Hasznosságok

A motoros redőny használata és javítása

Árnyékolót választani nem könnyű, de a motoros redőny használata és javítása végtelen kényelmet, komfortérzetet és biztonságot ad egy otthonban. Ma már sokan választják ezt nem csak irodába; és hogy jó választás-e? 

 

Variációk redőnyre 

 

Triviálisan hangzik, de az első lépés mindig a gondos utánajárás és az azt követő megfelelő választás legyen az árnyékolók kapcsán, így mérsékelhető a javítás okozta kellemetlenség és anyagi ráfordítás. 

 

A webáruházunk kínálatában rengeteg kültéri és beltéri árnyékoló, így redőny is megtalálható, amelynek kiválasztásához, felszereléséhez szükséges eszközök és útmutatás terén szakszerű segítséget biztosítunk. 

 

Egy régi faredőnyt mindenképp érdemes modernebb, egyben biztonságosabb, változatra cserélni, valóban az igényeinknek és az adottságoknak megfelelő mellett dönteni, hogy megkíméljük magunkat a későbbiekben a nagyobb kellemetlenségektől. 

 

A redőnytípusok sokfélék, létezik például külső tokos, vakolható tokos vagy belső tokos redőny, készülhet műanyagból és alumíniumból. A mozgatásuk gurtnival vagy zsinórral történik, de az utóbbi motorizálható is, ami kényelmes, halk, programozható, illetve a redőnyök pontos végállása biztosított. 

 

Motoros redőny használata és javítása 

 

Napjainkban rendkívül népszerű választás a motoros redőny, amely korszerű, távirányítóval vezérelhető, igény szerint programozható is. Egy okosotthon tervezésénél kulcsfontosságú, és nem bonyolultabb a javítása sem, mint a hagyományos társaié. 

 

A smart home redőnymotorok és a tartozékok, vezérlők közkedveltek az otthonok kényelmének és komfortjának megteremtéséhez. Könnyedén beállíthatjuk, hogy az időjárás szerint legyen felhúzva vagy leengedve, de a napi tevékenységeinknek megfelelően szintén programozható. 

 

A motoros redőny javítása kapcsán sokan gondolják, sok vele a gond, azonban ez így nem helytálló, meghibásodás esetén éppúgy javítható, mint bármelyik, esetleg van, amire pluszban gondolni kell. Ha nem mozgatható például se fel, se le, akkor ajánlott a távirányítót ellenőrizni és elemet cserélni, illetve az áramforrást megvizsgálni. Ha ezek kizártak, akkor kerülhet a motor szóba.

 

Amikor nem mozdul, csak féloldalasan vagy a tengelye mozog, de maga a redőny nem, akkor általában az akasztók vagy azok füle törik le. Ha túlfeszültség észlelhető, akkor pedig a motoros redőny javítása egy újraprogramozással többnyire megoldható. 

 

A SmartHome biztonságos top terméke

 

Mivel egy redőnyt hosszabb távra választ az ember, kiemelten fontos a döntésnél az otthon kényelme, biztonsága mellett az esetleges javítás költsége is, ezért a motoros redőny kínálatában a SmartHome termékei igen nagy népszerűségnek örvendenek. 

 

A SMART35RE13 redőnymotor rádiós akadályérzékelővel valódi prémiumkategóriás termék, közkedveltsége a hagyományos kapcsolós, de a modernebb rádiós modellekkel szemben is az akadálymentességnek köszönhető. Ez ugyanis megáll, ha az útjában áll valami és visszateker egy fordulatot a tehermentesítés érdekében. 

 

Egy távirányítóval beállíthatóak a végállásai, illetve plusz egy “kedvenc pozíció” is. Bármikor programozható, mivel a motorfejen található egy kismegszakító program gomb, valamint lefagyásvédelemmel ellátott, tehát kikapcsol, ha szükséges. Biztonsági szempontból rendkívül előnyös, kívül sem lehet csak úgy felnyomni a redőnyt! 

 

Ha fő cél a komfortos és biztonságos otthon, akkor a motoros redőny használata és javítása garantáltan megéri, garantáltan jó választás!