Hasznosságok

Rolós szúnyogháló ajtóra – Ezért éri meg beruházni rá!

A nemkívánatos látogatók távol tartása egy eléggé fontos szempont, főleg, ha egy komplett ajtót szeretnénk lefedni szúnyoghálóval. Számos megoldást találunk a piacon, de megeshet, hogy nehezen találjuk a nekünk való darabot. A rolós szúnyogháló ajtóra is való, ez biztos, így gyakorlatilag nem leszünk tele mindenhol szúnyogcsípésekkel. 

 

A következő pár sorban tehát teszteljük az elméletet, hogy valóban csak ennyi dolgunk lenne-e. Velem tartaszt? Ki tudja, még a végén az is lehet, hogy rálelsz arra, amit már régóta keresel, és ezért az otthonod lakói is hálásak lesznek. 

 

Szúnyogháló nélkül be nem költözök!

 

A szúnyogháló sokszor nem olcsó, az egész házban átalakításokra lehet szükség, és sok nyílászárónk van, de szerencsére ma már valamennyi nyílászáróhoz találunk esztétikus és praktikus változatokat. Rolós szúnyoghálóink kínálatában is barangolhatsz, hidd el, hogy sok-sok lehetőséget számításba vehetsz! 

 

A szúnyogháló, azt is mondhatjuk, hogy optikai szempontból szinte láthatatlan, azonban abban biztosak lehetünk, hogy időtálló és a legtöbb esetben üvegszálas. Számos esetben a redőnyök kiegészítője is lehet, de az ajtó is nyugodtan nyitva maradhat, nem repülnek be a rovarok a lakásba. 

 

A szúnyogháló általában egy sínben fut, s mindkét oldalán a záróprofilnál elhelyezett szőrkefével zárja a rovarok útját. Az ablakok esetén fel-le, míg az ajtóknál pedig vízszintesen, oldalirányban mozgathatók. 

 

Rolós szúnyogháló ajtóra, ami mindig jól jön!

 

Zzzzz!..... Neeee! - Az érzés, amikor beszabadul jobb esetben egy szúnyog, s egész éjjel minket kerülget és reggelre jól is lakik a vérünkkel. A zümmögő vérszívók kiiktatása csak szúnyoghálóval lehetséges. Rolós szúnyogháló ajtóra? Ez megoldás lehet! Sőt, ez a legjobb védekező eszköz!

 

A minőségi rolós szúnyogháló legnagyobb előnye, hogy vízszintesen mozgatható, és fel is húzható. Nem kötelező használni szeles, viharos időben. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül egyszerű vele a takarítás. Ha eddig te is ódzkodtál a nyílászárók takarításától, akkor az is lehet, hogy ezentúl másképp látod majd a helyzetet, hiszen a rolós szúnyogháló helyzetét igény szerint változtathatjuk. 

 

Könnyű kezelni, ezért a gyermekek és az idősek is kedvelik, ráadásul beszerelésekor abszolút érvényesül a “Do it yourself!”, nem nehéz, szóval bárki boldogul vele.

 

A rolós szúnyogháló, a szezonális trend nagykövete

 

Amint a tavasz első napsugarai besütnek a lakásba, azonnal tudjuk, hogy hamarosan megjelennek a rovarok is, szóval szúnyogháló nélkül nem nézhetünk szembe a melegebb időszakkal! Ugyanakkor törekednünk kell a megbízható produktumok beszerzésére, ami a telített piacon nem is olyan könnyű. 

 

A rolós darabok a népszerűségüket a működésüknek köszönhetik, ezért a szakemberek is előszeretettel hasznosítják. Hosszú távon is megállják a helyüket, főleg az alumínium és a műanyag kerettel ellátott termékek, de ami a legjobb, az az, hogy többféle színárnyalatban kaphatók. A fehér és a barna szín szintén képviselteti magát közöttük.


Nálunk egyedi méretre vágott, rolós szúnyoghálót is beszerezhetsz, azonban mindenképpen ügyelj arra, hogy pontos méretet adj meg a rendelés leadása előtt! Ha pedig kérdéseid merülnek fel, vagy szeretnél még többet megtudni a nyílászárók világáról, akkor keresd fel árnyékolástechnikai weboldalunkat!