Garázskapu típusok

Garázskapu redőny

 

A garázskapu redőny kialakításban nagyon hasonló a normál alumínium redőnyhöz, nagyobb lamellákkal, tokkal és lefutóval.

70-es redőny tengellyel készül. Ebbe illő kurblizható motorokkal forgalmazzuk. Ezek a motorok áramszünet esetén kurblival működtethetők.  (KÉZI MŰKÖDTETÉSSEL NEM FORGALMAZZUK EZT A TERMÉKET!)

A redőnylécek lefogatása a tengelyre lock-to-play-el történik. 

A garázskapu redőnyöket jelenleg nem tudjuk ellátni alázáródás védelemmel. 

Árajánlatot a temék részleteknél tud készíteni saját magának. (a képre kattintással tudja elérni).

Kosárra kattintással a kosár alatt található redőnymotorok és redőnymotor vezérlések közül kiválaszthatja az Ön számára megfelelőt. 

Szerelési útmutatót itt találja: Klikk ide

 

 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Garázskapu redőny: rengeteg előny egyetlen remek modellbe gyúrva!

Garázskapu redőny: rengeteg előny egyetlen remek modellbe gyúrva!Amikor garázskapu redőnyről beszélünk, illetve azon gondolkodunk, hogy megéri-e beszerelnünk, érdemes elgondolkodni, hogy mit nyerünk vele. A garázskapu redőny három fő tulajdonsága révén több előnyt élvezhetünk, mint gondoltuk volna: ez a termék ugyanis rendkívül időtálló, nagyon esztétikus és igen helytakarékos.

Utóbbi a szerkezeti felépítésének köszönhető, vagyis hogy az úgynevezett "palástja" egy fölötte elhelyezkedő tokba megy fel felhúzás alkalmával.

A garázskapu redőnyöknek általában minden része alumíniumból készül, ami bizonyítottan az egyik leghosszabb életű és legellenállóbb anyag a piacon. Az eszközben elhelyezett tömítések és lécek pedig gondosoknak a megfelelő hőszigetelésről és légzárásról; garázsában ezek miatt lesz folyamatosan jó idő és abszolút szélcsend.

A garázskapu redőny rengeteg színben megtalálható, a klasszikusabb fehér vagy fa hatású modellektől kezdve egészen a különlegesebb színűekig, így bárki megtalálhatja a leginkább otthonához passzoló változatot.

Egy garázskapu redőny megvásárlásával tehát a lehető legpraktikusabb és leggazdaságosabb megoldást hozhatja Ön is, ami a garázs működését illeti, ha pedig szeretné még egyszerűbbé tenni használatát, redőnymotorral ezt is könnyedén megteheti!

 

Garázskapu típusok: a garázskapu redőny

A redőnyök hasznossága és praktikussága megkérdőjelezhetetlen, a nyílászárókra szerelve nagyszerűen lehet őket árnyékolásra használni. De milyen funkciót láthat még el egy redőny? A garázsok zárására ma már több típusban készülnek garázskapuk, köztük redőnyök is.

A garázskapu redőnyök ugyanolyan megbízható módon látják el a garázsok védelmét, mint a többi típus. Kivitelezésük az ablakokon alkalmazott redőnyökhöz hasonló, hiszen ugyanúgy lamellákból állítják össze őket és a mozgatásuk is hasonlóan valósul meg. Természetesen egy garázskapu redőny sokkal strapabíróbb és masszívabb, mint egy közönséges redőny, így maximális védelmet nyújt garázskapuként. Minden garázskapu redőny motorral működik, de a tervezők arra is gondoltak, ha egy váratlan áramszünet bekövetkezik, akkor is lehessen nyitni, zárni a garázst.

Valamennyi garázskapu redőny méretre szabottan, választható színekben rendelhető, hogy minden részletében tökéletesen illeszkedhessen a garázshoz és a házhoz. Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba garázskapu redőnyök rendelésével kapcsolatban!

Webáruház készítés