Redőnymotorok, távirányítók, kapcsolók


Motorok redőnyökhöz, garázskapukhoz, és napellenzőkhöz.

Kapcsolós és távirányítható motorok, különböző méretben és nyomatékban.

Távirányítók 1, 5, 10, és 15 csatornás változatban. Időre programozási lehetőségek a 15 csatornás távirányítóknál.

Redőnymotorok, távirányítók, kapcsolók

 

Ma már szinte nincs olyan terület, amelyet ne érintenének a különféle technológiai újítások. Ez azért is jó, mert elég sokat kell bajlódnunk az árnyékolók fel- és lehúzásával. Webáruházunk redőnymotorok, távirányítók, kapcsolók kategóriájának termékeivel “programozhatóvá” vált az árnyékolás. Mit is takar ez? Azt, hogy sokkal automatizáltabbá tehetjük a folyamatot, ráadásul mindent a magunk kedve szerint alakíthatunk.

 

Amennyiben szeretnéd te is modernizálni a környezeted, akkor érdemes szétnézned webáruházunk redőny kínálatában!
A SMARTHOME és PORTOS motorokra 5 év garanciát vállalunk.

A TRENDline motorokra 4 év garanciát vállalunk. 

Szép dolog az árnyékolás, csak ne lenne annyi baj vele! Mire gondolok? Nyáron felforrósodik a ház, mert nem tudunk otthon lenni lehúzni a rolót, reluxát, délelőtt pedig nem jut elég fény a lakásba. Ha belegondolunk, a reggeli napsütés még jót is tesz a házban található növényeknek, de a túlzott nyári meleg az egész légkört felmelegítheti. Mi pedig nem tudunk folyamatosan hazaingázni csak emiatt. Habár webáruházunk redőnykínálatát úgy állítottuk össze, hogy bármilyen elképzelésed kivitelezhető legyen, én most mégsem a hagyományos módszerek mellett érvelnék. 

 

Sokkal többre juthatsz azokkal az okos lehetőségekkel, amelyeket webáruházunk redőnymotorok, távirányítók, kapcsolók kategóriáján belül találsz meg. Hogy miért előnyös az okosárnyékolás, azt a következő pár sorban fejtjük ki!

 

Mit takar az automatizált árnyékolás?

 

A paraméterezhetőség mára nem álom, sőt, ebben számos hasznos applikáció lesz a segítségünkre. A mobilra és a PC-re egyaránt telepíthetünk olyan szoftvereket, amelyek közvetítő csatornaként működnek majd a felhasználó és a motor között. A Redőny Diszkont okos redőnymotorai között bárki megtalálja a neki tetsző darabot. 

 

Amiatt sem kell aggódnunk, hogy nem lesz rálátásunk a folyamatokra. Minden maximálisan logikusan kezelhető, sok-sok beállítás és opció áll a rendelkezésünkre. A program működtetése sem igényel különleges szaktudást.

 

Mitől is olyan okos egy redőnymotor?

 

Az okoskészülékeknek hála egy smart darabbal egyszerűen beállítható a konkrét időponthoz kötött redőnymozgás. Nem kell otthon tartózkodnunk, hiszen a motorok a megadott időpontban elvégzik helyettünk a munkát. Egyes típusok még a szimulációra is képesek! Valójában ez biztonsági szempontból is egész jó trükk, hiszen a kukkoló szomszédok még a nyaralásunk alatt is azt hihetik, hogy otthon tartózkodunk! Plusz, elriaszthatjuk a betolakodókat.

 

Némely redőny a prémium kategóriába sorolható, tehát ellenáll a külső hatásoknak, alkalmazkodik az időjárás változásaihoz! Ráadásul a szigeteléssel sem lesz többé problémánk, hiszen a nemkívánatos zajok távol tartásáról és a hőmérséklet-szabályozásról egyaránt gondoskodik. 

 

Redőnymotorok, távirányítók, kapcsolók választéka

 

A műszaki produktumokkal kapcsolatban már megtanultuk, hogy csak a minőségi változatok érhetik el a kívánt hatást. Nincs ez másképpen az árnyékolók esetében sem! 

 

A legkedveltebb és legismertebb típusok közé sorolhatók a SmartHome, a Trendline, a Portos redőnyrendszerek, amelyek között rádiós, kapcsolós, akadályérzékelős termékek egyaránt találhatóak. 

 

Szintén érdemes szétnéznünk az okosotthon modellek között egyaránt, amelyek a kétirányú kommunikációra képes motorokat, illetve vezérléseket foglalják magukba.

 

Látod? Ma már minden okossá tehető! Válassz te is a termékeink közül, és kattints a “Kosárba” opcióra!