10*25 mm-es alumínium keretes szúnyogháló

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

Összeszerelt, keretes szúnyogháló - egyedi méretes

 

Ebben a kategóriában az egyedi méretes, összeszerelt, keretes szúnyoghálóinkat találja. Ezek azoknak készülnek, akik nem szeretnének vagy nem tudnak az összeszereléssel foglalkozni. Ha kényelmes megoldást keres, válassza ezeket az előre összeszerelt rovarhálókat.

 

Fontos, hogy akkor jó választás ez a típus, ha személyesen érte tud jönni az inárcsi üzletünkbe. Ugyanis ezeket az összeszerelt termékeket nem szállítjuk házhoz. Ennek függvényében vizsgálja őket. Ha házhoz szállítást szeretne, keresse a szúnyogháló szetteket.

 


Bár vannak dobozolt verziók a mi kínálatunkban is, melyek szintén kiválóak, azonban nem minden méretre jók. Ezzel szemben egy ilyen egyedi méretes megoldás bárhová jó, garantáltan nem lesz méretproblémája! Mivel ma már egyre többen alkalmaznak egyedi ablak-, illetve ajtóméreteket, így nagyon keresettebbek ezek a megoldások is.

 

Szúnyogok, rovarok? Esélyük sincs!

 

Egy kis odafigyeléssel és rovarhálók felszerelésével megakadályozhatjuk, hogy a rovarok ellepjék otthonunkat. Itt nem csak a szúnyogokra vagy a legyekre kell gondolni, egyéb rovarok is kedvelik a belső tereinket. Az egyik ilyen a pók, melytől sokan félnek. De az utóbbi években volt még két közellenséggé vált rovar is, melyek mindenkit bosszantottak: a poloska és a katica. Mindezek ellen hatékonyan védekezhet a nálunk kapható keretes szúnyoghálókkal.

 

Összeszerelt keretes szúnyogháló bármely ablakra

 

Elsősorban az ablakokat szoktuk megvédeni a rovarok inváziójától, ami nem véletlen. A szellőztetés ugyanis egy fontos folyamat, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne penészesedjenek a falaink. Emellett az elhasználódott levegő cseréjéért is felel, így nem hanyagolható el a szúnyogháló megléte.

 

Azonban a nem kellő védelem esetén sok repülő vagy épp mászkáló rovarral kell megosztanunk otthonunkat. Ezt persze nem szeretnénk, ezért kell felszerelni szúnyoghálókat, lehetőleg minden helyiségbe, legalább egy ablakra. Ha az ebben a kategóriában található előre összeszerelt keretes szúnyoghálókat választja, akkor az összeszerelést már meg is spórolja.

 

Ablakra 3 típus közül választhat

 

Van ablakra szerelhető 11 x 30 mm-es alumínium keretes összeszerelt szúnyogháló. Vagy van 10 x 26 mm-es kivitelben is ugyanez. De van olyan is, amelynek a keretprofil mérete 30 x 17 mm.

 

Mindegyikről elmondható, hogy egyedi méretre gyártott, ráadásul egyedi színnel is kérhető. A méretpontos meghatározásához talál instrukciókat a termékoldalakon. Minden típus szürke üvegszálas, UV-álló hálóval és külső sarokelemekkel készül.

 

Összeszerelt, keretes szúnyogháló ajtóra, zsanérral

 

Ezeket az összeszerelt termékeinket természetesen kérheti ajtóra is. Ez esetben zsanérral szerelve, nyitható formában készítjük el őket, természetesen ilyenkor a kért egyedi méretre. Elérhető kínálatunkban egy, az ajtó alsó felébe épített átlátszó polikarbonát betétes kivitel is.

 

Összeszerelt, keretes szúnyogháló egyedi méretre, de kiszállítás nélkül

 

Sajnos egy szállítás során nem igazán tudjuk kontrollálni, hogy mi történik (pl. mennyire siet a futár). Ezért nem is vállaljuk, hogy ezeket az összeszerelt (de nem gyors szállításra tervezett) szúnyoghálókat kiszállítsuk.

 

Minőségi termékeink vannak, és fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége. Épp ezért nem tehetjük meg, hogy bevállaljuk annak kockázatát, hogy sérülten érkezik meg a vásárolt termék. Ezért csak akkor rendeljen összeszerelt keretes szúnyoghálót, ha el tud jönni érte az inárcsi üzletünkbe.