Rolós szúnyoghálók


A szúnyogháló anyagát tekintve időjárásálló, üvegszálas, optikai szempontból láthatatlan anyagból készül. (antracit szürke) Akár a redőnyök hasznos kiegészítő eleme is lehet, így az ablak-ablakszárny, ajtó nyugodtan nyitva is maradhat, a rovarok nem jutnak be a lakásba. A szúnyogháló sínben fut, amely mindkét oldalon és a zárásnál a záró profilon elhelyezett szőrkefével zárja a rovarok útját. Ablakoknál fel, le irányban, rolós kivitelben (mobil) készül, ajtóknál pedig vízszintesen oldal irányban mozgatható.

 

Szúnyoghálós szerkezeteink alumíniumból, fehér és sötétbarna színben készülnek, igény szerint a RAL színskála alapján tudjuk festeni.

 

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

 
A rolós szúnyogháló előnyei

Szúnyogháló

Ki ne bosszankodott volna már az alvást ellehetetlenítő, zümmögő vérszívók miatt? A szúnyogok ráadásul nem csak a zümmögésükkel zavarnak, hanem számtalan betegséget is terjesztenek. A legjobb védekező eszköz ellenük a rolós szúnyogháló!

 

A rolós szúnyogháló vízszintesen mozgatható, igény szerint akár teljesen fel is húzható. Nagy előnye, hogy ha nem akarjuk, nem kell használni, például viharos, szeles időben, amikor úgysincsen szúnyog, csak egyszerűen feltoljuk, ezzel megvédve az időjárás viszontagságaitól. Ha ablakunkon rolós szúnyogháló van, nem okoz gondot az ablakpárkány tisztán tartása, vagy a kint lévő növényeink locsolása sem. Nem akadályozza meg, hogy bármikor kihajoljunk az ablakon egy kicsit nézelődni, vagy éppen kitegyük az ablakba szellőzni az ágyneműt.

 

Válassza Ön is a rolós szúnyoghálót minden előnyével együtt! Nézzen körül kínálatunkban, és forduljon hozzánk bizalommal, ha megunta a szúnyogok döngicsélését, mi segítünk távol tartani őket az otthonától!

 

 

Rolós szúnyogháló = egyszerű takarítás!

Rolós szúnyogháló = egyszerű takarítás!Azt, hogy a különféle szúnyoghálók végtelenül hasznosak, valószínűleg senki sem vitatja, azonban létezik egy olyan szegmense a témának, ami miatt néhányan mégis ódzkodnak a hálók felszerelésétől – ez nem más, mint a nyílászáró takarítása.

 

Elsősorban az emeleti ablakokban okozhat gondot, hogy a szúnyogháló miatt nem érjük el a párkány és az ablakkeret külső részét, így azokat tisztítani sem tudjuk. Mivel nem mindenhol adott a lehetőség, hogy kívülről közelítsük meg a helyet – gondoljunk csak egy több emeletes társasházra -, másféle megoldásra van szükség. A rolós szúnyoghálóra!

 

A rolós szúnyogháló hatalmas előnye, hogy kedvünk és igényeink szerint változtathatjuk a helyzetét. Ha ablaktisztításra kerül a sor, akkor egyszerűen eltüntethetjük az útból, és bátran, nyaktörő mutatványok nélkül moshatunk le minden felületet!

 

A hibátlan működés és nagy hatékonyság érdekében döntsön Ön is a minőség mellett, és rendeljen tőlünk rolós szúnyoghálót! Érdemes körülnézni!

 

 

A szezon nélkülözhetetlen kiegészítője: a rolós szúnyogháló

A szezon nélkülözhetetlen kiegészítője: a rolós szúnyoghálóAmikor a tavaszi szezon beköszönt, az emberek tudják, hogy rövid időn belül szükségük lesz a rovarok távoltartásához szúnyoghálóra, így elindul a találgatás, hogy vajon melyik típus bizonyulhat a legideálisabb választásnak. Szerencsére nem kell sokáig gondolkodni, ugyanis a rolós szúnyoghálók jó pár éve a piacon vannak, és teljesítik a legmagasabb elvárásokat is!

 

A rolós szúnyoghálók előnye már a nevükből kikövetkeztethető, vagyis népszerűségüket működésüknek köszönhetik, ezért nem véletlen, hogy a szakemberek is előszeretettel ajánlják ezt a típust a vásárlóknak. A háló rendkívül tartós és erős alapanyagból kerül legyártásra, így hosszú távon lehet számítani rá, a kerete pedig alumíniumból készül, ami többféle színben rendelhető.

 

Válassza Ön is az egyszerűséget, és döntsön a rolós szúnyoghálók mellett, amelyekkel nem kell lemondani a megfelelő szellőztetésről sem! A termék megvásárlásáért, illetve kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!