Hasznosságok

Ha adott a 2 soros függönysín, élhet a kreatív énünk!

Egykor létezett a függöny és a karnis, a függönysín, manapság a belső árnyékolás terén számtalan megoldás és lehetőség áll rendelkezésünkre. Kreatív énünket szabadjára engedhetjük otthonunk kapcsán, igazán különleges megjelenést hozhat. 

 

Otthontervezés és lakásdekorálás 

 

Amikor az otthonunk komfortjáról esik szó, akkor a tervezés során kiemelt helyen szerepel az árnyékolók kérdése. Kültéri vagy beltéri? Ha belső árnyékoló, akkor milyen térbeli adottságokkal kell számolni? Egyáltalán milyen stílust követünk, és milyen hangulatot szeretnénk megteremteni? 

 

A webáruházunk kínálatában megtalálható a belső árnyékolók sokszínű palettája, a függönysín és egyéb kellék, mindenki igényeinek megfelelően választhat, és még a lakásdekorálás kapcsán is ötleteket meríthet a különböző lehetőségekből. 

 

A függönysín kiválasztásánál például érdemes figyelembe venni, hosszabb távon mik a terveink, hiszen egy szimpla karnis mellett döntünk most, de elképzelhető, hogy a klasszikus sötétítő és fényáteresztő párosa vagy a kreatív énünk miatt ez nem lesz megfelelő néhány hónap múlva. Nem árt ezért elmélyülni a belső árnyékolás világában.

 

A belső árnyékolás világa 

 

Ha otthonunk tereit egy harmonikus, stílusához illő belső árnyékolóval szeretnénk felszerelni, igen széles választékkal találjuk szembe magunkat. A modern otthonok kialakításánál a függöny mellett számításba kell venni egy reluxa, szalagfüggöny vagy textilroló melletti döntést is. 

 

A belső árnyékolók gazdag kínálatából választhatjuk ki a helyiségnek megfelelően és az igényeink szerint a legmegfelelőbbet, amelynek felszereléséhez a szükséges eszközök és útmutatás is rendelkezésre áll. Érdemes a megfelelő méretet vásárlás előtt ellenőrizni akár többször, illetve a praktikusságot szem előtt tartani, mivel általában hosszú távú befektetésről beszélünk. 

 

Mindenekelőtt ajánlott figyelembe venni, milyen adottsága van a szobának, mennyire szeretnénk sötétíteni, valamint mi tetszik nekünk. Utóbbi már csak azért is rendkívül számít, mert a lakásunk az a biztos pont az életünkben, ahol minden körülmény között jól kell magunkat éreznünk. 

 

Egy jól megválasztott árnyékoló, egy kellemes színes függöny összhangban a szoba berendezésével nyugodtságot áraszt, és könnyen ellazulunk egy fárasztó nap után. 

 

Kreativitás 2 soros függönysín esetén 

 

Egy komfortos otthon alapvető kiegészítője a belső árnyékoló, amely a legtöbbször egy csodás függöny, ez egyszerűen nem megy ki a divatból. A függönyök választéka ma már elképesztő, színek és minták terén csak a képzelet szabhat határt, ahogy a kreativitásnak is bőven teret enged, azaz hogyan használjuk. 

 

Az íves előlapos, 2 soros alumínium függönysín fehér színű változata alaptermék, amely minden lakásban megállja a helyét, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy a nappali függöny mellett kifejezetten éjszakai sötétítésre alkalmas plusz darab kerüljön fel. Ugyanakkor arra is tökéletes, ha az első függönyt rendeltetésének megfelelően használjuk, a másodikat pedig a saját ötletességünk és találékonyságunk szerint félrekötve, összefogva, netán fonva különleges lakásdekorációként. 

 

A mennyezeti karnis méretre alakítható, az előlapja pedig eltakarja a csúnya kampókat és csúszkákat, ezért teljes mértékben az ablakra optimalizálható. A két végén természetesen végzáró található, így a biztonság is megoldott. Hiába, ez egy olyan alapdarab, ami soha nem okoz csalódást, maximálisan az adottságokra szabott!