Egyéb termékek
Térelválasztó függöny

 

Ebben a kategóriában találja a térelválasztó függönyöket, melyek a retro jegyében színpompás kivitelben tündökölnek. Ha Ön is szereti a retro belső tereket, a retro hangulatot, akkor nagyon jó kategóriában van. Itt ugyanis megtalálja azokat a térelválasztó függönyöket, melyekre mindig is vágyott.

 

Ha Önnek unalmas egy modern, letisztult, olykor túlságosan is színtelen függöny, akkor ezekben a függönyökben nem fog csalódni. Válasszon a szemet gyönyörködtető színvilágból, és pompázzon retro térelválasztó függöny hamarosan az Ön lakásában is.

 

A retro mindig trendi, egyetért velünk? Időről időre előjön egy újabb retro hullám. Van, aki csak a trendek miatt követi ezt, mert nem szeretne lemaradni a legújabb trendhullámról. Mások inkább úgy gondolják, hogy folyamatosan trendi a retro, de persze vannak olyanok is, akik egyenesen utálják.

 

Ha Ön ezt az oldalt olvassa, garantáltan megdobbant a szíve a retro szó olvasásakor. Ezért úgy gondolom, Ön megérti, ha azt mondom, hogy a modern is lehet unalmas. Nem vagyunk egyformák. Van, aki él-hal a modern dolgokért, más el sem tudná képzelni a lakását retro kiegészítők nélkül. Az egyéb termékeink között megtalálható retro térelválasztó függönyeinknek több felhasználási módja is van. És épp a hivalkodó színeikkel, csíkos mintázatukkal tudnak illeszkedni vagy épp kitűnni a térből.

 

Térelválasztó függöny retro lakásba

 

Azt már tudom, hogy Ön érdeklődik ezen stílus iránt, tetszik Önnek ez hangulat. A retro jegyében berendezett lakása van, vagy épp azt tervez kialakítani? Tudja, mennyien csinálják manapság ugyanezt? Meglepődne! A retronak megvan a maga varázsa. Egy ilyen stílusú lakásban visszajöhetnek az emlékek 20-30 évvel ezelőttről, vagy épp áthelyezhetjük magunkat a 30-50 évvel ezelőtti időkbe.

 

Minden kiegészítő számít. Így egy régi (lehetőleg még működő) rádió vagy televízió nagyon fel tudja dobni a lakást. De ha nem megfelelő hozzá a környezet, akkor eléggé idegenül hathat. Ezért is érdemes a többi részletre is figyelni, a retro jegyében berendezni az egész lakást. Így csodálatos összkép tárulhat elénk. Ennek ékes része lehet a retro térelválasztó függönyünk is, melyet akár fix térelválasztóként is rögzíthetünk. Persze a legtöbb esetben a klasszikus elhúzható megoldást szoktuk alkalmazni, de érdemes elgondolkozni mindkettőn.

 

Retro szoba? Retro sarok? Igen!

 

Sokan vannak, akik bár rajonganak a retroért, de nem tudják annyira kiélni szenvedélyüket, mint amennyire szeretnék. Vagy a párjukkal nem nem jutnak dűlőre vagy épp magukkal, mert közben szeretnék, ha a vendégeik modern otthonba érkeznének látogatóba.

 

Ekkor merül fel sokakban a retro szoba vagy épp a retro sarok ötlete. Ez azért jó megoldás, mert így nem kell gátat szabnunk a szenvedélyünknek, de közben megmarad a családi béke is. És a vendégeink is eldönthetik, hogy épp modern vagy retro környezetben akarnak-e beszélgetni velünk. Parádés megoldás!

 

Retro fotós sarok?

 

A mobiltelefonok korában mindenkinél ott egy kész fényképezőgép a zsebben, amit előszeretettel használunk is. Nagyon sokan szeretnek fotózni, legyen szó hobbifotósról, szelfikirályról vagy épp profi fotósról. Ha Ön bármelyik kategóriába is sorolható, vagy van a családban olyan, aki belesorolható, kiváló ötlet egy retro fotós sarok kialakítása.

 

Persze lehet akár egy teljes szobát is erre szánni, ha van elég hely a lakásban, de nem kell feltétlenül. És milyen menő, amikor a modern lakáshoz színben harmonizáló szürke-fehér térelválasztó függöny mögül egyszer csak előbukkan egy retro sarok!