Hasznosságok

Használja kevesebbet a légkondicionálót, telepíttessen alumínium redőnyt!

alumínium redőnyökSok helyen nyári időszakban szinte egész nap működnek a klímaberendezések, ugyanis az adott ingatlanokban csak így lehet elviselni a hőséget. A folyamatos klímahasználat sem az egészségnek, sem pedig a pénztárcának nem tesz jót: egyesek egy idő után megfázásos tünetekre panaszkodnak, és még a villanyszámlájuk is az egekbe szökik. Ahhoz, hogy mindezt meg lehessen előzni, és ne kelljen hatalmas összegeket kifizetni az energiahasználatért, érdemes kiegészítő megoldásban gondolkodni, ami segít visszaszorítani az intenzív légkondicionáló-használatot. Ha Ön még nem talált ehhez ideális megoldást, ne gondolkozzon tovább: telepíttessen alumínium redőnyöket otthonába, vagy irodájába!

 

Az alumínium redőnyök sokkal erőteljesebb védelmet nyújtanak a forróssággal szemben, mint a más típusú árnyékolók. Míg egy hagyományos, műanyagból készült, fehér redőny csak 5-8 fokkal csökkenti a benti hőmérsékletet, addig az alumíniumból készült árnyékolók legalább 10 fok feletti hőmérsékletkülönbözetet képesek biztosítani. Tehát az alumínium redőnyök plusz hőszigetelő réteget biztosítanak a nyílászárókon, így nincs szükség a légkondicionáló intenzív használatára, ennek köszönhetően pedig látványos csökkenést tud elérni a villanyszámlán és nem kockáztathatja az egészségét sem. Az alumínium redőnyök ráadásul tartós, időtálló árnyékolók, amik hosszú éveken át kiszolgálják az ingatlanban élőket.

Sajnos a nyarak évről évre egyre elviselhetetlenebbek a magas hőmérsékletek miatt, ezért érdemes mindenképp váltani, és telepíttetni az alumínium redőnyöket, különösen azokba a helyiségekbe, ahol folyamatosan betűz a nap, így könnyebb lesz Önnek és az ingatlanban élőknek is.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megvásárolni alumínium redőnyét, rendelje meg kínálatunkból! Termékeink színvonalasak, megbízhatóak. Amennyiben kérdése lenne az alumínium redőnyökkel kapcsolatban, vagy észrevételei lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a vevők rendelkezésére!