Műanyag keretes szúnyogháló szett (17*30 mm)


A szúnyogháló szettek alkatrészekből álló szúnyoghálók, amelyek egyszerűen összeállíthatók és méretre vághatók.

Amennyiben a megadott méretek közül egyik sem jó Önnek, válassza az egyedi méretet, ahol megadhatja a pontos szélességet és magasságot.

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!
Szúnyoghálókkal kapcsolatban egyedi igényei vannak? – Vásároljon szúnyogháló szetteket!

Szúnyoghálókkal kapcsolatban egyedi igényei vannak? – Vásároljon szúnyogháló szetteket!A nyárral együtt járnak a szúnyogok is, amelyek ellen csakis rovarirtó szerekkel és szúnyoghálókkal védekezhetünk! A szúnyoghálókból különböző típus és méret között válogathatunk, de mi a megoldás abban az esetben, ha olyan egyedi nyílászáróval rendelkezünk, amelyre semelyik, boltokban kapható szúnyogháló sem rögzíthető?

 

A megoldás nagyon egyszerű, vásároljon szúnyogháló szettet, és gyártsa le otthonában az egyedi igényeknek megfelelő szúnyoghálót! A szúnyogháló szett minden olyan szükséges eszközt tartalmaz, ami elengedhetetlen egy masszív szúnyogháló összeállításához!

 

A szúnyogháló szettben található háló méretre vágható, amit a nyílászáró méretéhez igazíthat, így akár egy kisméretű ablakra is elkészítheti a szúnyoghálót! A szettben található keretek műanyagból vagy alumíniumból készültek, mindkét típus strapabíró, minőségi darab!

 

Ne keresse tovább a megfelelő szúnyoghálót, vásároljon szúnyogháló szettet, és készítse el egyedi igények szerint a védelmet nyújtó eszközt!

 

Műanyag keretes szúnyogháló szettel könnyedén megóvhatja otthonát a kellemetlen rovaroktól!

 

Manapság számos szúnyogháló típusból válogathatnak a vásárlók, azonban vannak olyan kivételes esetek, amikor a vevők egyszerűen nem találják meg azt a terméket, ami valójában illene a nyílászáróik kialakításához. Ha Önnek is problémát okoz meglelni az ideális terméket, ne kutasson tovább, inkább válassza műanyag keretes szúnyogháló szettünket!

 

A műanyag keretes szúnyogháló szettekkel egyszerűen és könnyedén a meglévő nyílászáróihoz igazíthatja a rovarok elleni védőeszközt, így nem kell időt és energiát felhasználnia ahhoz, hogy ablakához vagy ajtójához meglelje a tökéletes szúnyoghálót. A műanyag keretes szúnyogháló szettek könnyedén összeállíthatóak, alkalmazásuk semmilyen bonyolultabb műveletet nem tartogat, így rövid időn belül Ön is biztonságban érezheti magát otthonában a kellemetlen rovaroktól.

 

Szerezze be kínálatunkból a minőségi, kedvező árfekvésű műanyag keretes szúnyogháló szettjét, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!