Kiemelő profilok

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

Kiemelőprofilok

 

Ebben a kategóriában a kiemelőprofilok találhatók. Ha Ön is szeretné távol tartani a rovarokat a lakásától, házától, akkor szüksége lesz szúnyoghálóra. Ahhoz viszont, hogy ezt megfelelően fel tudja szerelni, szüksége lesz pár dologra. És mindent meg is talál nálunk, itt a webáruházunkban! Gondoskodjon az ablakok és az ajtók védelméről is, ne essen abba a hibába, hogy csak az ablakokra szerel rovarhálókat. 

 

Ahhoz viszont, hogy megfelelően felhelyezhető legyen a szúnyogháló ajtó, szüksége lesz az ebben a kategóriában elérhető kiemelőprofilokra. Ezzel tudja ugyanis elérni, hogy a kilincs mellett is elférjen a háló.

 

 


Nem kérdés, hogy a rovarhálónak van létjogosultsága. Ha tehetném, minden házon kötelezővé tenném a használatát. Miért? Mert az embereknek van elég gondjuk az idegesítő rovarokon kívül is, nem hiányzik, hogy még velük is kelljen foglalkozni a négy fal között.

 

Nyilván Ön sem szereti, ha egy légy zavarja evés közben, vagy ha éjjel nem tud aludni, mert csipkedi egy szúnyog. De például a pókokat is jó házon kívül tudni.

 

Mire valók a kiemelőprofilok?

 

Amikor felhelyezünk egy szúnyoghálót, akkor annál mi a legfontosabb? Az, hogy ne jusson be rajta egyetlen nemkívánatos rovar sem. Ehhez viszont megfelelően kell illeszkednie a rögzítőfelületre. Ugyanakkor ez nem lehetséges akkor, ha egy kilinccsel találkozik, ami miatt nehézkes a rögzítés, főleg, ha megfelelően feszes a háló.

 

Ekkor van szükségünk a kiemelőprofilokra. Ezek fogják biztosítani azt a távolságot az ajtókerettől, amivel már biztonságosan rögzíthetővé válik a szúnyogháló ajtó. Egy egyszerű megoldás ez, ami fillérekbe kerül, mégis tökéletes zárást tud biztosítani a kilincs ellenére is.

 

Másik opció lehet, hogy a kilincset lecseréljük egy laposabb változatra, de az egyrészt többe kerül, másrészt lehet, nem lesz esztétikus. Ellenben ez a kiemelőprofilos megoldás igazából nem is zavaró, vagy lehet, nem is igazán látszik.

 

Nálunk beszerezhető minden

 

Mint láthatja, gondoltunk a kilincsekre is, de nem csak erre. Minden olyan alkatrészhez, kész kerethez, fix méretű vagy méretre gyártott kerethez hozzájuthat tőlünk, amilyenre csak szüksége van. Nézze meg teljes szúnyogháló kínálatunkat, és válasszon ízlésének, igényének, elvárásainak megfelelően szúnyoghálókat ablakaira és ajtóira. Minden fontos szúnyogháló alkatrészt be tud tőlünk szerezni, sőt még rolós, akár tetőtéri ablakra való rovarhálókat is, egyedi méretre gyártva.

 

Milyen kiemelőprofilt válasszak?

 

Amekkorára szüksége van, és amilyen színben szeretne. A kínálatunkban megtalálhatóak a leginkább kelendő fehér színű profilokból különböző méretek is. Ezeket a méreteket már a termékek nevében is jeleztük mm-ben, pl.: “25*35”. A 35*50 mm-es színes típusnál pedig választható színeket is talál. Így akár sötétbarna, aranytölgy, mahagóni vagy antracit színek közül is választhat a termékoldalon.

 

Fontos, hogy olyan profilméretet válasszon, ami kellően kiemeli a szúnyogháló ajtót. Ezzel tudja ugyanis biztosítani azt, hogy az ajtó kilincse ne legyen útban. Fontos tehát megnéznie, lemérnie, hogy mennyivel lóg ki a síkból az ajtókilincs. Ez semmiképp se maradjon el.

 

Hogy adhatom le a rendelésem?

 

Nagyon fontos, hogy mekkora méretre van szüksége. Ezt le kell mérnie, és oldalanként kell megrendelnie a kívánt méretben (cm) megadva a profilok hosszát. Tehát ha pl. két 190 cm-esre van szüksége, akkor két 190 cm-eset tegyen a kosárba. Fontos tudnia, hogy csak annyit fizet, amekkorát rendel. A fizetendő összeg cm-re pontosan kerül kiszámlázásra.

összeg cm-re pontosan kerül kiszámlázásra.