Műanyag redőny


 

Műanyag redőny 

Néhány fontos információ:

 

  • A kész redőnyök árai 1 négyzetméterre vonatkoznak, mely tartalmazza az ÁFA összegét és a redőnyhöz tartozó kiegészítőket, alkatrészeket (redőny automata, redőny gurtni, redőnyláb bevezető, csavarok, tükörgombok).
  •  
  • 1,3 m2 alatti méretek esetében az ár darabáras, vagyis az 1,3 m2 ára.
  • Műanyag redőnyök motorizálását nem javasoljuk és cégünk nem is vállalja. Erre vonatkozó igénnyel kérjük ne keressenek bennünket. 
  • Motorizálást kizárólag alumínium redőnyök esetében vállalunk. 

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

 

Ha műanyag redőny, akkor Redőnydiszkont!

 

Nem tud aludni éjjel a beszűrődő utcai fényektől? Szeretné megakadályozni az égető nap forróságát a lakásban?

 

Kedvezményes árak várják, ha hozzánk tér be!

 

A műanyag redőnyök használata ma már széles körben elterjedt az egész világon. Nem csoda, hiszen a zavartalan alváshoz nélkülözhetetlen a teljes sötétség. Ez a szervezet melatonin termelésével van összefüggésben, ami az alvást elősegítő hormon. A nagyvárosokban még inkább ki vagyunk téve a közvilágítás által beáramló fénynek, így ott még inkább szükséges a jó minőségű, időtálló műanyag redőnyök beszerzése. De a redőnyök a beáramló nyári hőségtől és a nap káros sugaraitól is megóvnak minket.

 

Nálunk korszerű, méretre készített redőnyök közül válogathat, jutányos áron. Több mint 20 év tapasztalat és elégedett ügyfelek sokasága áll mögöttünk, ami garancia az első osztályú minőségre.

 

Legyen Ön a következő!

 

Műanyag redőny információ:

 

  • A kész redőnyök árai 1 négyzetméterre vonatkoznak. Ebben az árban benne vannak a redőnyhöz tartozó kiegészítők, alkatrészek is (redőny automata, redőny gurtni, redőnyláb bevezető, csavarok, tükörgombok).
  • Aki igényli, redőny felszerelési útmutatót is mellékelünk a termékekhez.
  • Ha bármilyen szerszámra is szükség lenne a felszereléshez, ezt a szerszámok, kiegészítők menüpont alatt tekinthetik meg.
  • A megrendelt redőnyök 8-10 nap alatt elkészülnek, és kiszállításra kerülnek. 1,3 m2 alatti méretek esetében az ár darabáras, vagyis az 1,3 m2 ára.

 

A termékek elkészítési ideje minimum 2-4 hét. 
Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon. 

 

Vásároljon tőlünk redőnyt és nem lesz problémája többé az éjszakai fénnyel!

 

Éljen a kedvezményekkel és rendeljen műanyag redőnyt, még ma!

 

A műanyag redőny rendkívül praktikus, kész házakra is felszerelhető  a külső tokos rendszerű műanyag redőny. Ár tekintetében a legkedvezőbb megoldás  házunk külső árnyékolására.  Jó hőszigetelő és teljesen árnyékol. A rovarok ellen védekezhetünk a tokba épített (kombi) szúnyoghálóval. 

 

A műanyag redőny nem csak praktikus és olcsó!

Szeretné felújítani ablakait, de még tanácstalan, milyen típusú vagy alapanyagú árnyékolót válasszon? Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a választásban! Az alábbiakban a műanyag redőnyöket szeretnénk bemutatni, melyek számos előnnyel rendelkeznek az alumíniumból és fából készült társaikkal szemben.

A műanyag közismert előnye, hogy olcsó és könnyen karbantartható, nem kell korrózióval, korhadással és penésszel sem számolni. A könnyű beszerelhetőség és a sokféle változat is a műanyag redőnyök mellett szól.

Azonban gondolta volna, hogy egy műanyag redőnnyel még pénzt és energiát is spórolhat? Pedig így van! A műanyag kiváló szigetelő képessége lehetővé teszi, hogy Ön megóvja lakását a zavaró zajhatásoktól, a kiszökő melegtől, huzattól is. Ennek köszönhetően nem kell többé feleslegesen fűteni az udvart és bosszankodni a magas közüzemi számlák miatt.

Döntsön okosan, és válasszon műanyag redőnyöket! Keresse bizalommal szakértő munkatársainkat termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért!

 

A műanyag redőny további előnyei

A széles piaci kínálatban igen sok lehetőségünk van, ha redőny mellett döntünk. Az alábbiakban a manapság igen népszerű műanyag redőny előnyeit mutatjuk be részletesebben.

A műanyag redőny igen dekoratív, azonban számos más előnye is van. Jó hőszigetelő és fényvisszaverő képességgel rendelkezik, a nyári hőségben lehúzva tartva kellemes hűvös marad a lakásban. Ezzel jelentős költségek spórolhatók, hiszen a kevesebb klímahasználat jóval alacsonyabb villanyszámlát jelent.

Jó hangszigetelési képességének köszönhetően kevésbé hallatszódnak be lakásunkba az utcai zajok, ezzel biztosítva a nyugodt pihenést, akár napközben is.

A műanyag redőny tökéletesen alkalmazható ablakunk fizikai védelmére is a természeti károk (jégeső, szél) ellen és betörésvédelmi funkciója sem elhanyagolható. Mivel lehúzva megakadályozza, hogy lakásunkba belássanak, kevésbé lesz hivalkodó a bűnözők számára.

Válassza Ön is a műanyag redőnyt, és élvezze ki minden előnyét! Keressen minket bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában!