Roletta alkatrészek (egyedi gyártású rolettákhoz)

Roletta alkatrészek (egyedi gyártású rolettákhoz)

 

Ha már választott sötétítőt és az egyedi gyártású rolettáinkra esett a választása, előfordulhat, hogy roletta alkatrészekre is szüksége lehet. Ne ez legyen az első, amire szüksége lesz, de ha valami mégis elromlik, tudjon róla, hogy van megoldás. Ebben a kategóriában jó helyen keresgél! Itt mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet, ha egy kis javításra, kiigazításra szorulna bármelyik sötétítője.

 

Legyen szó láncvégtelenítőről, akasztóról, rolettafogantyúról vagy alsó pálcáról, ezen az oldalon megtalálhatja a megfelelő alkatrészt!


Ha valaki sötétíteni szeretné ingatlanát, akkor számos megoldás közül választhat, melyek közül az egyik a roletta. Ezt a beltéri, textilárnyékolót sokan szeretik, mert számos színben és kivitelben elérhető, így nálunk mindenki megtalálja kedvenc rolettáját. Itt a Redőny Diszkontnál ráadásul egyedi méretre és az Ön által választott színben is elkészíttetheti velünk az új árnyékolóit.

 

Viszont gondoltunk azokra is, akiknek esetleg később bármilyen okból kifolyólag szüksége lesz egyes alkatrészek cseréjére, kiegészítésére. Ebben a kategóriában ugyanis megtalálhatja azokat az alkatrészeket, melyekre kisebb szervizelés esetén szüksége lesz egyedi gyártású rolettájának javításakor.

 

Miért lehet szüksége egyedi gyártású rolettához alkatrészekre?

 

Ennek igazából két oka lehet. Egyrészt az, ha valamelyik része elromlik, elszakad, megreped, használhatatlanná válik. Ekkor ugyanis az adott alkatrészt valószínűleg cserélni kell.

 

De van olyan eset is, hogy valaki ki szeretné utólag egészíteni a termékét. Ilyen eset az, ha rugós rolettához szeretne újabb akasztókat felszerelni. Van ugyanis arra lehetőség, hogy akár utólag is felszerelve újabb kiállásokat szereljünk fel. Ezzel több variációs lehetőségünk lesz a rugós fényzáró textil kiakasztására. Bár érdemes ezt előre megtervezni, de látatlanban ez nehéz, így előfordulhat, hogy utólag kell még kiegészíteni a kiakasztók számát.

 

Ami a redőnynek a gurtni, az a rolettának a lánc

 

Sajnos ahogy a redőnyöknél a gurtni, úgy a rolettáknál a lánc is sérülhet, de szerencsére nem kell rögtön magunkba zuhannunk, ugyanis van megoldás. Ahogy a gurtnik, úgy a láncok is cserélhetőek, ehhez pedig ebben a kategóriában megtalál mindent.

 

Méterenként rendelhet a kezelőláncból. Csak válassza ki ezt a terméket, adja meg a termékoldalon, hogy hány méterre van szüksége, és már teheti is kosárba. Majd pedig választhat a kétféle láncvégtelenítő közül, annak függvényében, hogy fémet vagy műanyagot szeretne. Ezekre ugyebár azért van szüksége, hogy a gyöngylánc végeit összekösse, ezzel végtelenítve azt.

 

További alkatrészek

 

A rugós roletták esetében nem csak az újabb kiállások felszerelésére lehet szüksége, hanem sérült alkatrészek cseréjére is. Ilyen alkatrész lehet a (szerencsére ritkán sérülő) rolettafogantyú, mely bordázott, csúszásgátló kialakítású, és könnyen, egy pattintással felszerelhető.

 

Megtalálja még a termékek között a roletta alsó pálcát is. Ez egy olyan része az árnyékolónak, melyből jó esetben soha sem lesz szükség újra. Ha valami okból kifolyólag mégis, akkor itt megtalálja, nem kell tovább keresnie.

 

Kiegészítő információk

 

Minden egyes termék nevére vagy képére kattintva a termékoldalra kerül. Ott további információkat is talál minden egyes alkatrészhez, ami segítségére lehet a döntésben, hogy erre van-e szüksége vagy sem.

 

Bárhogy is legyen, már azzal, hogy az általunk gyártott egyedi rolettát választotta, jó döntést hozott, gratulálunk!