Hasznosságok

Milyen szempont alapján válasszon szúnyoghálót?

A tavasz beköszöntével ismét előtérbe kerülnek a szúnyoghálók. Ilyenkor az emberek felmérik a tavaly használt hálók állapotát, és ha már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, akkor az új szúnyoghálók beszerzése kerül sorra. Vásárláskor több típusból is válogathatnak a vevők, így elsőre nehéz dönteni, azonban bizonyos szempontok előtérbe helyezésével könnyedén ki lehet választani azokat a szúnyoghálókat, amik megfelelnek az igényeknek.

Ha vásárlás előtt megtekintik a vevők a szúnyogháló választékot, többnyire kétféle típussal találkozhatnak: a fix keretes és a rolós szúnyoghálóval. Ha fontos a mobilitás, és gyakran szeretné átjárhatóvá tenni az ablakot takarítás, öntözés, vagy egyéb teendők miatt, mindenképp az utóbbi szúnyogháló típus mellett döntsön, mert ezeket könnyű eltüntetni, ha éppen úgy kívánják meg a körülmények. Felszerelésükkel nem szükséges bajlódnia minden szezon kezdetekor, hanem egyszerűen csak lehúzza a rolós szúnyoghálókat, és máris használatba is veheti őket.

Ha viszont nem fontos a mobilitás, mert nem olyan gyakran használja az adott nyílászárót, a fix keretes szúnyoghálókat érdemes beszereznie és felszerelnie. A manapság kapható típusok akár egész évben a helyükön maradhatnak, ugyanis rendkívül masszív és időtálló anyagból kerülnek legyártásra. A kamra és a mellékhelyiség ablakaihoz például egyaránt tökéletesek ezek a szúnyoghálók.

Mivel a legtöbb ingatlanban megtalálhatóak mindkét típushoz illő nyílászárók, érdemes megfontolni, hogy fix keretes és rolós szúnyoghálóból is vásároljon, mert így az igényeinek megfelelően alakíthatja ki a védelmet a rovarokkal szemben. Tőlünk kedvező árakon, rövid idő alatt szerezheti be szúnyoghálóit. A minőséget és a megbízhatóságot garantáljuk, termékeinkre pedig hosszú távon számíthat!

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a szúnyoghálóinkkal kapcsolatban, vagy tanácsot kérne a választáshoz, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!