Szalagfüggöny alkatrészek

Cégünk által beszerezhető és forgalmazott szalagfüggöny alkatrészeket a lenti terméklistában találhatja. 

Ezeken kívül más szalagfüggöny alkatrészet beszerezni nem tudunk, miután cégünk nem foglalkozik szalagfüggöny gyártással. 

Alapesetben 127 mm-es szalagfüggönyhöz forgalmazzuk alkatrészeinket, némely esetben előfordul, hogy 89 mm-eshez is talál a felsoroltakban, de nem mindegyik termék esetében. 

 


Szalagfüggöny: Karbantartás és szerelés, akár otthon is

Szalagfüggöny: Karbantartás és szerelés, akár otthon isNagyon bosszantó és szörnyen bánthatja szemünket, ha kedvenc szalagfüggönyünk már nem záródik úgy, ahogy régen. Szerencsére van megoldás, nézzünk néhány hasznos tippet, hogy minél tovább megóvhassuk épségét!

 

A szalagfüggöny elhúzásakor ajánlatos merőleges helyzetbe állítani a lamellákat, hogy minél könnyebben tudjanak haladni a zsinór kocsik a karnison. Ezáltal megakadályozhatjuk, hogy azok megsérüljenek, vagy akár maga a zsinór. Ugyanezen okból nyitott ablakok mellett óvatosan használjuk, hiszen például az ablakszárny könnyen megrongálhatja vagy letépheti az egyes elemeket.

 

Magától értetődően a szalagfüggöny egyik legérzékenyebb része a húzózsinór. Előfordulhat, hogy hiába vigyázunk rá, valamilyen szerencsétlenség közbeszól. Beleakadhatunk jövet-menet, vagy kisgyermekünk is egyszerűen játéknak nézheti. A szalagfüggöny tartalmaz néhány kisebb alkatrészt is, amelyek könnyen kieshetnek, elveszhetnek, és így megnehezíthetik a használatot, mint például lamellasúly. Szerencsére ezek gond nélkül pótolhatóak.

 

Ha esetleg leszakadna a húzózsinór vagy tönkremegy valamelyik tartozék, akkor sem kell aggódnia! Keressen minket, ha szalagfüggöny pótalkatrészre lenne szüksége!