Redőny toklemezek (üres) és oldalpofák
Üres redőny toklemezek és oldalpofák

 

Amikor redőnyt választunk, akkor általában szinte örök életre választunk, mégis olykor cserére szorulhatnak az oldalpofák vagy az üres redőny toklemezek. Ezek épp azok az alkatrészek, melyek cseréjére ritkán van szükség. Ennél sokkal sűrűbben lehet szüksége egy új redőnygurtnira vagy egy automatára, melyek sűrűbben használódnak el az évek során.

 

Ha viszont épp toklemezre és/vagy oldalpofákra van szüksége, akkor jó helyen jár, ebben a kategóriában találja őket. Többféle redőnytípushoz is megtalálja a megfelelő tokelemezt az alkategóriákban.

 

Ha egy olyan árnyékolási megoldást keresett, ami tartós, akkor biztos jól döntött, amikor a redőnyök mellett tette le a voksát. Ugyanakkor, ahogy minden más is, úgy ezek, illetve ezek egyes részei is olykor cserére szorulnak. A webáruházunkban megtalál minden olyan kiegészítőt, alkatrészt, amire csak szüksége lesz egy esetleges javításhoz. Ennek megfelelően több típushoz megtalálhatja (itt, a megfelelő alkategóriában) a toklemezeket és az oldalpofákat is.

 

Hagyományos (KOPI) redőny oldalpofa

 

Jelenleg már nem forgalmazunk toklemezt a hagyományos (KOPI) redőnyökhöz. Ugyanakkor oldalpofákat talál ebben az alkategóriában. Ez az egyetlen általunk forgalmazott toklemeztípus, mely alul és felül is kb. 45%-os levágással készült. Ez jól megfigyelhető az oldalpofákon is. Ezek az egyetlen szinterezett acél végprofilok a kínálatunkból, a többi típushoz alumíniumból készült elemek rendelhetőek. Csak fehér színben és 140-160-180 mm-es méretben találja meg őket a kínálatunkban. A feltüntetett árak oldalpofáknál egy párra vonatkoznak, így elég egyszer a kosárba raknia őket.

 

Új típusú Redex redőny toklemez és oldalpofa

 

Aki minket választ, az a minőséget választja. Ezen filozófia mentén érhetőek el nálunk az új típusú Redex redőnyök is. Ezek alapvetően műanyag redőnyök, viszont épp a tartósságuk és merevségük miatt több elemük is alumíniumból készült. Bár a palást maga műanyag, például a toklemez és az oldalpofa is alumíniumból készült. Így tudjuk ötvözni a két anyag kiváló tulajdonságait a legjobban.

 

Ennek megfelelően ebben az alkategóriában ehhez a műanyag redőnyhöz találhat aluredőnytok lemezeket és oldalpofákat. Két színben is elérhetőek ezek az alkatrészek: fehér és barna. Méretüket tekintve 137 milliméterestől a 165 milliméteresen és a 180 milliméteresen át egészen a 205 milliméteresig bőséges a választék. A feltüntetett árak oldalpofák esetén ennél a típusnál is egy párra vonatkoznak.

 

Alumínium toklemez külső tokos redőnyökhöz

 

137, 165, 180 és 205 milliméteres tokmérethez is találhat itt külső tokot. Akkor ajánljuk ezeket a termékeket, ha nem vakolható külső tokhoz keres alkatrészt. Legyen szó akár toklemezről, akár végprofilról, itt megtalálja. De lesz itt alu redőnyláb és redőny lefutó bevezető is. Az alumínium végprofiloknál választhat fehér és barna színek közül. És a kombi redőnyökre is gondoltunk a lefutó bevezetőnél és a redőnylábnál is.

 

90 fokos alumínium vakolható Interno tok és egyéb kiegészítők

 

A négyzet keresztmetszetnek megvan az előnye. Ez a típus ugyanis vakolható. És épp amiatt a tulajdonsága miatt, mert 90 fokos, négyzetes kialakítású. Nem olyan, mint a többi keret, melynek az alján vagy a tetején találhatók 45%-os hajlítások. Mivel derékszögű, a felső ablakkáva vonalát tökéletesen követi, illeszkedik a falazatba. Egy hőszigetelést követő vakolás után gyakorlatilag teljesen beépíthető a homlokzatba. A vakolható külső tokhoz itt megtalálja a kiegészítőket.