Belső árnyékolókLegyen szó reluxáról, szalagfüggönyről vagy rolóról, esetleg rolettáról és más belső textil árnyékolóról, a Redőny Diszkont kínálatában mindent megtalálsz! Leld meg álmaid belső árnyékolóját, add le megrendelésed, és ha elég rátermettnek érzed magad, te is felszerelheted az árnyékolót a nyílászáróhoz. Mi minden szükséges eszközt biztosítunk - abban is segítünk, hogy jól mérd le az adatokat, és a felhelyezésnél sem hagyunk magadra, hiszen a weboldalon szerelési útmutatót is találsz.

 

Érezd magad komfortosan az otthonodban egy hatékony és dekoratív belső árnyékolónak köszönhetően!
A lehetőségeket tekintve belső árnyékolókban nagy választék van, így nincs egyszerű helyzetben az, aki választás előtt áll. Jó, ha mérlegeljük a nyílászáró adottságait - mint például a méretét vagy tetőablaknál a dőlésszöget -, és azt is át kell gondolni, hogy az adott helyiség árnyékolásánál mennyire van szükség teljes sötétítésre, vagy elegendő a részleges is, illetve azt is érdemes megfontolni, hogy olyan belső árnyékolót válasszunk, ami jól fog illeni a szoba egészéhez. Nézzük a választékot részletesebben is!

 

Beltéri textil árnyékolók

 

Jó tudni, hogy beltéri textil árnyékolóink mind fix méretű, dobozos kiszerelésben, mind pedig egyedi méretre készült állapotban kaphatók! A rolettákat göngylánccal lehet felhúzni és leengedni, ami ha esetleg elszakadna is, könnyedén pótolható. Kisebb ablakoknál, például a konyhaablak árnyékolása is jól megoldható ezzel az eszközzel. Bukó-nyíló nyílászárókra különösen ideális. A textil teljes fedést nem feltétlenül nyújt, a napsugarak egy részét azonban elnyeli, tehát az árnyékolás mellett az a funkció is megvalósul, hogy kint tartja a hőt. Nyáron ezért is mindig praktikus a belső árnyékolók használata!

 

További belső árnyékoló: reluxa

 

A belső árnyékolók egy különösen népszerű terméke a reluxa, amit sokan szintén a könnyű kezelhetőség és felszerelhetőség miatt részesítenek előnyben. Nálunk ráadásul 30-féle szín közül is választhatsz, így biztos lehetsz benne, hogy a reluxa lamellái harmonizálni fognak a lakás berendezési tárgyaival!

 

A reluxalamellák dőlésszögét változtatva az árnyékolás mértékét mi irányítjuk, erre való az üvegpálca. Feszített változat is elérhető kínálatunkban, ami azért praktikus, mert az ablak buktatása esetén a reluxa nem fog zörögni, így ha éjszaka buktatott ablaknál aludnánk, nem fog zavarni minket a szél által mozgatott árnyékoló. 

 

Szalagfüggöny

 

A szalagfüggöny egy elegáns megoldás a helyiségek árnyékolására, leginkább abban az esetben, ha olyan nagyablakos szobákról van szó, amiket elsősorban nappal látogatunk, mint például a nappali vagy irodahelyiség. Az ilyen nagy nyílászárókkal rendelkező helyiségeket költséghatékonyabb szalagfüggönnyel, mint redőnnyel ellátni, arról nem is beszélve, hogy jobban illik ez a megoldás ezekhez a szobákhoz.

 

A szalagok szöge is változtatható, így mi határozzuk meg, hogy milyen mértékű sötétítést szeretnénk, de teljes zárás és nyitás is megoldható a gyöngylánc segítségével. 

 

Függönykarnis 

 

A Redőny Diszkont természetesen a beltéri árnyékolók szereléséhez és felhelyezéséhez szükséges minden eszközt biztosít, így többek között a függönykarnis vagy az alumínium sín is beszerezhető a weboldalon többféle színben és méretben, hogy teljes legyen a harmónia! A rejtett karnis sem ismeretlen számunkra, hiszen minden árnyékolással kapcsolatos terméket értékesítünk!