Portos redőnymotorok


Portos redőnymotorok

 

A Portos volt az első gyártó Magyarországon, ami igazán megfizethető alternatívaként szolgált a méregdrága motoros rendszerekkel szemben. Bár már vannak versenytársai, de még mindig nagyon népszerűek a gyártó termékei, ami nem véletlen. A versenyképes árat a mai napig is megtartotta, és valódi garanciát kapunk, ha ezt választjuk. Ha Ön megbízható, bevált redőnymotorokat szeretne megfizethető áron, akkor a legjobb helyen van! A Portos redőnymotorokban garantáltan nem fog csalódni.

 

Válassza a megfelelő alkategóriát a rádiós vagy a kapcsolós változatokért.

 
Ha Ön is szereti a kényelmet, akkor a legjobb helyen jár. Az okosotthon megoldások talán első lépéseként szokták említeni a redőnyök gombnyomásra történő vezérelhetőségét. Márpedig az ilyen megoldások a kényelmünket szolgálják. Nagyon hasznosak ugyanakkor azok számára is, akik koruknál vagy egészségi állapotuknál fogva nehezebben mozognak.

 

Mire jó a Portos redőnymotor?

 

Ha ezt a kategóriát nézi, akkor bizonyára van egy elképzelése, hogy mit is szeretne ezekkel a redőnymotorokkal. A legtöbben a nevéhez hűen a redőnyök és hasonló napellenzők mozgatásához szeretnék használni.

 

Ugyanakkor kiválóan használható garázskapuk működtetésére is, melyhez javasoljuk Önnek a távirányítós működtetést. Olyan feleslegesnek tűnik minden egyes plusz kiszállás és beszállás, ha megérkezünk vagy épp indulunk az autónkkal. És persze itt is megjelenik a kényelem, mint tanácsadó. Nem véletlen, hogy ezt már jóideje felismerték a kapunyitó berendezések tervezői. És persze nem csoda, hogy egy ideje már nem csak a nagykapunkat, de a garázskapunkat is motorizálva nyithatjuk.

 

A kapcsolós megoldás

 

A legjobb árban beszerezhető redőnymotorjaink a kapcsolós redőnymotorok. Ezek amellett, hogy verhetetlen árral rendelkeznek, kiváló minőségűek is egyben. Köszönhető ez a Portos nagy tapasztalatának és szakértelmének, és a garanciáról se feledkezzünk meg.

 

Ezeket a Portos redőnymotorokat különböző kapcsolók segítségével tudjuk vezérelni. A kulcsos és a fali kapcsolós megoldások a legegyszerűbbek közé tartoznak. Ezek még nem programozhatóak, és fix helyük is van, de tökéletesen teszik a dolgukat.

 

A rádiós redőnymotorok

 

Ha kicsit feljebblépne a ranglétrán, akkor a következő lépcsőfok a redőnymotoroknál a rádiós változat lesz. Ezek a motorok már nem csak arra képesek, hogy a vezérlőjük segítségével fel- és leengedjük őket. Ráadásul ezen típusnál már nem fizikai, hanem rádiós kapcsolat van a vezérlő és a motorok között.

 

Hogy ezeket vezérelni tudjuk, modern távirányítókra, egy bizonyos frekvencián kommunikáló távvezérlőkre lesz szükségünk. Ha Ön a maximális kényelmet keresi, akkor ezek lesznek a kedvencei! Ezekkel ugyanis bárhonnan a lakásból, sőt kültérről is tudja vezérelni a motorokat. Egyet-egyet vagy akár az összeset is egyszerre.

 

A programozhatóság

 

Mint láthatja, több lehetősége is van, ha redőnymotorokat szeretne beszerelni, és élvezni a kényelmes életet. Azonban érdemes arról is beszélni, hogy milyen programozhatósága van egy-egy rádiós redőnymotornak.

 

Ezeket a motorokat ugyanis már nem csak fel-le tudjuk egy-egy billenőkapcsolóval vezérelni, ennél sokkal többet tudnak. Van ugyanis lehetőségünk arra, hogy időzítsük a redőnyök felemelését és leeresztését. De fényérzékelős megoldások is vannak a Portosnál, ami a kültéri fénymennyiségtől teszi függővé a redőnyök mozgását.

 

Mint láthatja, sok lehetősége lesz, ha a Portos redőnymotorokat választja otthonába. Ha választott, várjuk a rendelését!