztetésre, így gyakran nyitva vannak a bejáratok, teraszajtók és egyéb lehetőségek, amelynek köszönhetően a szúnyogok és egyéb rovarok, bogarak könnyedén bejutnak otthonunkba.

 

A szúnyoghálók hosszú ideje nyújtanak megbízható megoldást a kellemetlenségekkel szemben, valamint a megnövekedett igényeknek megfelelően egyre népszerűbbek a különböző kivitelű szúnyogháló ajtók:

 

 • Nyílóajtós szúnyogháló: az egyik legnépszerűbb megoldás.
 • Tolóajtós szúnyogháló: szintén népszerű megoldás, amely kis helyigénye miatt praktikus minden alkalmazási területen.
 • Rolós szúnyogháló: praktikus és kényelmes megoldás.
 • Szúnyogháló függöny: klasszikus megoldás.

 

Minőségi és minden igénynek eleget tevő szúnyogháló ajtókért tekintse meg weboldalunk gazdag kínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért fontos otthonunkban a szúnyogháló használata?

Harmóniánk és kiegyensúlyozottságunk egyensúlyban tartása - ebben az amúgy is rohanó és stresszes világban - rendkívül nehéz, főleg ha fertőző és zümmögő rovarok, vagy akár denevérek is megnehezítik a mindennapjainkat és az éjszakáinkat.

 

Ilyen rovarok, állatok ellen a legjobb megoldás a szúnyogháló felszerelése. Napjainkban ezen a területen is számos forradalmi megoldás van, szinte már bárhova fel tudunk szerelni/szereltetni szúnyoghálókat, és nagyon sok típusban kaphatóak már, például rolós, pliszé, nyitó és tolóajtós, vagy esetleg a klipszes megoldás.

 

De alapvetően miért fontos és hasznos a szúnyogháló használata?

 

 • Nem engedi be a rovarokat, állatokat, tehát ezzel elkerüljük a csípéseket, védjük egészségünket és alvás közben sem zavarhat meg egyetlen állatka sem minket.
 • Nyári forróságban megkönnyíti a szellőztetési folyamatot.
 • A szálló terméseket és különböző szöszöket nagyrészt megszűri, tehát az allergiások életét is nagyban megkönnyíti.

 

Ha Ön is szúnyogháló felszerelésben gondolkodik, forduljon hozzánk, mi segítünk a megfelelő szúnyogháló kiválasztásában!

 

Teljes körű védelem: szúnyoghálót az ajtóra

Teljes körű védelem: szúnyoghálót az ajtóraAz egészségünket számtalan veszély fenyegetheti a mindennapokban, így az olyan apróságok is, mint amilyen egy szúnyog, vagy a többi csípést okozó rovar. A rovarcsípések az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthatnak ki, valamint a pici gyerekek általános egészségére is veszélyesek, hiszen baktériumokat vagy vírusokat is hordozhatnak ezek az élőlények.

A szúnyogháló felszerelése éppen ezért indokolt minden lakásban. A hagyományos használata az ablakokhoz kapcsolódik, de ugyanígy lehet a bejárati- vagy erkélyajtóra is szúnyoghálót erősíteni. Így több szempontból jobban járunk, mint ha csak és kizárólag az ablakot látnánk el ilyesfajta védelemmel. A szúnyoghálós ajtóval egyszerűbb és hatékonyabb a szellőztetés, ráadásul választhatunk hagyományos vagy harmonika ajtós kivitelt is. Ha háziállat van a lakásban, a rolós változat ajánlott, így gond nélkül szabadon közlekedhet ki és be kedvenceink is.

Nyugodt éjszakák, friss levegőjű otthon és rovarmenetes környezet. Vásároljon tőlünk szúnyoghálós ajtót, és mindez az Öné lehet, méghozzá verhetetlen áron!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.