Műanyag párkány, beltéri


 

Beltéri műanyag párkány


Beltéri műanyag párkány alkalmazásával Ön mindenképp jó döntést hoz, mert egy strapabíró, stabil, erős, kifejezetten designos elemmel dobhatja fel ablakait. Bár még mindig vannak, akik úgy gondolják, nem a legjobb anyagválasztás a műanyag, mégis rengeteg kiváló tulajdonságának hála, egyre kevesebben. Ma már inkább kiváló hőszigetelő képességéről, időtállóságáról és sokszínűségéről ismerik inkább, mely megalapozza a közkedveltségét. Ebben a kategóriában minőségi beltéri műanyag párkányokat talál, alkategóriánként külön designnal ellátva.


Nézzen körül kínálatunkban, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző változatot!

 A beltéri ablakpárkányok megvédik a falazatot a nedvességtől és a sérülésektől is. Emellett egy kiváló műanyag beltéri ablakpárkány nagyszerű hőszigetelő képességével is kitűnik. Jó helyen jár, ha ilyen közkedvelt, kiváló tulajdonságokkal bíró beltéri párkányt keres otthonába, ugyanis ezen kategória alkategóriáit böngészve garantáltan megtalálja az Ön otthonába leginkább illő beltéri párkányt.

 

Azoknak az időknek már rég vége, amikor egy ablakpárkány nem szolgált másra, mint a cserepes növényeink tartására. Manapság már igen kevesen gondolnak így rá, nagyon helyesen. Ma már ahelyett, hogy hőszigetelőként vagy a nedvesség elleni utolsó védvonalként gondolnánk rá, sokkal inkább tekintünk rá designelemként.

 

Beltéri műanyag párkány, mint designelem

 

Ma már nem úgy építkezünk, mint régen. Manapság sokkal nagyobb hangsúlyt kap a funkcionalitás mellett a design is. Épp ezért fontos, hogy egy (gyakorlatilag minden helyiségben fellelhető) olyan elem is megfeleljen a kritériumoknak, mint a beltéri párkány. Ebben pedig a beltéri műanyag párkányok kiválóan helytállnak.

 

Sokan szeretik a minimál stílust, mások inkább keverik az anyagokat, így fém- és faelemeket is bőven találni a lakásukban. Egyesek pedig élnek-halnak a különböző kőzettípusokért, mellyel tele van házuk minden helyisége. Bármelyről is legyen szó, bármelyiket is keresse, ennek a kategóriának az alketegóriáiban garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Válassza a fehér kamrás párkány alkategóriát, ahol megtalálja a fehér színű, minimál stílushoz kiválóan passzoló műanyag párkányainkat. Vagy válasszon a két közkedvelt famintás fóliával ellátott műanyag beltéri párkányunk közül. Ha a világosabbat favorizálja, akkor az aranytölgy lesz Önnek megfelelő. Amennyiben viszont a sötétebb színű, fahatású beltéri ablakpárkányt szeretné inkább, akkor válassza a diófóliás ablakpárkányt tartalmazó alkategóriát. Ha kőhatású beltéri műanyag ablakpárkányra van szüksége, akkor pedig az antracitfóliás, kamrás beltéri ablakpárkányokat tartalmazó alkategóriára kattintson.

 

Így rendelheti meg saját beltéri műanyag párkányát

 

Mindenekelőtt a fentiek szerint választania kell alkategóriát annak megfelelően, hogy milyen színű, mintázatú beltéri műanyag párkányra van szüksége. A kiválasztott alkategóriában az adott designból már csak választania kell, hogy milyen mélységű (150-400 mm) párkányt szeretne. Majd a terméknél megadja a párkány hosszát, amekkorát szeretne, és ha szükséges, akkor a pontos párkánymélységet. Majd a kosárba gomb megnyomásával máris a kosarába helyezte a megadott paramétereknek megfelelő beltéri műanyag párkányt.

 

Visszatérve a kategóriába, még hozzáadhatja a kosarához a megfelelő színű műanyag végzáró profilt. Továbbá itt talál még a párkány rögzítéséhez szükséges tubusos anyagokat is, mint a purhab, a ragasztóhab és szilikon. Ha minden megvan, már mehet is a beépítés.

Az ablakpárkányokat méretre vágva szállítjuk. 

Mi alapján válasszunk beltéri ablakpárkányt?

 

Sokan az ablakcsere vagy a lakásfelújítás során nem is gondolnak bele, milyen fontos szerepet kap a megfelelő beltéri ablakpárkány kiválasztása. A hiba általában csak a beépítéskor tűnik fel.

 

Természetesen mindig fontos figyelembe venni magát az ablakot. Ha az ablak már megvan, akkor hozzáillő párkányt válasszunk mind színben, mind pedig forma tekintetében. Azonban az is jó gondolat és napjainkban divatos, ha a fal színéhez választjuk az ablakpárkány színét, így olyan, mintha ott sem lenne. Emellett fontos, hogy megfelelő szélességű legyen a párkányunk, valamint hogy ne vonja el a figyelmet a szoba többi részéről.

 

A beltéri ablakpárkány megóvja a falazatot a sérülésektől és a nedvességtől is. Kínálatunkban kiváló minőségű ablakpárkányok között válogathat, amelyek esztétikus megjelenésükkel méltó kiegészítői lehetnek otthonának. Termékeink között hagyományos műanyag, márvány és fahatású ablakpárkányok is helyet kaptak, hogy Ön kedvére válogathasson.

 

Ha esztétikus és időtálló beltéri ablakpárkányt keres, nálunk megtalálja!