Hasznosságok

Kinek való a reluxa?

Otthonunk és munkahelyünk alapvető kiegészítője az árnyékoló, amire egész nap szükség lehet, hogy az ideális fényviszonyokat megteremtsük az aktuális tevékenységünkhöz. Sokféle árnyékoló létezik, ennek megfelelően mindenki a személyes igényeihez és szükségleteihez igazíthatja a vásárlást.

A reluxa egyike a legelterjedtebb árnyékolóknak, ami sok-sok ablakon ott ékeskedik. Egy beltéri árnyékolóról van szó, amit ennek ellenére önmagában is nagyszerűen lehet alkalmazni, nemcsak kiegészítésként. A reluxa nem mindenki számára jelent ideális választást, elsősorban azoknak ajánljuk, akik például nem szeretnek vaksötétben aludni éjszaka. Nekik egy redőny már túl sok lehet, de a reluxa megadja a lehetőségét annak, hogy mindig legyen egy kis világosság a szobákban.

A reluxa jól mutat önmagában is, hiszen ma már számtalan színárnyalatban készül, fából, alumíniumból vagy műanyagból is, így lehet visszafogott kiegészítő vagy olyan árnyékoló is, ami a fókuszpont szerepét tölti be egy helyiségben. Szépen kiegészíti az ablakon lévő függönyöket is, ha úgy válogatjuk össze a kettőt, hogy a szobához és egymáshoz is passzoljanak.

A reluxa egyik nagy előnye a forgatható lamelláiból fakad, amivel egy redőny nem rendelkezik. Ennek köszönhetően sokoldalúan lehet vele szinte mindenféle fényviszonyt megteremteni, csak el kell forgatni a lamellákat a megfelelő állásba. Mindezt úgy tehetjük meg, hogy a kíváncsi tekintetek ellen is védve vagyunk, nincs az ablak teljesen felfedve az utca számára. A működtetése nem jár zajjal, olcsóbb és könnyebb, mint a redőny, valamint a szerelhetősége is egyszerűbb, ha valami probléma lenne vele. Leggyakrabban a zsinórral lehet gond, amit gyorsan ki lehet cserélni, ha megadta magát. Egyszerű takarítani, ellenáll  a kifakulásnak és méretre is gyártható, ha arra van szükség.

A reluxa is szerepel termékeink között, ezért keressen minket bizalommal, ha ilyen árnyékolót tervez vásárolni az ablakaira! A honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén részletes felvilágosítást nyújtunk árnyékolóinkról!