Redőny


Redőny

 

A nemkívánatos éjjeli vendégek, a téli hideg vagy éppen a nyári forróság elleni védekezés egyáltalán nem olyan könnyű, éppen ezért a nyilászárók kialakítása is alapos tervezést igényel. A megfelelő ablak vagy ajtó beszerelése azonban csupán félsiker, sokkal lényegesebb, hogy később mi kerül fel ezekre. Redőny kategóriánkban számos megoldást találhat, amelyek közül garantáltan rálel majd arra, amely illik az igényeihez. 

 

Szeretné megtudni, hogy mikor, milyen típusú redőnyöket érdemes beszerezni? Akkor kínálatunk most ebben lesz a segítségére! Tartson velünk!

 

 

 
Miért a redőny? Nos ez nem olyan nehéz. A különféle árnyékolók közül talán ez az egyetlen olyan darab, amely száz százalékos fényzárást biztosít. Ennek óriási jelentősége van, különösen a pihenés szempontjából. Akár fényes nappal is sötétséget teremthetünk a lakásban, amelynek a műszakban dolgozó felnőttek és a kisgyermekek is nagyon örülhetnek. 

 

Ez még semmi. A hangszigetelés ugyancsak könnyen megoldható. A redőnyök a kültéri zajok jelentős részét is képesek kizárni. A különféle termékek egyszerűen megtörik a kintről beszűrődő zajokat, amelyek aztán tompítva jutnak el a falak közé. Ez főként azoknak nyújthat nagy segítséget, akik minden apró neszre felriadnak. 

 

Persze adott a kérdés, hogy milyen redőnyt ajánlott vásárolni. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja, amit keres. A következő pár sorban azért átvesszük a különféle változatok legfontosabb használati előnyeit. 

 

Műanyag vagy alumínium redőny?

 

A redőny az redőny, így valójában bármelyiket is választja, egyikben sem fog majd csalódni. De akad közöttük némi különbség. 

 

Műanyag redőnyeink jelenleg a legkeresettebb termékek, ami nem is csoda, hiszen ezekhez nagyon jó áron juthat hozzá. Jó hangszigetelők, kizárják a fényt és talán ami a legfontosabb, a hőszigetelésben is segédkeznek. Erős anyaguknak köszönhetően ellenállnak a fagynak, az esőnek és még az erős UV-sugárzásnak is. A teljes zárás mellett egy sajátos, extra légkamrát képeznek a nyílászárók elé, aminek köszönhetően nagy szerepet játszanak a hőtartásban. 

 

Nálunk egyszerű külső tokos és vakolható külső tokos formában is beszerezheti őket, ez utóbbi tulajdonképpen azt jelenti, hogy teljes egészében elrejthető a redőny.

 

A következő kategóriában masszív, alumínium redőnyeink kapnak helyet. Ezek még jobb hő- és hangszigetelést biztosítanak, és ennek oka a redőnyök speciális töltőanyaga. Az ilyen darabok a vagyonvédelem szempontjából is kiemelhetők, hiszen betörő legyen a talpán, aki képes hangtalanul átverekedni magát az alumínium monstrumon.

 

Modern és automata redőnyök

 

Ha igazán modernizálni szeretné az árnyékolást, akkor érdemes az automatizálást segítő redőnykiegészítőink között is barangolnia. Ide tartoznak a redőnymotorok és a távirányítók. Röviden azt kell tudnia a témáról, hogy vannak komplex okosrendszerek, de szintén válogathat a kapcsolós és a rádiós redőnymotorok közül is. A gombnyomással fel- és lehúzható darabok sokkal kényelmesebbé teszik mindennapjait. 

 

Természetesen a legpraktikusabbak, a redőny alkatrészek egyaránt képviseltetik magukat kínálatunkban: toklemezek, redőnypalástok, gurtnik, automaták és redőnylécek. 

 

Keressen minket bizalommal, és amint kiválasztotta a szimpatikus termékeket, helyezze őket a “Kosárba”! A szállítási adatok, illetve a fizetési mód megadását követően már nem kell sokat várnia, hamarosan szállítjuk is a megfelelő darabokat!

Felejtse el a függönyt!

 

A függönyök ideje lejárt! Az olyan árnyékolók, mint a függöny, lassan már az elavult árnyékoló típusok közé tartoznak, hiszen a modernebb változatok előnyeivel már nem versenyezhetnek. A függöny kiválasztása és felszerelés sok esetben nehézkes, hiszen  gyakran méretre kell vágatni, és az ablak paramétereihez igazítani. Tisztántartása szintén időigényes, hiszen a mosáshoz szárításhoz le kell venni, majd visszarakni.

 

Haladjon a korral, és válasszon inkább az olyan modern árnyékolók közül, mint a redőny, a roló vagy a reluxa. Ezek az árnyékolók sokszínűség tekintetében felveszik a versenyt a függönyökkel, ugyanakkor számos előnnyel is rendelkeznek velük szemben.

 

Ezek az árnyékolási eszközök többféle alapanyagból készülnek, így textil, műanyag vagy alumínium is kerülhet az ablakra. Karbantartása és tisztántartása egyszerű, és minimális energiát emészt fel.

 

Kiváló választás magánlakásba, de irodákba, közintézményekbe is. Keressen fel minket bizalommal és rendeljen egyedi igényekre szabott árnyékolókat! Válassza a modern megoldásokat, és cserélje le függönyeit!

 

Az árnyékolóvásárlás egyszerűbb formáját választaná? Döntsön redőny webáruházunk mellett!

 

Vitathatatlan, hogy a legideálisabb árnyékoló kiválasztásához a vásárlónak jelentős időt és energiát szükséges a beszerzésre fordítania, erre azonban nem mindenkinek van lehetősége a munkájából, vagy egyéb teendőiből kifolyólag. Ha Ön is nyugodtan és átgondoltan szeretné otthonába beszerezni az árnyékolástechnikát, vagy esetleg szúnyoghálóra lenne szüksége, döntsön redőny webáruházunk mellett!

 

Redőny webáruházunkban minden olyan terméket megtalálhat, amelyek komfortosabbá teszik otthonát, vagyis nemcsak igényesen kidolgozott redőnyöket találhat kínálatunkban, hanem számos, az árnyékolást és a külső tényezőkkel szembeni védelmet biztosító terméket is. A minőség és a kedvező árfekvés mindegyik árucikkünkre jellemző, továbbá a rugalmas feltételeket is biztosítjuk a vásárláshoz redőny webáruházunkban, így, ha bennünket választ, valóban megtapasztalhatja az internetes vásárlás pozitív oldalát.

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel a kínálattal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!