Hasznosságok

Reluxa ablakra? Miért ne?

Amikor új házba költözünk vagy épp egy felújítás kellős közepén találjuk magunkat, akkor általában az ablak környékét is átrendezzük. A legnagyobb fejtörést talán a megfelelő árnyékoló kiválasztása okozza, és nem azért, mert ez olyan bonyolult, hanem azért, mert óriási a választék. Reluxa ablakra? Miért is ne? Habár nem árt egy kicsit utánajárni, hogy tulajdonképpen miért is jó ez nekünk. 

 

Tarts velem és derítsük ki együtt, hogy miért előnyös a reluxa használata, s ki tudja, talán meg is találod majd, amit oly régóta kerestél!

 

Reluxa ablakra - Ez mindig betalál!

 

Egy jó reluxával csak jól járhatunk. Beltéri árnyékolóink között számos praktikus termékkel találkozhatsz, s igazából a te feladatod eldönteni, hogy végül melyikre bólintasz majd rá. Az, hogy melyik éri el szemedben az “árnyékolástechnikai tökély” szintjét, azt meghatározza majd a lakás kialakítása, az ablak környéke és persze az igényeid.

 

Kezdjük mindjárt a reluxa előnyeivel! A reluxa ablakra tervezett változata az egyik legkedveltebb belső árnyékoló. Ez egyáltalán nem meglepő, ugyanis nemcsak hasznos, de mutatós darab is. 

 

A nyári időszakban nagyon nagy segítséget nyújt a ház optimális hőmérsékletének megtartásában, ugyanakkor a zárt lamellák teszik lehetővé, hogy kellemes félhomályban ejtőzzünk, akár napközben is. 

 

Minőségi reluxa, minőségi élet

 

Egy jó reluxának hála megteremthető lakásunkban a privát szféra, így minden nemkívánatos tekintet elől elrejtőzhetünk. Kiváló zajszigetelőként is funkcionál, ráadásul a vagyonvédelem szempontjából sem elhanyagolható megoldás. 

 

Sokféle változata van. Az alumínium reluxák például számos esetben szabadon színezhetők, de a természetesség hívei a letisztult, fából készült darabokat egyaránt beszerezhetik. 

 

Természetesen egyedi, méretre gyártott reluxákat is forgalmazunk, és ha a szükség úgy kívánja, speciális alkatrészek között ugyancsak barangolhatsz. Látod? Itt mindenféle produktum vár rád!

 

Egy páratlan fényszabályozó árnyékoló

 

A reluxát azonban a legtöbb esetben az általa nyújtott különleges fényszabályozási lehetőségek miatt vásároljuk meg. Képes ugyanis oly módon beengedni a fényt, hogy az ne menjen a magánéletünk rovására. 

 

Az árnyékolás továbbá igazán komfortossá is tehető abban az esetben, ha a reluxa működését motorizáljuk. Amennyiben megfelelő szenzorokat telepítünk, akkor teljesen automatizált árnyékolót kapunk. Ez aztán a technika!

 

A redőnyökkel szemben a reluxa nem foglal el nagy helyet az ablak körül, plusz az sem utolsó, hogy nagyon jó áron juthatunk hozzá. Beszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet és hosszú távon alkalmazható. 

 

Aranyszabályok, amelyeket be kell tartani

 

Amennyiben árnyékolót választanánk, érdemes az alábbi szempontokat betartani:

 

  1. Ne siesd el! Mindig alaposan gondold át, mire van szükséged, mielőtt költekeznél! Neked mi a legfontosabb az árnyékolás során?
  2. Vedd szemügyre a lakást! Mi fér el az ablak körül és mi nem? Milyen környzetet szeretnél megteremteni?
  3. Csak minőségi árnyékolástechnikai eszközt szerezz be!
  4. Látogass el kínálatunkba! Rendeld meg kedvenc terméked!


Ha ezt a 4 lépést betartod, garantáltan a legjobb megoldásra lelsz rá és az árnyékolás is hatékonyabb lesz! Amennyiben bármilyen kérdésed van, fordulj bátran hozzánk, mi szívesen segítünk neked mindenben!