Hasznosságok

Terasz ajtajára szúnyogháló: hogy sehonnan se támadjanak a rovarok

A terasz ajtajára való szúnyogháló gyakorlatilag egy önvédelmi eszköz, amelyről sokan meg szoktak feledkezni. A rovarok elleni küzdelem során igen jó szolgálatot tesz. Persze érdemes itt is, mint oly sok mindennél rendszerben gondolkozni, csak így lesz hatékony a védekezés. Ráadásul még arra is van kész megoldás, hogy megvédjük a szúnyoghálót a házi kedvenceink karmolásaitól, kaparászásaitól.

 

Hogyha ezekre a felvetésekre szeretnéd a megoldást, olvasd el ezt a bejegyzésünket!

 

Hova és miért kell szúnyoghálót szerelni?

 

Amikor valaki szeretne megszabadulni a nemkívánatos rovaroktól, akkor rögtön a rovarirtó felé nyúl. Pedig van ennél kíméletesebb megoldás is. Ha azt szeretnénk, hogy otthonunkban ne zavarjanak ezek az élőlények, akkor egyszerűen ne engedjük be őket.

 

Sokkal nyugodtabban alszunk, ha nem halljuk a szúnyogok zümmögését. Sokkal jobbat eszünk, ha nem kell folyamatosan elkergetnünk a legyet az étel felől. És sokkal jobb az, ha a pókok nem a lakásban, hanem azon kívül maradnak, főleg a pókiszonnyal élők számára.

 

És mindezt hogy tudjuk elérni? Hogy tudunk a rovarok ellen a legkönnyebben védekezni? Bizony, szúnyoghálókkal.

 

Az talán már mindenki számára egyértelmű, hogy érdemes minden egyes helyiség legalább egy ablakára feltenni egy rovarhálót. Ha valaki így tesz, akkor gond nélkül tud majd mindenhol szellőztetni. Nem fogják ellepni a rovarok a házat.

 

De mi van az ajtókkal? Semmiképp se feledkezzünk meg a nyitható szúnyoghálóajtókról sem, melyeket beszerezhetsz a webáruházunkból. Fontos ugyanakkor tudni, hogy ezeket az összeszerelt termékeket nem áll módunkban kiszállítani, így csak személyes átvétellel tudod átvenni inárcsi üzletünkben.

 

Mit tud a terasz ajtajára való szúnyogháló?

 

A már említett szúnyoghálóajtók épp azt a funkciót látják el, mint az ablakra szerelhető társaik. Kiváló védelmet tudnak nyújtani a nemkívánatos rovarok ellen. Annyi extrával, hogy bejárati vagy teraszajtók elé lehet őket felszerelni, és nyithatóak. Zsanérral szerelhetőek és csappantyúval záródnak, és pontosan a megadott méretre készítjük el számodra, a megrendelésednek megfelelően. Így kvázi nyitott ajtónál lehettek bármikor úgy is, ha a gyermek a teraszon játszik, te meg bent főzöl vagy dolgozol.

 

Ráadásul gondoltunk a házi kedvencekre is. Sokan azon aggódnak, hogy ki lesz karmolva a szúnyogháló alsó része, és hamar használhatatlanná válik, vagy legalábbis romlik a hatékonysága. Ez ellen a polikarbonát betéttel ellátott szúnyoghálóajtónkat ajánlom figyelmedbe. Ekkkor a szúnyogháló alsó részébe egy dupla UV-álló, víztiszta, átlátszó polikarbonát betétet építünk. Így már nem okoz gondot, ha kutyáid vagy macskáid vannak. Sőt, a pici gyermekek kiképzésének is ellenáll, ami már önmagában sem rossz.

 

De a lényeg, ahogy azt korábban is írtam: a rendszer. Gondolj arra, hogy mindenhova kelleni fog szúnyogháló, minden helyiségbe, plusz az ajtókra is. Ezzel lesz teljes a ház “rovarvédelmi rendszere”. Így tudod elkerülni a legjobban a rovarok behatolását, így biztosítható magad és családod számára a nyugalom.

 

Most már csak annyi dolgod van, hogy lemérsz mindent, hogy tudd, hova, mekkora szúnyoghálóra van szükséged. Majd le is adhatod a rendelésed a webáruházunkban.

 

Tudtál választani?

 

Ha esetleg még nem tudtál választani, vagy még további kérdéseid lennének, akkor állunk rendelkezésedre az elérhetőségeinken. Keress minket nyugodtan, és ha tudunk, mi mindenképp segíteni fogunk neked abban, hogy meghozd a megfelelő döntést szúnyogháló fronton.