Hasznosságok

Szúnyogháló rendelés, akár egyedi méretre gyártva!

Egy új szúnyogháló rendelése ma már nem nagy dolog, akár méretre gyártva is megrendelhetőek új rovarhálóink. Márpedig, ha valaki szereti a nyugodt éjszakákat, akkor fel kell szerelnie többet is, hogy meglegyen a megfelelő rovarvédelem. Enélkül csak szenvedéssel telne minden éjszaka, vagy épp a szellőztetések maradnának el.

 

Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb. Szerencsére nem kell összehasonlítanunk a kettőt, mert könnyen, otthon a fotelból is megrendelheted az igényeidnek megfelelően elkészített szúnyoghálóidat.

 

Ezért van szükséged mindenképp rovarhálóra

 

Bár feltehetően mindenki tudja, hogy alapvetően miért szerelünk fel szúnyoghálókat. Mégis nem árt átvenni pár indokot, mert lehet, valamelyik újdonság lesz vagy nem gondoltál rá.

 

A klasszikus ok az mégis mi lehet? Hát persze, hogy az, hogy ne jöjjenek be a legyek és szúnyogok. Ezek nélkül sokkal nyugodtabban és mélyebben tudunk aludni. Hidd el, senkinek sem hiányzik az egész estés zümmögés. Aztán ott vannak a pókok is, amelyekre ha rágondolok, máris tudom, hogy sokakat lever a víz. Elképzelik, hogy megosztják velük az életterüket, de ezt nyilván nem akarjuk. És ezért is lesz szükség szúnyoghálókra.

 

Hova szereljek fel szúnyoghálót?

 

Ha rám hallgatsz, akkor már csak a megfelelő szellőztetés miatt is minden helyiség legalább egy ablakára szerelj fel egy hálót. Ezzel el tudod kerülni a penészesedést (feltéve, ha elővigyázatos vagy és megfelelő gyakorisággal szellőztetsz).

 

Viszont nehogy kimaradjanak az ajtók! Sokan esnek abba a hibába, hogy az ajtókra nem, csak az ablakokra szerelnek vagy szereltetnek rovarvédő hálót. Pedig épp az ajtók azok, amelyeken sok rovar bejut, főleg, ha egyáltalán nem rendelkezel ott megfelelő védelemmel. Nem hagyhatsz számukra gyenge pontot, mert meg fogják találni! Rendeld meg az igényeidnek legmegfelelőbb rovarhálót, és élvezd a rovarmentes nappalokat és éjszakákat!

 

Széles választék

 

Ma már számos szúnyoghálótípus közül választhatsz. Nem kell neked otthon összebarkácsolnod a saját védelmi eszközeid. De ha te épp ezt akartad, akkor sincs gond, mert erre is van lehetőséged. Ha pedig a saját összeszerelés mellett döntesz, akkor arra is számos megoldással készültünk. Kész szettekkel is várunk, vagy magad is összeállíthatod a különböző összetevőkből a szúnyoghálóid.

 

Dobozolt szúnyoghálók

 

Beszerezheted előre legyártva, fix méretben, úgynevezett dobozolt szúnyoghálóinkat. Kínálatunkban megtalálod az ablakra és ajtóra szerelhető változatokat is. Mágneses kivitelben vagy akár rovarvédő függönyként is beszerezheted.

 

Összeszerelt, keretes szúnyoghálók

 

Ebből is van többféle: ablakra vagy ajtóra szerelhető, illetve műanyag vagy alumínium keretes közül is választhatsz. Akár egyedi méretben, igényeidnek megfelelően is le tudjuk neked gyártani.

 

Rolós szúnyogháló rendelése

 

Sokan attól tartanak, hogy egy rovarháló felszerelésével oda a szabadságuk. Pedig ez egyáltalán nincs így. Sőt! Együttesen élvezheti mindenki a szúnyoghálók nyújtotta előnyöket és azt is, hogy bármikor eltüntethetőek. Erre nagyon jó példa a rolós kivitel, mely akár tetőtéri ablakra is rendelhető.

 

Ha barkácsolnál vagy csak alkatrészre lenne szükséged

 

Van arra is lehetőség, hogy darabonként állítsd össze a szúnyoghálót. Ez akkor jó, ha te magad szeretnéd otthon összeállítani saját rovarhálódat. Illetve emellett akkor jó ez még, ha szükséged van alkatrészre egyes hálók javításához például.

 

Ha ezek után sem tudtál dönteni, keress minket, segítünk!