Reluxák

Reluxák

 

Ebben a kategóriában már legyártott, egyedi méretű, akciós árú, limitált darabszámú reluxákat talál. Az itt található reluxákban több közös is van. Egyrészt mindegyik alumínium, másrészt egy kivételével mindegyikből egyetlen egy darab van.

 

Ha szüksége van egy könnyen felszerelhető, tartós sötétítőre, akkor megtalálta! Ha Önnek a termék nevében olvasható méretek megfelelőek, akkor ismerkedjen meg a termék tulajdonságaival a termék nevére vagy a képére kattintva. Ennél jobb árú, egyedi méretre gyártott reluxát nem fog találni, ez biztos!


-20%
1. Alumínium reluxa - Fehér (GARDINIA) 90*175 cm
6 110 Ft/db (brutto)
4 900 Ft/db (brutto)
2. Reluxa bojt  (fehér)
70 Ft/db (brutto)
2. Reluxa bojt (barna)
70 Ft/db (brutto)
Reluxa létra,  fehér
79 Ft/fm (brutto)
Reluxa létra, barna
79 Ft/fm (brutto)
Tessauer bevezető
120 Ft/db (brutto)

Az árnyékolók használata igen fontos egy új ház, lakás életében. A nyári meleget nem teljesen tudják kiszűrni, de rengetegen használják, főleg a nyári hónapokban, illetve persze minden erős napfényes napon. A reluxa a legnépszerűbb belső árnyékoló, ami nem véletlen. Lássuk, miért is olyan népszerű!

 

Könnyű felszerelés

 

A reluxa nem jár bontással. Nem kell megkezdeni a falat, kifúrni, újravakolni, leglettelni, lefesteni. Minden ilyen műveletet meg tudunk spórolni, mert egy belső árnyékolóról van szó. Nagyon egyszerű a felrakása, minimális kézügyességet igényel, így bárki otthon, saját magának is fel tudja tenni.

 

Nem fogja megbánni, ha ezt az árnyékolót választja, mert pillanatok alatt a helyén lesz, és máris élvezheti a saját kétkezi munkájának gyümölcsét.

 

Könnyű használat

 

A reluxa nem motorizált, nem kell hozzá távirányító, nem időzíthető, egyáltalán nincs túlbonyolítva. A reluxáink oldalsó tekerőpálcával vannak ellátva, melyekkel könnyen állíthatja egy tekeréssel, hogy mennyi fényt szeretne beengedni a helyiségbe.

 

Könnyű szerelhetőség

 

Mint említettük, nem automata, nincs motorja, így nincs is túlbonyolítva. Ez azért is jó, mert így nem kell aggódnunk azon, hogy valami elromlik rajta, amit aztán szerelővel kell megnézetni. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem eshet baja. Mindenhol vannak veszélyforrások, nálunk otthon pl. a gyermekünk az egyik fő rongálója a reluxáknak. Nagyon kell rá vigyázni, hogy ne rongálja meg őket.

 

Ha valami mégis elromlik, elszakad, vagy bármi baja lesz, akkor a reluxa alkatrészek javításhoz kategóriát keresse, ott megtalál mindent.

 

Tartósság

 

Tévhit, hogy a reluxa nem tartós. Minden reluxánk alumíniumból készül, ami egy nagyon időtálló alapanyag. A kategóriában talál feszített és feszítetlen reluxákat is. A feszítettek még tartósabbak, több mindentől védettek, mivel ott együtt mozog a reluxa a nyílászáróval. Ennek az a nagy előnye, hogy így nem fog a bukó ablak sem a lamellák közé beleakadni.

 

Esztétikus

 

Azoknak az időknek vége, hogy csak a funkcionalitás számítson. Manapság már nagyon fontos szempont, hogy az eddig csak hasznosnak ítélt eszközök, tárgyak, megoldások egyben esztétikusak is legyenek. A reluxáink között több színben pompázót is talál, így az Ön otthonához, belsőépítészeti megoldásaihoz alkalmazkodót is találhat.

 

Ebben a kategóriában az akciós, limitált (1-2) darabos reluxáink vannak, előre gyártott egyedi méretben, így lehet, hogy nem talál jó méretet vagy jó színt. Ha így járna, keresse a reluxa (beltéri árnyékoló) kategóriánkat. Ott tud választani megfelelő színt, és egyedi méretet is meg tud adni, hogy garantáltan az Ön otthonához illő reluxával gazdagodjon.

 

Jó döntés a reluxa használata

 

Láthatja, hogy rengeteg érv szól a reluxák mellett. Ha ezt a kategóriát nézi, akkor ráadásul olcsóbban is beszerezheti reluxáját. Persze ehhez stimmelnie kell a limitált készlet színének és méreteinek. De ha nincs egyezés, ne búsuljon, nézzen körbe többi kategóriánk termékei között! Biztos a siker. Várjuk a rendelését!