Redőny


A kész redőnyök árai 1 négyzetméterre vonatkoznak. Ebben az árban benne vannak a kiegészítők is ( automata, gurtni bevezető, csavar, tükörgomb).

Aki igényli, felszerelési útmutatót is kap a termékekhez. 

1,3 m2 alatti méretek esetében az ár darabáras, vagyis az 1,3 m2 ára.

 

 

 
Felejtse el a függönyt!

 

A függönyök ideje lejárt! Az olyan árnyékolók, mint a függöny, lassan már az elavult árnyékoló típusok közé tartoznak, hiszen a modernebb változatok előnyeivel már nem versenyezhetnek. A függöny kiválasztása és felszerelés sok esetben nehézkes, hiszen  gyakran méretre kell vágatni, és az ablak paramétereihez igazítani. Tisztántartása szintén időigényes, hiszen a mosáshoz szárításhoz le kell venni, majd visszarakni.

 

Haladjon a korral, és válasszon inkább az olyan modern árnyékolók közül, mint a redőny, a roló vagy a reluxa. Ezek az árnyékolók sokszínűség tekintetében felveszik a versenyt a függönyökkel, ugyanakkor számos előnnyel is rendelkeznek velük szemben.

 

Ezek az árnyékolási eszközök többféle alapanyagból készülnek, így textil, műanyag vagy alumínium is kerülhet az ablakra. Karbantartása és tisztántartása egyszerű, és minimális energiát emészt fel.

 

Kiváló választás magánlakásba, de irodákba, közintézményekbe is. Keressen fel minket bizalommal és rendeljen egyedi igényekre szabott árnyékolókat! Válassza a modern megoldásokat, és cserélje le függönyeit!

 

 

 

A bőr védelméért

 

A nyarat mindenki türelmetlenül várja, különösen a hideg, zimankós, téli estéken, amikor úgy tűnik, hogy sosem fog újra kisütni a nap. Azonban, a nyári napsugárzásnak is megvan az előnytelen oldala.

 

Napjainkban az egyre erősödő UV sugárzás gyakran már árnyékban is veszélyezteti bőrünk egészségét, így fokozottan érdemes vigyázni rá. Ön se feledkezzen meg a kellő elővigyázatosságról és szerezzen be modern napellenzőt teraszára vagy verandájára!

 

A modern napellenzők lehetővé teszik, hogy kényelmesen élvezhessük a szabadidőnket az enyhet adó árnyékban. A motoros kivitelezés és a távirányítós kezelési felület lehetőséget biztosít arra, hogy néhány perc alatt kiengedjük vagy összezárjuk a napellenzőt, így nem akadály egy hirtelen jött zápor sem. A napellenzők alapanyaga is felveszi a harcot az időjárással, hiszen ellenálló vászonból készül.

 

Ügyeljen a kikapcsolódás mellett a védelemre is, és vásároljon napellenzőt otthonába még a kánikula beköszöntése előtt. Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

Az árnyékolóvásárlás egyszerűbb formáját választaná? Döntsön redőny webáruházunk mellett!

 

Vitathatatlan, hogy a legideálisabb árnyékoló kiválasztásához a vásárlónak jelentős időt és energiát szükséges a beszerzésre fordítania, erre azonban nem mindenkinek van lehetősége a munkájából, vagy egyéb teendőiből kifolyólag. Ha Ön is nyugodtan és átgondoltan szeretné otthonába beszerezni az árnyékolástechnikát, vagy esetleg szúnyoghálóra lenne szüksége, döntsön redőny webáruházunk mellett!

 

Redőny webáruházunkban minden olyan terméket megtalálhat, amelyek komfortosabbá teszik otthonát, vagyis nemcsak igényesen kidolgozott redőnyöket találhat kínálatunkban, hanem számos, az árnyékolást és a külső tényezőkkel szembeni védelmet biztosító terméket is. A minőség és a kedvező árfekvés mindegyik árucikkünkre jellemző, továbbá a rugalmas feltételeket is biztosítjuk a vásárláshoz redőny webáruházunkban, így, ha bennünket választ, valóban megtapasztalhatja az internetes vásárlás pozitív oldalát.

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel a kínálattal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés