Szalagfüggöny (komplett) - egyedi méretre gyártott

 

Irodák, irodaépületek szinte elmaradhatatlan árnyékoló szerkezete. Forgatható lamelláival képes a bejövő fény szabályozására, valamint megfelelő textillel a fény teljes elnyerlésére.

A széles anyagválasztéknak köszönhetően, családi házak, lakások belsőárnyékolója is lehet.

Lamella szélesség: 127 mm. 

Szerelhető ablaknyílásra, mennyezetre, oldalfalra egyenes és ferdesíkban.

Ebben a katetóriában Komplett szalagfüggönyt rendelhet.

Megrendelés leadása webáruházunkban komplett szalagfüggönyre:

1. lépésben: megfelelő teljes szélességű karnis rendelése. 

A felkínált lehetőségek közül szükséges kiválasztani a felszerelés típusát (mennyezeti, vagy oldalfalas, valamint a kezelési módot. 

Kezelési módok: 

1. Kezelőhöz gyűjt

2. Kezelőtől gyűjt

3. Két szélére gyűjt

4. Kétoldalról középre gyűjt

 

 

2. lépésben: kiválasztott szalagfüggöny szalag teljes nm-re számolva, 

karnissal együtt, karnis + 3,5 cm a szalag magasságához számolva szélesség x magasság méret megadásával.  

 

Alapár a mennyezeti rögzítést tartalmazza. 

Más típusú oldalfalas rögzítés választása esetén a méretnek megfelelő darabszámú konzolt csomagoljuk a rendeléshez. A felára tartalmazza a konzolok árát, nem szükséges külön külön vásárolnia. 

 


Térelválasztás szalagfüggönnyel?

Gondolt már rá, hogy szalagfüggönyt használjon térelválasztóként? Ha még nem, akkor merítsen ötletet rövid összefoglalónkból!

 

A modern lakberendezés egyre több térelválasztási lehetőséget biztosít azok számára, akik szeretik a tágas, nyitott tereket, de néha szeretnének elhatárolni maguk számára egy kis zugot.  

 

A szalagfüggöny már évek óta ismert és használt árnyékoló eszköz, de mi lenne, ha nem csak ablakokra, hanem térelválasztásra is használnánk? Hiszen a szalagfüggöny karnisa tulajdonképpen lakásunk bármelyik pontján a plafonra rögzíthető. Egyedi szalagfüggönnyel olyan mozgatható térelválasztót készíthetünk, melynek mérete és színei tökéletesen illenek otthonunkhoz. Ugyanakkor, ahogyan bármikor elhatárolhatunk vele egy teret, meg is nyithatjuk azt a szalagfüggöny összetolásával. A szalagfüggöny helyzetének változtatásával pedig hangulatunknak megfelelően változtathatjuk lakásunk hangulatát.

 

Egyedi megoldásokat szeretne otthonában? Fedezze fel a szalagfüggönnyel való térelválasztásban rejlő lehetőségeket!

Ha tőlünk rendel, egyedi méretre gyártott szalagfüggönyét rövid időn belül kézhez veheti! Legyen formabontó, válasszon még ma szalagfüggönyeink széles választékából!

Térelválasztás szalagfüggönnyel?