Hasznosságok

Külön műanyag zsanér is kapható nálunk, de görgős géderbehúzónk is van!

Ha szeretsz mindent magad megcsinálni és megjavítani, akkor szükséged lehet a szúnyoghálóhoz műanyag zsanérra vagy akár görgős géderbehúzóra is. Bármire is van szükséged, nálunk megtalálod, hogy olyan szúnyoghálód legyen, amilyet szeretnél. És amire jó ránézni, mert mégis csak te állítottad össze, otthon, a két kezeddel. Ez pedig mindig is jó érzéssel tölti el az embert, büszkévé teszi, és a család is elismerően fog majd nyilatkozni.

 

Az egyedi szúnyogháló az egyik specialitásunk

 

Bár a nevünk az, hogy Redőny Diszkont, mégis az egyik specialitásunk a szúnyogháló. Többféle rovarhálót forgalmazunk, így bármilyenre is legyen szükséged, nálunk megtalálod, amit keresel.

 

Vannak a kínálatunkban előre legyártott, dobozolt változatok, melyek fix mérettel rendelkeznek. De nem kell aggódnod, ha ezek nem jók neked, van más alternatíva is. Rögtön ott vannak az összeszerelt, keretes szúnyoghálóink. Ezeket már egyedi méretre gyártunk le neked, sőt össze is szereljük őket. Egyetlen hátrányuk talán az, hogy ezeket nem tudjuk kiküldeni (összeszereltségük okán) futárral. Viszont, ha te be tudsz értük jönni Inárcsra az üzletünkbe, akkor jó választás lehet.

 

Aztán vannak a szétszerelt szúnyoghálós szettjeink is, amik mindent tartalmaznak, ami az összeszereléshez kell, és természetesen szállíthatóak is futárral. Aki pedig a mozdítható rovarhálókat részesíti előnyben, annak ajánljuk a rolós szúnyoghálóinkat.

 

Ha megnézed a kínálatunkat, akkor láthatod, hogy nem csak ablakra, de ajtóra szerelhető szúnyoghálókat is forgalmazunk, gyártunk, akár méretre is. Ezekhez (hogy ne legyen útban az ajtókilincs) beszerezheted tőlünk a megfelelő kiemelőprofilokat is.

 

Alkatrészek minden mennyiségben

 

Ha te magad szeretnéd (gyakorlatilag nulláról, alkatrészekből) összeállítani a szúnyoghálóidat, természetesen arra is van lehetőséged! Nálunk minden szúnyogháló alkatrészt megtalálsz, amire szükséged lesz az összeállításhoz.

 

Legyen szó akár ablakról, akár ajtóról, rolós változatokról, nálunk minden van! Külön meg tudod vásárolni a hálót, a műanyag vagy alumínium keretprofilokat, a kilincset, a csappantyút. Vagy a mágnest, a sarokelemet, a kefés ajtószigetelőt, a gumigédert, a görgős géderbehúzót, sőt a csavarokat és a tükörgombokat is.

 

Persze szinte minden alkatrésznél számít az is, hogy milyen színű. Emiatt sem kell aggódnod, ugyanis harmonizálnak egymással, illetve számos színvariáció közül választhatsz.

 

Még műanyag zsanérból is több típus érhető el nálunk

 

Mi olyannyira komolyan vesszük a kínálatot, hogy még a műanyag zsanérokból is több színű és több típusú található a kínálatunkban. Vásárolhatsz tőlünk fehér színű, műanyag zsanért ajtókhoz, de akár nagyobb teherbírású alumíniumot is. Vagy akár a LIGHT ajtószettekhez tökéletes, 10 x 25 mm-es alumínium keretprofilhoz megfelelő méretű szolid zsanért is megrendelheted webáruházunkból. Műanyag zsanérjaink ráadásul fehérben és feketében is elérhetőek.

 

Nem csak építéshez, javításhoz is természetesen

 

Ne csak akkor gondolj erre a nagy választékra, ha új szúnyoghálót építesz. Akkor is jussunk eszedbe, ha javítani kell egy-egy szúnyoghálót.

 

Sajnos előfordulhat, hogy megrongálódik a háló, vagy elfárad a zsanér. Ezek azért általában akkor szoktak előfordulni, ha nem rendeltetésszerű a használat. De ez könnyen előfordulhat, ha például háziállataink vannak vagy gyerekeink. Fordulj hozzánk ilyenkor is bátran, és szerezd be, amire szükséged van.