Hasznosságok

Ne essen kétségbe ha elromlott a redőnyautomatája, tőlünk könnyedén beszerezhet egy újat!

redőnyautomaták A redőnyautomaták fontos szerepet töltenek be a redőnyalkatrészek között, a kézzel mozgatott redőnyök felhúzó gurtnijának vagy zsinórjának esztétikus és biztonságos tárolására valóak. Alapvetően két csoportba tudjuk őket sorolni: az egyik a mini gurtnihoz használható redőnyautomata a másik pedig a maxi gurtni méretéhez illeszkedő redőnyautomata.

A mini és a maxi gurtnihoz használható redőnyautomaták között is megtalálhatóak a falon kívül elhelyezkedő külső eszközök, mindegyikre jellemző, hogy strapabíró PVC-ből készülnek, a zsinór vagy a gurtni felcsévéléséről pedig laprugós szerkezettel gondoskodnak. Felszerelésük roppant egyszerű, mindössze két csavarral kell a kívánt helyre rögzíteni őket. Általában a fehér szín a redőnyautomaták között, de nem ez az egyetlen választható, lehet kapni a barna és a szürke néhány árnyalatában is. Azok számára, akik a régebbi megoldásokat részesítik előnyben, falba süllyeszthető redőnyautomaták is fellelhetőek, ezeknek a beszerelése már bonyolultabb, inkább felújításokkor vagy építkezésekkor érdemes belevágni.

Mint úgy általában mindennel lenni szokott, a redőnyautomaták is elromlanak, ráadásul legtöbbször váratlanul éppen olyankor, amikor másra is alig jut idő. Mivel ilyenkor a felhúzott redőnyt nem rögzíti semmi sem, a redőnypalást visszacsúszik, ezért sokan követjük el azt a hibát, hogy kikötjük valamihez a redőnygurtnit. Ez azért nem jómegoldás, mert ilyenkor óhatatlanul is maradandó deformáció keletkezik a gurtnin. Ha pedig mégis hosszú időre kényszerülünk így megoldani a problémát, szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem csak az elromlott redőny gurtnicsévélőjét hanem magát a gurtnit is cserélnünk kell.

Ön is minőségi redőnyautomaták után kutat? Akkor nálunk jó helyen jár! Kínálatunkban mindent megtalál, amivel sikeresen megszerelheti az elromlott redőnyeit! Ha bármilyen kérdése merült fel vagy segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!