Egyedi méretre gyártott roletták


A roletta hagyományosan belső árnyékolóként egyre népszerűbb a felhasználók körében, köszönhetően az egyszerű és praktikus kivitelnek. Szerkezeti felépítésének köszönhetően három fő típusra oszthatóak:

  • hagyományos-rugós
  • gyöngyzsinóros
  • rugós-kiakasztó kivitelben (tetőtéri)A tetőtérben is lehet könnyű az árnyékolás!

A tetőtérben is lehet könnyű az árnyékolás!Sokan küzdenek a problémával, hogy mit kezdjenek akkor, ha tetőtéri ablakra szeretnének valamilyen árnyékolót, hiszen a ferde sík eléggé leszűkíti a lehetőségek körét. Azonban mi tudunk egy olyan megoldást, amely biztosan működni fog!

 

A tetőtéri roletta hatalmas előnye, hogy olyan kialakítással bír, amely felhúzott és leengedett állapotban is igazodik az ablak síkjához, így tökéletes árnyékolást képes biztosítani – erre pedig a tetőtérben szükség is van, hiszen helyzetéből adódóan rengeteg napsütésnek van kitéve az a helyiség, ami erre a szintre kerül.

 

A tetőtéri roletta mindemellett rendelkezik az árnyékolótípus egyéb pozitívumaival is, mint a nagy szín- és anyagválaszték, amely segít abban, hogy könnyedén ízlésünkhöz igazíthassuk a megjelenést. Ezen felül akár még arról is dönthetünk, hogy fényáteresztő, vagy fényzáró megoldást szeretnénk használni.

 

Ne feledje, mindig a legjobb termékeket biztosítjuk Önnek! Ha tetőtéri rolettát szeretne, akkor is bátran fordulhat hozzánk!