Redőny alkatrészek


A nyílászáróinkra valamilyen sötétítőt, jellemzően redőnyt szoktunk feltenni. Több funkciót is ellátnak a redőnyök, ugyanis jó árnyékolók, jó hő- és hangszigetelők egyaránt. Emellett védik az üvegfelületeket a külső mechanikai behatásoktól is. Azonban sajnos a redőnyök sem örök életűek, legfőképpen a használatukból eredően olykor meghibásodnak.

Igy időközönként szükségünk lehet egyes alkatrészek cseréjére, javítására, amihez be kell szerezzünk strapabíró, időtálló redőnyalkatrészeket.

Ebben a kategóriában mindezt Ön is könnyen megtalálhatja.
Mindannyian reménykedünk, hogy ha valamit megveszünk, akkor az nagyon sokáig ellátja a feladatát, amiért vettük. Így vagyunk ezzel a redőnyök kapcsán is. Ugyanakkor sajnos semmi sem tart örökké, főleg, ha olyan dologról van szó, ami napi szintű használatban van, mint a redőnyeink. Vagy az idő vasfoga, vagy a hosszan tartó, folyamatos használatból adódóan, de olykor javítanunk kell a redőnyeinket.

 

Itt mindent megtalál, ami a javításhoz kell

 

Ahhoz, hogy ne kelljen a teljes redőnyt lecserélnie, ebben a kategóriában (ill. az alkategóriákban) megtalál mindent a redőnye javításához. Szerencsére általában olyan javítást kell csak elvégeznünk a redőnyön, amit mi magunk is meg tudunk otthon oldani.

 

Ha Ön is szeretné a redőnyei javítását gyorsan, saját kezűleg megoldani, akkor a legjobb helyen van. Itt mindent meg fog találni ahhoz, hogy sötétítői ismét tökéletesen működjenek. Legyen szó akár kisebb, Ön által végzendő, akár komolyabb, szakember bevonását igénylő javításról, felújításról, itt megtalálja, amit keres.

 

Ami a leggyakrabban elhasználódik

 

“Leszakadt a redőny” szokták mondani, pedig nem arra gondolnak, hogy a redőnypalást és a redőnytok is a földön landolt. Általában ilyenkor a gurtni vagy a zsinór elszakadásáról van szó, esetleg a redőnyautomata adta meg magát. Ez a két olyan alkatrésze van a redőnynek, ami a folyamatos igénybevétel miatt a legtöbbször elhasználódik, elromlik. Talán már Ön is találkozott ezzel a hibával, vagy épp emiatt talált rá erre a kategóriára.

 

A redőnyalkatrészek közül nálunk természetesen beszerezheti az új, megbízható, időtálló redőnygurtnit vagy redőnyzsinórt, és redőnyautomatát is. Ezek cseréjét otthon, egyedül is el tudja végezni. A cserét követően pedig újra élvezheti a tökéletesen működő redőnyök nyújtotta nyugalmat.

 

Redőnyalkatrészek felújításhoz

 

A nálunk elérhető redőnyalkatrészeket nem csak javításra, meghibásodás esetén tudja használni, hanem felújításhoz is. A már említett redőnygurtnik például sok-sok év használat után elkezdhetnek foszlani, így fel kell őket újítani. Ennek legegyszerűbb módja az, ha kicseréli a gurtnikat újra. De akár akkor is élhet ezzel a cserével, ha a lakását újítja fel, és a redőny gurtnijának színe nem illik a felújított lakáshoz. Tud ugyanis választani különböző színű gurtnik közül, nem csak a klasszikus fehér-piros gurtnit tudja tőlünk beszerezni.

 

Ezenkívül természetesen minden apróságot megtalál itt, az alkategóriákban, amire egy redőnyfelújítás során szüksége lehet. Jó helyen jár, ha zárólécet, ütközőt, bevezetőt vagy ha épp csavartakarót, esetleg csavart keres a redőny felújításához.

 

Ha régi faredőnyét újítaná fel, akkor is jó helyen keresgét. A faredőny cseréhez alkategóriában ugyanis azokat az alkatrészeket találhatja meg, amire szüksége lehet egy faredőny részleges vagy teljes felújításához. Érdemes szétnéznie, beszereznie tőlünk, amit kell, hogy még hosszú-hosszú évekig használhassa szeretett faredőnyeit.

Javítás vagy csere? Tőlünk könnyedén beszerezheti a szükséges redőny alkatrészeket!

A redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a különböző nyílászáróknak. Mint más eszközökkel, úgy a redőnyökkel is történhetnek kisebb-nagyobb meghibásodások, legfőképp a használatukból fakadóan. Ilyenkor a javításhoz új redőny alkatrészekre van szükség. Ha az Ön árnyékolója is elromlott, és a javításhoz redőny alkatrészeket kell beszereznie, fedezze fel kínálatunkat!

A redőny alkatrész kínálatunkkal mindenre fel vagyunk készülve, így nálunk bármilyen tipikus és ritkán előforduló hibajelenséghez megtalálhatja a szükséges elemeket, legyen szó automatákról, vagy redőnylécekről. Termékeink egytől egyig időtállóak, strapabíróak, így, ha tőlünk szerzi be a javításhoz szükséges redőny alkatrészeket, hosszú ideig nem kell semmilyen problémára sem számítania.                                                          

Vásároljon Ön is időtálló, megbízható redőny alkatrészeket kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!