Garázskapu redőny
Melyik a legjobb garázskapu?

 

Gyorsan le is lőjük a poént. Olyan, hogy “legjobb garázskapu” nem létezik. Mindenkinek más és más az ideális megoldás. Szeretnénk viszont néhány olyan, nálunk is kapható alternatívát mutatni, amelyik sok helyzetben praktikus lehet.

 

Ahány garázs, annyi igény

 

Ha garázskaput kell választani, rengeteg igényt kell egyeztetni. Nem mindegy, mekkora a garázsunk, mire használjuk és mennyi hely áll rendelkezésre a garázson kívül, az utcán vagy az udvaron.

 

A régi garázskapuk vagy egy egyszerű, kétszárnyú ajtót vagy egyetlen, nagy ajtószárnyat jelentettek. Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy az ajtószárnyak viszonylag sok helyet foglalnak. Előny viszont, hogy a felületükre belülről rengeteg kampó, szerszámtartó és egyéb praktikus dolog helyezhető. Ha az udvarunkban álló, kicsi garázsban szeretnénk munkát végezni, ez a megoldás bőven elég lehet.

 

A modern garázsajtók

 

Az ajtószárnyakon kívül, bár ilyesmit nálunk ritkán látni, léteznek még felfelé vagy oldalra nyíló, tolóajtó rendszerű garázskapuk is. Ezek főleg telephelyeken praktikusak, ahol előny, hogy az ajtó nem mozdul el a fal síkjából. Az oldalra nyíló garázskapu előnye még, hogy sokszor nem is kell teljesen kinyitni. Ha fűthető a garázs, ezzel sokat spórolhatunk. Hátrány, hogy a rendszer még így is nagy helyet foglal, ráadásul a nagy, mozgó ajtószárnyak veszélyesek is,

 

A billenő garázsajtók nagyon látványos, de szintén sok helyet foglaló megoldást jelentenek. Kisgyermekek közelében, szűk garázsok esetén jobb hanyagolni ezt az ajtófajtát. Mivel a garázsajtó nagy alkatrészei mozognak, azok könnyen megakadhatnak, és a szerkezet még összehajtva, vagyis a kapu nyitott állapota mellett is nagy helyet vesz el. Előnye viszont ennek a rendszernek, hogy a garázsajtón el lehet helyezni néhány ablakot. Ha a garázs a házzal egybeépült, esetleg műhelyként is szívesen használnánk, a bukó-billenő kapu jó megoldás lehet.

 

A legjobb garázskapu - szerintünk

 

Ha kényszerítenének, hogy garázsajtó fajtát válasszunk, mi a redőnyös garázsajtóra szavaznánk. Ez az ajtófajta kis helyen mozog, távirányítható és biztonságosan használható, attól függetlenül is, hogy mire használjuk a mögötte megbújó helyiséget. A redőnyös garázsajtó akár portálok, kirakatok, standok védelmére is alkalmas.

 

Redőny webáruházunkban az alumínium lamellás változatot forgalmazzuk. Ezek a garázskapu rendszerek ugyanis tartósak és könnyen méretre szabhatóak. A masszív kialakítású kapuba nem tud belelkapni a szél, ellenáll a jégverésnek, sőt, betörésvédelmi célokra is alkalmas.

 

Stílus és minőség

 

A garázskapu redőny sötét színben és világos kiadásban is kapható. A formája miatt egészen szépen belesimul a környezetébe, bármilyen garázshoz szépen illik. Pincelejáratban, szűk telken, társasházban remek megoldás. A távirányíthatóság miatt akár mozgásukban korlátozott, idős emberek környezetébe is ajánljuk. Egyszerűen és biztonságosan kezelhető.

 

Legjobb garázskapu megoldás nem létezik, de mi úgy gondoljuk, a garázskapu redőny egy praktikus és könnyen kezelhető választás. Szakértő kollégáinkkal szívesen nyújtunk segítséget a tervezéshez is.

A helytakarékos garázskapuk új generációja!

 

Ugye Ön is szenvedett már azoktól a problémáktól, amiket egy billenő garázskapu tud okozni?

 

A garázskapu redőny révén megszabadulhat ezektől a gondoktól. A garázskapu redőnyök számos olyan jó tulajdonsággal rendelkeznek, melyek praktikus és egyszerű használatot biztosítanak tulajdonosának.

 

  • Az általunk forgalmazott garázskapuk alumínium anyaguknak köszönhetően időtálló megoldást jelentenek
  • Egy felső tokba gurulnak be a lamellák, így téve szabaddá a garázs mennyezetét, ami kiválóan alkalmas tárolásra
  • Nem hangosak, használatuk ezáltal sötétedés után vagy hajnalban sem zavaró
  • Közvetlenül előtte is parkolhatnak vendégeink járművei, hiszen csak függőleges irányban nyílik
  • Különleges karbantartást nem igényel, egyszerűen, egy vizes törlőkendővel tisztán tartható

 

Ezen garázskapuk elegáns megjelenése kívül-belül szép látványt nyújt. Ha a garázs közvetlenül az utcafronton helyezkedik el, vagy több helyre lenne szüksége a garázs belsejében és még pénzt is szeretne megtakarítani, akkor nálunk a helye.

 

Válasszon garázskapu redőnyeinkből és élvezze a praktikus megoldást kedvező árakon!

 

Garázskapu redőny a biztonságért

 

Ahogyan az autók gyártása területén folyamatos innovációnak vagyunk tanúi, úgy a garázsok fejlődése sem áll meg. Az elmúlt évtizedekben a biztonság volt az elsődleges szempont a garázskapuk kialakításánál.

 

Ezek a fejlesztések nem csak a magántulajdon hatékonyabb védelmét célozták meg, de a személyi biztonság, a tulajdonosok testi épségének megóvása is fontos szempont volt. A redőnyös garázskapuk is ennek jegyében készültek. Ha nem csak autója, de saját és családja biztonságát is szeretné hatékonyabban védeni, válasszon motoros, redőnyös garázskaput!

 

A redőnyös kialakítás, a motoros funkció, a beépített biztonsági funkciók mind lehetővé teszik, hogy a garázsajtó használata ne csak gyors és hatékony, de megbízható is legyen. A régi megoldásokkal ellentétben a garázskapu redőny már nem előre vagy hátra billen, hanem könnyedén felhúzható, eloszlik a súlya és egy gombnyomással nyitható vagy zárható.

 

Modernizálja Ön is otthonát korszerű garázskapu redőnnyel, legyen egyszerre szép és megbízható a garázsa! Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!

 

Milyen garázskapu redőnyt válasszunk, ha cserére kerül a sor?

 

garázskapuA garázskapu redőny sem tart örökké, a rendszeres használat során előfordulhat, hogy már akadozva működik, a mozgó alkatrészek kopása miatt a nyitószerkezet egy idő után tönkre megy. Egy lakásfelújítás alkalmával érdemes az elöregedett garázskapu redőnyt is cserélni, nem csupán a nehézkes működés miatt, hanem a korszerűbb technológiák és a stílus miatt is.

 

Fontos, hogy olyan garázskapu redőnyt válasszunk, amely passzol a felújított otthonunkhoz, mind színben, mind stílusban. Ma már egyre korszerűbb és modernebb technikákkal oldották meg a garázskapuk működtetését, amely megkönnyíti autónkkal a beállást. Jó, ha motorizált garázskapu redőnyt választunk, hiszen ez rendkívül kényelmes megoldás, nem kell érkezéskor vagy távozáskor kiszállnunk az autóból, hanem egy mozdulattal be tudjuk zárni az autónkból a kaput, illetve biztonságos megoldás is, mivel kisebb a valószínűsége, hogy nyitva marad a garázskapunk.

 

Amennyiben Ön is garázskapu csere mellett döntött, nézzen körül választékunkban, és vásároljon Önnek megfelelő garázskapu redőnyt! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

A garázskapu redőny hosszú távon is ideális választás!

A garázskapu redőny hosszú távon is ideális választás!A redőnyök jól bevált kiegészítői a nyílászáróknak, amik kiválóan képesek ellátni a feladatukat. Miért kellene csak az épület ablakain használni ezt a technológiát, ha ugyanilyen jól tudnak teljesíteni például garázskapuként is, garázskapu redőny formájában?

 

A garázskapu redőny úgy működik, mint az ablakokhoz használt redőnyök, ennek köszönhetően nagyon sok előnnyel rendelkezik. Ha Ön olyan garázskaput keres, amit később sem kell lecserélnie, mert teljesen elégedett lehet a használatával, válassza hosszú távra is a garázskapu redőnyt!

 

A garázskapu redőny lamellákból áll, amik szorosan illeszkednek egymáshoz, használatakor pedig le-, illetve feltekerednek. Ez a működés különösen biztonságos az olyan garázskapukkal szemben, amik billennek, mert bármilyen közel is parkol vagy közel tartózkodik a garázshoz, nem esik baja a garázs nyitásakor vagy zárásakor. Automatikus működtetése mellett kézzel is mozgatható a garázskapu redőny, így nincs gond áramszünet esetén sem.

 

Fontolja meg és döntsön a garázskapu redőny mellett, ha sokáig elégedett szeretne lenni a garázs biztonságával és a garázskapu működésével! Elérhetőségeink bármelyikén kérhet tőlünk részletes információkat!

 

Kevés a hely? Spóroljon még többet garázskapu redőnnyel!

Kevés a hely? Spóroljon még többet garázskapu redőnnyel!A garázs több funkcióval rendelkező hely. Nem csupán arra szolgál, hogy az autó biztonságban parkolhasson benne. Ideális tárolóhely a gyerekek biciklijeinek, a kerti szerszámoknak vagy a karácsonyfa díszeknek is. Emellett barkácsműhely is válhat belőle és a ház egyik bejárataként is sokan használják. Nyilvánvaló, hogy sok mindennek kell a hely egy garázsban, így a garázskapu megválasztását körültekintően kell végezni. Ha rosszul választunk, útban lesz, nem lehet tőle elférni, feleslegesen foglalja a teret, ha nyitva van.

 

A garázskapu redőny az ideális megoldás a helyhiányra és a takarékos helykihasználásra a garázsban! A garázskapu redőny nagy előnye, hogy függőlegesen mozgatható. Az automatizált kapu redőnyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy a kaput feltekerje a motor, így az nem foglal el plusz helyet kinyitva sem. Teljes szélességében képes megnyitni a garázst, biztonságos és praktikus.

 

Keressen fel minket bizalommal, ha felkeltettük érdeklődését a garázskapu redőnyök iránt és szeretne helytakarékos megoldást választani!

Webáruház készítés