Alumínium redőny


Alumínium redőny

Néhány fontos információ:

 

 • A kész redőnyök árai 1 négyzetméterre vonatkoznak, mely tartalmazza az ÁFA összegét és a redőnyhöz tartozó kiegészítőket, alkatrészeket is (redőny automata, redőny gurtni, redőnyláb bevezető, csavarok, tükörgombok).
 •  
 • 1,3 m2 alatti méretek esetében az ár darabáras, vagyis az 1,3 m2 ára.
 • Az alumínium redőnyök vásárolhatóak motorizált kivitelben is. Ebben az esetben külön kérjük kiválasztani a redőnymotort és az Ön számára szükséges vezérlést. 
 • Motorizált redőnyök esetében a gurtni, automata és egyéb kiegészítők árát nem vonjuk le a redőnyből, mert ezeket ajándékként adjuk a standard redőnyöknél. Valamint azért sem vonjuk le, mert a motor beszerelésének a redőnybe is van költsége és ezt is díjmentesen végezzük. 
 • A motorizált redőnyök esetében a motorokat beépítjük a redőnybe és beállítjuk egy alap végállásra. Az esetek többségében nincs szükség utólagos állításra.  
 • Akadályérzékelős motor beépítése esetén merev feltolásgátlót alkalmazunk, melynek árát felszámítjuk a megrendelésben. 

 

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

 

    Az alumínium redőnyök és előnyeik

    Napjainkban az árnyékolástechnikai eszközök széles palettán mozognak, mind megjelenésben, mind pedig funkció tekintetében, valamint a megnövekedett igények következtében egyre fontosabb szemponttá válik, hogy az otthonunkban alkalmazott rendszerek egyszerre akár több feladatot is képesek legyenek ellátni.

    Az alumínium redőnyök már hosszú idő óta széles körben alkalmazott árnyékolók, melyek több szempontból is hasznos eszközök, valamint számos praktikus és kényelmes lehetőség is rejlik bennük.

     

    • redőnyök minden előnyös árnyékoló funkciójával rendelkezik, tetszőleges fénymennyiség engedhető a belső terekbe a megszokott szabályozásnak köszönhetően.
    • Tartós és időtálló megoldás a masszív anyaghasználatnak köszönhetően, továbbá ellenáll a külső időjárási és egyéb behatásoknak.
    • Könnyen tisztántartható.
    • Számos színváltozatban elérhető, melynek köszönhetően esztétikus megjelenést kölcsönöz.
    • Biztonságtechnikai szempontból is kiváló megoldás az illetéktelenekkel szemben.
    • Motorizálható, valamint programozható a szerkezet, hogy tetszőlegesen akár automatikusan is működtethető legyen.

     

    Válasszon Ön is biztonságtechnikai és árnyékolástechnikai szempontból is innovatív megoldást otthonába, és tekintse meg alumínium redőny kínálatunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

    Az alumínium redőny ma már magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, köszönhetően a habbal töltött technológiának.  Fokozottan biztonságos, hiszen alaptartozéka a feltolásgátló féder.  Színválasztéka széles, a léceknél sok színből választhatunk, amelyekhez szinterezéssel harmonizáló keretszínt biztosítunk. Ma már lehetőség van a műanyag ablakoknál már jól bevált RENOLIT fóliával borított keretre is. Alumínium redőnyök esetén is választhatjuk a vakolható kivitelt, ezáltal kívülről nem látszik a redőnytok, esztétikusabb lesz általa a homlokzat. 

    Verhetetlen alapanyag: redőnyök alumíniumból

    Verhetetlen alapanyag: redőnyök alumíniumbólA redőnyöket többnyire műanyagból képzeljük el, mert a legtöbb ablakon a műanyag redőnyök láthatóak. A műanyag redőnyökkel nincs is semmi baj, nagyon megbízható, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező árnyékolók, de épen ezért kevesebb szó esik azokról a redőnyökről, amik alumíniumból készülnek.

    Az alumínium egy igazán csodálatos és sokoldalú anyag, amit nem véletlenül tartottak igazi ritkaságnak abban az időben, amikor felfedezték. Az előállítása ma már nem kerül óriási összegekbe, mint akkoriban, de fantasztikus tulajdonságai mit sem változtak.

    Az alumínium nagyon erős, mégis jóval könnyebb, mint a hasonló fémek, ráadásul rendkívül jól ellenáll a korróziónak is. Ezek a tulajdonságai tökéletessé teszik arra, hogy redőny formájában szülessen újjá. Az alumíniumból készült redőnyök kis súlya könnyű mozgatást tesz lehetővé, ellenállósága pedig hosszú élettartammal és nagy ellenálló képességgel ruházza fel a redőnyöket.

    Válasszon erős, megbízható redőnyöket, és kérdése esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!