Hasznosságok

Ilyen egy jó szúnyogháló ajtó tokkal, rolóval

Ha szeretnél egy szúnyogháló ajtót tokkal, akkor ma már nem kell megvenned külön a hálót és a keretet vagy faanyagot. Míg régen ez volt a menete, és ezt is választották sokan, ma már azért ennél általában jobban elkényelmesedtünk.

 

De nincs is ezzel baj, amúgy is például egy emeleti lakásban nem feltétlen szeretne az ember fúrni, faragni. Ezért jó, hogy ma már tokkal-vonóval egyben meg lehet rendelni a szúnyogháló ajtókat, akár egyedi méretben is. Ebben tudunk neked segíteni mi is itt a Redőny Diszkontnál. Lássuk most, hogy milyen lehetőségek vannak.

 

Miért is fontos a szúnyogháló?

 

Ez az, amit lehet, nem is kell kiemelni, de azért mindenképp szeretnék pár szót írni róla. Feltételezem, te sem szereted a szúnyogokat és a legyeket. Gondolom ezért is nézegeted a webáruházunkban a szúnyoghálókat, mert vagy nincs, de szeretnél, vagy van, de ideje lecserélned.

 

Minden esetben kiváló védelmet nyújt ez a megoldás a zümmögő, csípő, repkedő, idegesítő “szobatársak” ellen. De nem csak rájuk kell gondolni, ugyanis nem véletlen szokták rovarhálónak is nevezni. Az egyéb rovarok ellen is jó választás, ahogy például a kintről befelé igyekvő pókok számára is leküzdhetetlen akadályt jelent. És aki a felsoroltak közül bármelyik állattal nem szimpatizál, annál jó szolgálatot fognak tenni ezek az akadályok.

 

És az ajtóval mi lesz?

 

Aki nem szeretne zümmögésre vagy szúnyogcsípésre ébredni, az általában az ablakaira tesz szúnyoghálót. Ellenben egy hibát sokan mégis el szoktak követni. Méghozzá azt, hogy kihagyják az ajtók védelmét. Aztán meg csodálkoznak, hogy hogyan is jött be az a nagy bögöly vagy az a szőrös földi pók. Az ajtó védelme épp olyan fontos, mint az ablakoké, ezt soha ne téveszd szem elől.

 

Rovar elleni védelem, egyenesen a dobozból

 

Vannak dobozos termékeink, ráadásul keretre szerelt rovarhálónk is van. Ennek előnye, hogy dobozos termék, azaz minden bene van a dobozban, ami az összeszereléséhez kell, és te állíthatod össze. Ezzel ki tudod elégíteni a benned szunnyadó barkácsszörny étvágyát. Hátránya viszont, hogy fix méretű a termék, így nem minden ajtóméretre lesz jó.

 

Szúnyogháló ajtó tokkal, rolóval

 

Ha egyedi méretre gyártott terméket keresel, akkor is jó helyen jársz. Mi itt a Redőny Diszkontnál egyedi méretre gyártott szúnyoghálókat is készítünk. Ezek ráadásul többféle kivitelben is elérhetőek a webáruházunkban.

 

Egyik kedvelt változat a szúnyogháló tokos-rolós megoldása, ami azt jelenti, hogy ahogy egy rolót, úgy a szúnyoghálót magát is el lehet húzni. Vízszintes irányban működik ez az elhúzás, de választhatsz az egy oldalra vagy a mindkét oldalra húzható változat közül. Ráadásul számos színváltozat között is nézelődhetsz, így kiválóan fog illeszkedni majdani környezetébe.

 

Nagyon szeretik ezt a megoldás a lakásokba, például erkélyajtókra. Nagy előnye, hogy nem foglal plusz helyet a nyitásnál, és csak akkora rést kell nyitni a “pajzson”, amekkora valóban szükséges. Azaz nem kell a teljes ajtót kinyitni, ha nem szeretnénk vagy nem szükséges.

 

A klasszikus változat

 

Ha semmi extrát nem szeretnél, csak egy klasszikus, készre szerelt szúnyogháló ajtót tokkal, akkor is jó helyen keresgélsz. Vannak ugyanis a webáruházunkban elérhető zsanéros, nyíló, egyedi méretre gyártott rovarhálók is. Válaszd ezt, add meg a kívánt méretet, és mi legyártjuk neked, hogy tökéletesen illeszkedjen.

 

Ha esetleg szükséged lenne egy kis segítségre

 

Mi állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken, ha esetleg nem tudnál dönteni a számos lehetőség, eltérő típusok közül.