Műanyag párkány, kültéri/beltéri


Műanyag párkány, kültéri/beltéri


Ebben a kategóriában a műanyag párkányokat találja, melyek kültéri/beltéri beépítésre egyaránt alkalmasak. Anyagában színezett, kamrás szerkezetének köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. UV-állóak, nagyon strapabíróak, jól bírják az időjárás viszontagságait, így tökéletes választást jelentenek akár kültérre is. Tökéletesen az igényeire szabottan rendelheti meg, ugyanis a hossza mellett a mélység méretét is megadhatja.


A kategóriában műanyag végzáró profilokat is talál hozzájuk. Továbbá ragasztót és szilikont is, nézzen körül kínálatunkban!
Nálunk, a Redőny Diszkontban többféle kiváló ablakpárkány közül választhat, és természetesen nem feledkeztünk meg a kiegészítőkről sem. Így beszerezheti kínálatunkból a végzáró profilokat, a rögzítéshez szükséges ragasztót, valamint a tökéletes tömítés érdekében a szilikont is. Emellett a takaróprofilokat is megvásárolhatja tőlünk, hogy valóban professzionális hatású legyen a beépítés.

 

Műanyag és alumínium alapanyagból is gyártjuk őket, és maximálisan az Ön igényeire szabva vásárolhatja meg az ablakpárkányainkat. Nézzen szét kínálatunkban, és az igényeinek legmegfelelőbbet rendelje meg még ma!

 

Ezért fontos, hogy megfelelő minőségű ablakpárkányt vásároljon

 

Ha esetleg csak arra szeretné használni, hogy könyököl rajta, akkor sem mindegy, hogy milyet választ. Ugyanis amellett, hogy kiváló erre a célra, sőt virágtartónak is első osztályú, fontos szerepe van a ház védelmében.

 

Az ablakok alatti részt védelmezik több fronton is. Egyrészt kiváló hőszigetelőként megakadályozzák, hogy a nyílászáró alatt kiszökjön a meleg. Másrészt megakadályozzák azt is, hogy a falba víz kerüljön. Ha nem helyeznénk el megfelelően, vagy kihagynánk, akkor a falak kevésbé lennének ellátva víz elleni védelemmel.

 

Viszont egy megfelelően beépített, kiváló ablakpárkánnyal elvezetjük a vizet a fal tövétől. És még a hőt is bent tartjuk a házunkban. Így hát tökéletes szolgálatot tesznek minden otthonban. Az ebben a kategóriában kapható, műanyagból készült típusok különlegessége, hogy akár kültérre és beltérre is egyaránt beépíthetőek. Így biztos lesz a harmónia kívül-belül.

 

Mint említettük, nagyon fontos a megfelelő beépítés. Ehhez válasszon szintén innen a kategóriából műanyag végzárókat, ragasztót és tömítőszilikont is.

 

Miért érdemes a kültéri/beltéri műanyag párkányainkat választani?

 

Nagyon strapabírók, tökéletesen ellenállnak a környezeti hatásoknak. Nem deformálódnak, bírják az erős UV-sugárzást, és gyakorlatilag törhetetlenek. Továbbá nagyon könnyen tisztíthatóak is, és a nagy hőingadozás sem okoz nekik gondot.

 

Ha a designt nézzük, akkor az modern és letisztult. Ezáltal nagyon univerzálisak mind kültéren, mint beltéren alkalmazva. Sok mindenhez jól mennek.

 

Méretre szabjuk, Önnek már csak be kell építenie

 

Az ablakpárkányaink mindegyikét méretre vágjuk. Ez több mindent is takar egyszerre. Egyrészt mindegyik hosszát Ön szabhatja meg. Továbbá választhat mélységet is: van 150 mm-estől egészen 400 mm-esig a kínálatunkban. Viszont ezeket is 5 mm-enként tudjuk csökkenteni ilyen jellegű egyedi igény esetén. Így gyakorlatilag teljesen az Ön igényeire szabhatja őket, és mi ennek megfelelően a választott méretre fogjuk vágni az egyes darabokat.

 

Ne feledkezzen meg a kiegészítőkről sem, melyekre szintén szüksége lesz a beépítés során. Innen a kategóriából megrendelheti melléjük a megfelelő ragasztóanyagokat. Valamint a műanyag végzáró profilokat is itt találja. Ahogy a tömítéshez a szilikont is.

Az ablakpárkányokat méretre vágva szállítjuk. 

Méretre vágás díjmentes!

 Szélességi méretcsökkentés felára: 300,-Ft/fm.

 Raktárkészlettel rendelkezünk, de előfordulhat átmeneti készlethiány bizonyos típusokból a rendelési mennyiségektől függően.

Ezért kérjük, hogy érdeklődjenek telefonon, vagy email-ben a készletről és a beszerzési időről.

Kültéri műanyag ablakpárkányok előnyei

 

A kültéri ablakpárkányok elsődleges védelmi funkciót látnak el a ház állapotának megőrzésének szempontjából, azonban a mai elvárásoknak és a modern gyártótechnológiáknak köszönhetően már az esztétikai igényeknek is eleget kell tenni. A műanyag nyílászárók napjainkban, széles körben óriási népszerűségnek örvendenek a kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően, melyek már az ablakpárkányok esetében is megvalósulnak:

 

  • A műanyag kültéri ablakpárkányok nem deformálódnak, hosszú távon is megőrzik állapotukat és minőségüket, karcmentes és törhetetlen felületet biztosítanak.
  • Minden időjárási viszontagságnak tökéletesen ellenállnak, ezáltal kitűnően funkcionálnak kültéren, mivel jó hő- és fényállóak, a nedvesség nem okoz károkat hosszú távon sem.
  • Könnyedén szerelhetőek, nem igényelnek bonyolult munkafolyamatokat.
  • Könnyen tisztíthatóak, valamint a mai modern design elvárásoknak maximálisan megfelelnek letisztult és dekoratív megjelenésükkel.
  • Kedvező árfekvéssel rendelkeznek.

 

Cégünk kiváló minőségű kültéri műanyag ablakpárkányokat kínál ügyfelei számára különböző kivitelekben, ezáltal mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Tekintse meg ablakpárkány kínálatunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!