Függönykarnisok, alumínium sínek

Karnis

 

Legyen szó sötétítőkről vagy függönyökről, szüksége lesz sínekre és karnisokra a megfelelő rögzítés és a mobilitás biztosítása érdekében. A legjobb helyen van, ha épp ezek beszerzését fontolgatja. Széles választékkal várjuk, bármilyen típus is legyen a favoritja.

 

Legyen szó oldalfali vagy mennyezeti függönysínről, itt megtalálja, amilyet szeretne. Egy-, két-, sőt akár háromsoros modellek közül is választhat, egyes termékek esetén akár több színből is. Ráadásul itt találja az oldalfali tartókonzolokat is különböző méretekben és színekben.


A legtöbben nagyon szeretik, ha szép világos az otthonuk. Mindaddig ez rendben is van, amíg nem lesz túl sok és túl erős a fény. Ilyenkor ugyanis elkezdünk gondolkozni azon, hogy milyen megoldások vannak az erős napfény ellen.

 

Ma már számos megoldás szóba jöhet, melyek közül előszeretettel használunk a mai napig is belső árnyékolókat, köztük függönyöket, sötétítőket is. Ezek rögzítéséről és mozgathatóságáról gondoskodnunk kell, hiszen nem akarjuk fixen eltakarni a fényt magunktól, csak időszakosan. Ha a belső árnyékolók (azon belül is a függönyök és sötétítők) mellett tetted le a voksod, jó helyen jársz. Itt ugyanis megoldást találsz a rögzítés és a mozgathatóság problémájára. Nézz szét a kategóriában, és válassz számodra megfelelő terméket.

 

Falra vagy plafonra rögzíti?

 

A kínálatunkban megtalálhatja azokat a síneket, melyek falra szerelhetőek, de azokat is, melyek plafonig érő függönyökhöz valóak. Ráadásul mindegyik típusból többféle is elérhető nálunk.

 

A falra szerelhető verziót érdemes közvetlenül a nyílászárók fölé elhelyezni. Ezzel ellentétben a plafonra szerelhetőt érdemes választani akkor, ha odáig felérő üvegfelületek vannak a helyiségben. De akkor is, ha egy egész oldalt szeretnénk eltakarni, vagy ha térelválasztó felhelyezése miatt keresünk megfelelő sínt. De természetesen az Ön igényeinek, ízlésének és lehetőségeinek megfelelően olyat választ, amilyet szeretne.

 

Egy-, két- vagy háromsoros karnis legyen?

 

A termékeink között megtalálja a legegyszerűbb egysoros alumínium függönytartó sínt is. Ugyanakkor akár három külön sávval rendelkezővel is tudunk szolgálni. Praktikus választás a többsoros, mivel így egyből feltehetjük a függönyt, egy áteresztőbb és egy teljesen besötétítő anyagot is egyúttal. Ezzel máris nagyobb variációs lehetőségünk van, több opció közül is választhatunk, annak függvényében, hogy épp mennyire erős a napfény.

 

Rejtett Slim Line sínek

 

A Slim Line alumínium függőnysíneket könnyen rejtett módon illeszkedővé tehetjük. Ehhez csak egy vékony polisztirol díszlécre vagy egy kis gipszkarton stukkóra van szükségünk, ami mögé kerül beszerelésre.

 

Oldalfali tartókonzolok

 

Amennyiben nem mennyezetre, hanem oldalfalra szerelhető megoldásban gondolkozik, akkor azt szintén beszerezheti tőlünk. 80 mm-től 200 mm-es méretig. Fehér vagy akár pezsgőszínben is elérhetőek ezek a kiegészítők, válasszon annak megfelelően, hogy melyik megy jobban a sínhez.

 

Méretre legyártjuk Önnek

 

Amennyiben megtalálta azt a síntípust, amire szüksége van, akkor a termék oldalán meg kell adnia, hogy mekkorára van szüksége. Ez fontos, mert mi az egyedi igényeinek megfelelően, méretre fogjuk legyártani Önnek.

 

Amennyiben ugyanabból a típusból több azonos méretet szeretne, akkor állítsa be a mennyiségnél a megfelelő darabszámot. Ha azonos típusból más-más méretben vásárol, akkor az első méret megadását követően helyezze a terméket a kosárba. Ezt követően adja le a rendelését a második méretre.