Redőnypalástok


Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

Redőnypalástok

 

A modern árnyékolók közül a redőny az egyik legnépszerűbb, a redőnypalástok éppen ezért kiemelten fontos termékek webáruházunk kínálatában. Vásárlásnál elsődleges szempont az anyaguk, létezik ugyanis műanyag és alumínium, amelyeket természetesen mind megtalál nálunk. 

 

A minőségi választék nemcsak a magas színvonalon kivitelezett redőnyöket jelenti, hanem a kedvező ár-érték arányt és a kényelmes online vásárlást is lehetővé tesszük, hogy átgondolt választással otthona biztosan komfortos legyen. Bátran ismerkedjen tehát lejjebb görgetve a kategóriában található redőnypalástokkal! 
Hogy mit is nevezünk pontosan redőnypalástnak és hogyan áll össze, mikor tökéletes? Mindenekelőtt érdemes megjegyezni, hogy a redőnypalástot szokás redőnypáncél elnevezéssel is illetni, ne lepődjünk meg rajta. Ez a termék tulajdonképpen egy egymásba illeszthető profilokból álló, hajlékony redőny alkatrész, azaz amit mi laikusként látunk és egyszerűen redőnynek hívunk.

 

Kicsit professzionálisabban tekintve rá elmondhatjuk, a hosszanti irányban elhelyezkedő profilok összefűzhetőek, és ezt követően jön létre a redőnypalást rugalmas felülete. A valóban kiváló, zárt profilok között nem szűrödhet be a fény, ezzel biztosítva a teljes sötétítést beltéren, avagy a tökéletes árnyékolást. 

 

Válasszunk jól a redőnypalástok közül! 

 

Amikor egy lakás felújítása során vagy építkezéskor az árnyékolók kiválasztására kerül a sor, manapság rengetegen döntenek a modern és hatékony redőny mellett. Főként, aki a teljes sötétítés híve, éjszaka csak a maximálisan napfénymentes helyen tud kipihenten, nyugodtan aludni. 

 

Számukra egy minőségi redőny elengedhetetlen, így a webáruházunkban való vásárlás során is feltétlenül szükséges minden lehetőség, valamint mindazok előnyös és hátrányos tulajdonságának megismerése, így a valóban tökéletes darab kiválasztására számíthatunk. Általában hosszú távon gondolkodunk ilyenkor, ezért nagyon nem mindegy, melyiknek szavazunk bizalmat. 

 

A redőnypalástok közül ennek okán nem árt tudni, hogy melyik milyen adottságok mellett alkalmazható, mikor ajánlott, milyen egyéb alkatrészek és kiegészítők szükségesek a redőny beépítéséhez, és persze nem utolsósorban, hogy mi mire vágyunk úgy igazán. 

 

Melyik legyen: műanyag vagy alumínium? 

 

Ha eldöntöttük, hogy számunkra biztosan a redőny a legideálisabb vásztás, akkor rendkívül fontos az optimális méretek meghatározása, mielőtt a vásárlásra fordítjuk energiáinkat. Ezt követően jöhet az alternatívák szemrevételezése, melyik legyen, műanyag vagy alumínium redőnypalást? 

 

A műanyag redőnypalástok kínálatát tekintve többféle szín és méret közül is választhatunk. A fehér talán kicsit népszerűbb, különböző helyeken is jól használható és esztétikus darab, azonban van lehetőség világos fa változatra, ha a nagyobb méret megfelel nekünk. Méretben ugyanis mini és maxi elnevezésű, más-más szélességű redőnyléccel készült verzió létezik. 

 

Az alumínium redőnypalástok esetében kicsit szélesebb a kínálat, a méret alapján három típus kapható webáruházunkban, illetve a színek választéka igen gazdag. Ezek alapján választhatunk például szürkét, sötétbézst vagy felár ellenében akár dió és mahagóni színvilágút is. 

 

Fontos megjegyezni, hogy megrendeléskor a tényleges méretet adjuk meg, amely az arritettel együtt mért és a redőny tengelyéig felérő méretet takarja. Menjen biztosra, és nézze át alaposan ezen kategóriát, majd a mérési táblázatunk alapján számolt méretekkel adja le rendelését!