Szúnyogháló ajtó LIGHT szerelési segédlet

A keretprofil méretre vágásához, keresse meg a felszerelendő ajtó kávában a legkisebb pontot. (szélességnél pl. burkolatok lábazata, lambéria, stb.; magasságnál pl.: lábtörlő, stb.)

A kapott szélességi méretből vonja le (sarok 2*2,5cm; zsanér 1,5cm; záró csappantyú 2cm=) Összesen: 8,5cm-t. A méret levágása előtt ellenőrizze, hogy a két sarok és a kapott méret rátakar az ajtótokra (nem esik be a nyílásba).

A kapott magassági méretből (sarok 2*2,5cm, és ajánlott hézag        alul-felül 1-1cm=)6-7cm-t. A méret levágása előtt ellenőrizze, hogy a két sarok és a kapott méret rátakar az ajtótokra (nem esik be a nyílásba).

  1. Fúrja ki a 17*25-ös keretprofilokat a végétől kb. 2cm-re, 4-es fúróval (csak a külső 17mm-es oldalon), majd süllyessze meg a csavarfejeknek 8-as fúróval (képek a hátoldalon). A függőleges profilokon középre vagy tetszőleges magasságba (ebben az esetben párba) fúrjon át egy 4mm-es lyukat a merevítő profil rögzítéséhez, majd fúrja át csak a külső oldalt 10-es fúróval.

 

 

  1. Üsse be a sarkokat a keretprofilokba, és csavarozza meg a sarokelemeket 3*12-es csavarokkal a már előre kifúrt lyukaknál. Helyezze be középre a merevítőt és a 10-es lyukon keresztül rögzítse 3*30-as csavarral!

A keretünk összeállt és most odapróbálhatja a helyére. Nézze meg milyen magasságba szerelné fel az L alakú fogantyút.

  1. Csavarozza fel az L alakú fogantyút 4*16-os csavarokkal a keret belső oldalára! Figyeljen rá, hogy a fogó rész ne a háló felé essen! Most már elkezdheti az üvegszálas háló behelyezését a 4,2mm-es gumigéderrel. A középső merevítő profilba NE húzzon gumigédert!!! (Javasolt a hálózást a rövid oldalon a hosszú oldalhoz közel kb.: 5 cm-re kezdeni, így a háló nem csúszik el, ha folytatja a gumi begörgetését a hosszú oldalon. Ha körbeért, és nem feszes megfelelően a háló, a kezdő rész visszaszedésével még mindkét irányba utána tud feszíteni a hálón.)
  2. Óvatosan vágja le a háló felesleges részét! Csavarozza fel a hálón keresztül D fejű csavarral a lehajtható fogantyút a merevítő profilra! (Felcsavarozás előtt a biztonság kedvéért tehet 1-1 könyvet a hálóra a fogantyú mellé, ha netán a csavarról leugrik a csavarhúzó, nem lyukasztja ki a hálót.)
  3. Csavarozza fel a forgózsanér lyukas darabját a megfelelő oldalra a megfelelő irányba 4*25-ös csavarral! Csavarozza fel a záró csappantyú hengeres részét 4*16-os csavarral a fogantyúk felöli oldalra! (Szerelheti takarásnak a már kifúrt 10-es lyukra.) Tegye be a 10-es dugót. Az ajtónk készen áll a felszerelésre.

Felszerelés: Tegye oda az ajtót a tokra állítsa be a magasságot, a forgózsanér csapos darabját helyezze be az ajtóba. Állítsa be zsanérok külső szélét úgy, hogy nyitásnál ne ütközzön akadályba az ajtó (pl. burkolatok lábazata), majd rögzítse a tokhoz 4*25-ös csavarral! Ellenőrizze az ajtó nyitását és ha jól működik szerelje fel a csappantyú ellen darabját 4*16-os csavarral! Készen vagyunk.

                                                                                                          

Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta!

                                                                                                                                         Fény Őr csapata

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft