SMARTHOME redőnymotorok


    Redőnymotorok és vezérlések széles választékban.

 

                         

SmartHome redőnymotorok

 

A SmartHome redőnymotorokat és a hozzájuk tartozó kapcsolókat, fali konzolokat és távirányítókat találja ebben a kategóriában. Ma már nem csak a menő irodák ablakain, de akár az otthonában is találkozhat a motorizált redőnyökkel. Sőt, ha korábban nem így szerelték a sötétítőt, akár utólag is beszerelhető ez a megoldás.

 

Otthonának komfortérzetét jelentősen meg tudja növelni egy-egy ablakra szerelt automatizálható redőny. Akár előre beprogramozhatja az egész napi mozgásukat, vagy teheti függővé az időjárástól is, hogy mikor lesznek leengedve vagy felhúzva.
Lustaság, kényelem? Sok esetben ezek miatt szereltetik be a motorokat, de egyesek még ma is inkább azért, mert egy nagyon menő megoldás. Legyen bármi is az oka, garantáltan jól fogja érezni magát a végeredménnyel!

 

Miért válassza a SmartHome redőnymotorokat?

 

Gondoljon csak bele, mennyire kényelmes megoldást jelentenek az automatikusan vagy gombnyomásra felhúzódó sötétítők? És még az idősebb, nehezen mozgó családtagjainknak is nagy felüdülést jelenthet, ha emiatt nem kell körbejárniuk az egész házat. Szóval tekintheti ezt egy kényelmi luxusmegoldásnak is, de akár segítség is lehet, ami tehermentesíti a használóját.

 

Számos módon használható egy motorizált rendszer. Kezdve azzal, hogy automatikusan felhúzhatóvá válnak a redőnyök, amint felkel a nap, és leengedik őket, ha lemegy. De ugyanígy akár előre is beprogramozhatunk bizonyos állásokat.

 

Fontos szempont sokak számára az ár. Ebben inkább a megfizethetők közé tartoznak a SmartHome termékei. Így kisebb ráfordítással is akár az egész házban megoldottá válhat a gombnyomásra való sötétítés.

 

Milyen feltételekkel szerelhetőek be?

 

Érdemes megnézni minden termékoldalt és kategóriaoldalt, mert a konkrét követelmények ott vannak feltüntetve, mint például a maximális léc súlyok. Az egyes alkategóriákban található termékek (motorok) nevében is szerepelnek információk, mint pl. a hosszuk. Ez fontos, mert a kiválasztásnál szem előtt kell tartani, hogy passzoljon az árnyékolóhoz.

 

Érdemes azt is tudni, hogy alumínium redőnyökhöz javasoljuk használni ezeket a motorokat. Bár rolettákhoz, sőt akár garázskapukhoz is használható, főleg a redőnyök mozgatására lettek megalkotva. De fontos tudni, hogy nem feltétlen szükséges az ablak behelyezésével egy időben telepíteni, mert beszerelhető utólag is.

 

Az akadályérzékelős típus

 

Több típus közül választhat a kínálatunkból. Van a hagyományos kapcsolós, a modernebb rádiós, valamint a top termék, a közkedvelt akadályérzékelős motor. Ez utóbbi különlegessége a nevében is benne van: ha akadályt érzékel, akkor nem megy tovább. Ha tehát valami van az útjában, akkor mindig kikapcsol. Ráadásul nem csak megáll, de hogy tehermentesítsen, vissza is teker egy fordulatot. Az akadályérzékelő funkciója alapból extra érzékenyre van beállítva, de ezt akár három különböző fokozatra is állíthatja.

 

Automata, programozott vagy manuális vezérlés?

 

Ahhoz, hogy vezérelni tudjuk mindezt, szükségünk lesz valamilyen vezérlőre. Több típus közül is választhat. Fali kapcsolók, kézi vagy fali távirányítók, de akár mini, kulcstartóra szerelhető vezérlő is kapható nálunk a távirányítók, kapcsolók, vezérlések alkategóriában.

 

Továbbá ott találja meg az olyan különlegességeket is, mint a napelemes szél- és fényérzékelő. De itt van napelemes fényérzékelő, sőt a garázskapu redőnyhöz készült kubli is. Egy vagy többcsatornásak is vannak a kínálatunkban. Számos kiváló megoldást kínálunk, válogasson közöttük kedvére!