Dobozolt szúnyogháló termékek

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!


Dobozolt szúnyogháló termékeinket imádni fogja! Ön sem szeretné, hogy a legyek és szúnyogok átvegyék az uralmat a lakásában, igaz? Úgy szeretne szellőztetni, hogy közben ne szállják meg a rovarok a lakást. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor fáradtan lefekszik az ágyába pihenni, de egy szúnyog ezt másképp gondolja.

 

Ha ön nyugalmat szeretne a saját lakásában, szüksége lesz egy szúnyoghálóra, mely garantálja a rovarmentes pihenést. Válasszon dobozolt szúnyoghálóink közül, melyet ön is könnyen felszerelhet a szerelési csomagnak köszönhetően.

 

Ki szeretné megosztani az otthonát a sok idegesítő vérszívóval? Zümmögnek, csípnek, nem hagyják az embert békén, a nyugalom teljesen kizárt. És akkor a vérszívók által terjesztett betegségekről ne is beszéljünk. Az ön és családja nyugalma a tét, ezért nem érdemes azon hezitálni, hogy beszerezzen-e egy szúnyoghálót vagy sem! Szellőztetni kell télen-nyáron, de nem mindegy, hogy a szellőztetés csak friss levegővel vagy számtalan vérszívóval is jár. Egyértelmű, hogy sokkal jobb életminőséget jelent, ha nem kell megosztani a lakását a szúnyogokkal és legyekkel. Ezért is fontos, hogy mielőbb beszerezze ajtajára, ablakára a megfelelő szúnyoghálót, mely biztosítani fogja az ön és családja nyugalmát.

 

A dobozolt szúnyogháló előnyei

 

Egy szúnyogháló felszerelését normál esetben több lépés is megelőz. Eddig nem volt olyan egyszerű a szúnyogháló felrakása, de ennek most vége! A dobozolt szúnyoghálóink épp azért lettek megalkotva, hogy ne kelljen szakembert hívnia ahhoz, hogy szúnyogmentessé varázsolja lakását. A szúnyogháló mellett minden doboz tartalmaz egy szerelési útmutatót is, mellyel játszi könnyedséggel felszerelheti saját, új, rovarbiztos szúnyoghálóját. Nincs szüksége szakemberre, nem kell összehívnia a szaki családtagjait, csak kövesse az útmutatót, és hamarosan élvezheti a rovarmentes hétköznapokat.

 

Biztos, hogy ön is belefutott már abba, hogy valamiből pont nem tudta beszerezni a megfelelő méretet, hiába kereste. Ez a dobozolt szúnyoghálóinkkal nem történhet meg, ugyanis méretre szabhatóak. A minden esetben a mellékelt szerelési útmutatóban írjuk le, hogy miként vághatja méretre, az ön ablakára vagy ajtajára pontosan illeszkedő méretűre a szúnyoghálóinkat.

 

A mágneses rögzítés előnyei

 

A dobozolt szúnyoghálóink között talál olyan ablakra szerelhető kivitelt, melyet mágnesesen rögzíthet az ablakra. Ez a rögzítési mód amellett, hogy könnyű felhelyezést biztosít, egyszerű levételt is jelent. Ez pedig nagyon jól jön, ha ablakot szeretne takarítani. Vannak olyan helyek, ahol nem feltétlenül tudjuk kívülről megközelíteni az ablak felületét, keretét vagy a párkányt (pl. egy emeleti ablaknál). Ekkor nagyon praktikus, ha csak mágneses rögzítéssel van felhelyezve a szúnyoghálónk, mert könnyen levehető, és máris lemoshatjuk a tisztítandó felületet.

 

Szúnyoghálóval a nyugalomért

 

Válassza bármelyik szúnyoghálónkat, biztos lehet benne, hogy nem csak egy strapabíró, üvegszálas hálót vesz. A dobozolt szúnyoghálóinkkal emellett az alkotás örömét is, mely gyermekével közös program is lehet. Így elmondhatja majd, hogy ön, vagy ön és gyermeke közösen védte meg a családot a vérszívóktól, és teremtették meg családjuk nyugalmát. Gondoskodjon ily módon is szeretteiről! Felemelő érzés lesz, ezt garantálhatjuk!

 

Találja meg az ön számára legmegfelelőbb kivitelt, és élvezze a rovar-, csípés- és zümmögésmentes, nyugodt nappalokat és éjszakákat.