Műanyag - mini 37 mm

A műanyag redőny rendkívül praktikus, kész házakra is felszerelhető  a külső tokos rendszerű műanyag redőny. Ár tekintetében a legkedvezőbb megoldás  házunk külső árnyékolására. A lamellákat (redőnyléceket) tekintve 15 színből választhatunk, a keret (tok és lefutó) fehér és barna. Egyéb szín-igény esetén alumínium lefutóval kombinált műanyagredőny lehet a megoldás. Jó hőszigetelő és teljesen árnyékol. A rovarok ellen védekezhetünk a tokba épített (kombi) szúnyoghálóval. Ma már megoldható a műanyagredőnyök motorizációja is, még nagyobb kényelmet biztosítva ezzel használóinak. 

Szeretnénk felhívni figyelmét a színes műanyag redőnylécek felhasználási szabályaira. Nap, mint nap hallhatjuk a rádióban és televízióban, hogy mennyire extrém erős a nap UV sugárzása. Az erős sugárzásnak a kültéri árnyékolók is ki vannak téve, ezért nagyon fontos az adott építési feladatnak megfelelő, helyes termékválasztás.

 

A sötét színű műanyag redőnylécek, lefutók az UV besugárzást hővé alakítják az anyag szerkezetében, ennek következtében a PVC eléri a VICAT lágyulási pontját, mely során  maradandó deformálódás (görbülés, vetemedés) következik be, és a termék használhatatlanná válik.

Saját tapasztalatából is tudja, ha direkt napsütésnek tesz ki egy fehér és egy sötét színű tárgyat, a fehéret meg tudja kézzel fogni, míg a sötét színű annyira átmelegszik, hogy megfoghatatlanná válik.

1.     Korlátozás nélkül az épület bármely homlokzatára felszerelhető színek:

-         Fehér

2.     Korlátozással alkalmazható színek, melyek csak árnyékos, direkt napsütéstől mentes homlokzatra (északi fekvés, bérházak belső udvara stb.) szerelhetők fel:

-         Sötétbarna

-         Csoki barna

-         Sötétfa

-         Aranytölgy

-         Világos fa

-         Mogyoró

-         Egyéb színes műanyag lécek

A fent leírt korlátozások a műanyag lefutókra is vonatkoznak!

Cégünk színes műanyag redőnyléceket és lefutókaz nem forgalmaz!

Figyelem! Napsütötte homlokzatra sötét színű redőny választása esetén csak alumínium redőny szerelhető!

A nem megfelelő szín és típusválasztás miatt bekövetkezett deformálódások nem tartoznak garanciális kötelezettségek közé! Termékek vásárlása során, kérjük vegye figyelembe a fenti korlátozásokat, így elkerülhetők a később felmerülő technikai problémák.


-5%
1. Redőnyléc  ( mini, műanyag ) 37mm - fehér
208 Ft/fm (brutto)
198 Ft/fm (brutto)
-5%
  2. Redőny léc (mini 37 mm-es, műanyag, kötegelve)  fehér 85-ös
6 732 Ft/köteg (brutto)
6 395 Ft/köteg (brutto)
-5%
  3. Redőny léc (mini 37 mm-es, műanyag, kötegelve)  fehér 108-as
8 554 Ft/köteg (brutto)
8 126 Ft/köteg (brutto)
-5%
  4. Redőny léc (mini 37 mm-es, műanyag, kötegelve)  fehér 145-ös
11 484 Ft/köteg (brutto)
10 910 Ft/köteg (brutto)