Rólunk

 

A Redőnydiszkont weboldalt a Fény-Őr Kft. üzemelteti: webáruházunkat olyan embereknek hoztuk létre, akik szeretnek barkácsolni, szeretik maguk megoldani kisebb javításokat, szereléseket, és akiknek elegük van abból, hogy a legtöbb redőnyösnél nem kaphatóak külön-külön az alkatrészek, csak teljes szettet lehet venni – amit persze a redőnyös örömmel és jó pénzért kiszállít, valamint be is szerel.

Miért fizetne irreálisan sokat olyan munkáért, amit bármelyik ügyes kezű ember meg tud csinálni?
Miért venne egész szettet, ha Önnek csak egy redőnylécre, tokra, vagy éppen ablakpárkányra van szüksége?

Ha a fenti kérdések Önben is felmerültek már, akkor pont jó helyen jár: Önnek a Redőnydiszkont webáruház kell!

Nálunk szinte mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy ízlésesen árnyékolja lakását, gyönyörű párkányokat szereljen az ablaka alá, vagy éppen szúnyoghálóink segítségével kinn tartsa a vérszívó rovarokat.

Amennyiben futárszolgálattal szeretne rendelni, akkor nincs minimális vásárlási összeg.

150.000,-Ft feletti rendelés esetén 50% előleget kérünk átutalással teljesíteni, fennmaradó összeg teljesíthető utánvéttel. 

Forgalmazott termékeinket átveheti előrendelést követően üzletünkben is. Előrendelés esetén átvétel lehetőséget csak előre fizetéssel tudunk biztosítani. 

Néhány termékünk elérhető közvetlenük üzletünkben is. 


Egy-egy megrendelésen akár több tízezer forintot is nyerhet a többi online redőny webáruház szolgáltatásaihoz képest.

A felszerelési/beszerelési útmutatókat megtalálja weboldalunkon, akár a vásárlás előtt is megnézheti, így  el tudja dönteni megbirkózik-e a kitűzött feladattal. Útmutatóinkat folyamatosan fejlesztjük.

Nem csak alkatrészeket, redőnyöket, árnyékolókat vásárolhat nálunk, de segítünk is a kiválasztásban és a szerelésben is: szakmai cikkeink és videóink segítenek a leggyakoribb problémák megoldását, és ha elakadt, akár írhat is nekünk. 

-

Megbízható vásárlás

Az interneten vásárolni egy kicsit mindig rizikósnak tűnik elsőre: mi van, ha nem olyan a minőség, mint a képen látott? Mi van, ha más a szín, vagy az anyag? Mi van, ha rossz terméket rendel meg? Hogyan érvényesítheti a garanciát 5 nap, 5 hónap vagy 5 év múlva?

A Fény-Őr Kft. elsősorban online webáruház, minden termékre 14 napos elállási jog vonatkozik, kivéve az egyedi méretre gyártott termékekre, ezen felül a termékek többségére 1 év, a vezérlésekre és az alumínium redőnyökre 2 év, a redőnymotorok bizonyos típusaira pedig 5 év garancia vonatkozik.
Cégünk 2007-ben alakult, webáruházunk 2011-ben: az idén 10 évesek vagyunk és még több mint 10 évre tervezünk, vagyis évek múlva is garantáltan megtalál még minket, hogy érvényesítse garanciáját!

-

„Szervezett, gyors, pontos kiszolgálás! Ha máshol is így kezelnék az ügyfeleket, én nagyon elégedett lennék. ITT KELL RENDELNI! ez a véleményem.
Köszi mindent. Üdv.”

Czirók Zsolt

-

Viszonteladóknak

Bár elsősorban barkácsolni szerető embereknek hoztuk létre a webáruházat, de természetesen viszonteladókat is kiszolgálunk. Keressen meg minket, ha barkácsboltja van, vagy ha nyílászárók,  árnyékolók beépítésével foglalkozik.
Természetesen megbízhatóan működő, leinformálható, számlaképes cég vagyunk, nem csupán egy forgalmazó, hanem a nálunk vásárlók partnere is a közös cél érdekében.
Mert legyünk őszinték: az Ön sikere a mi sikerünk is, ezért elengedhetetlen, hogy jó minőségű termékeket kínáljunk, jó feltételekkel.

Aki nálunk vásárol, tapasztalni fogja, hogy csapatunk igyekszik minden szituációt egy évek óta megbízhatóan működő webáruházként megoldani. Hiszen még sokáig szeretnénk Önöket kiszolgálni.

-

„Tisztelt Krisztina!
Köszönöm gyors ügyintézésüket és a szállításukat. Csak ajánlani tudom Önöket másoknak is.
A legközelebbi rendelésem reményében.

Üdvözlettel”
Kiss Ferenc

-

Vásároljon nálunk, hívjon vagy írjon, ha segítségre van szüksége:
Állunk rendelkezésére!

-

Nyitrai Krisztina
ügyvezető

 -

Egyéb információk: 

Felméréssel és felszereléssel nem foglalkozunk. 

A tőlünk vásárolt termékek nagy részéhez szerelési útmutatót bisztosítunk. 

Részleteket itt olvashat: 

- szerelési útmutató: https://redonydiszkont.hu/spl/562889/Redony-felszerelesi-segedlet

 

Bemutató termünk és átvételi pontunk: 

2365 Inárcs, Bajcsy Zsilinszky utca 53/b. 

Aktuáli heti nyitvatartási időnket a főoldalon találhatja meg. 

Itt olvashat véleményeket webáruházunkról: 

Kattinson ide!