Roletta, roló (beltéri, textil árnyékolók)


Roletta, roló (beltéri, textil árnyékolók)

 

Amikor új lakásba költözünk vagy csak szimplán úgy döntünk, hogy lecseréljük a régi árnyékolókat a házban, akkor nincs egyszerű dolgunk. Egyrészt azért, mert nemcsak a saját elképzeléseinkhez, hanem a lakás kialakításához is igazodnunk kell, másrészt azért, mert minőségi termékeket kell beszerezni. Webáruházunk roletta, roló (belső, textil árnyékolók) kategóriáján belül tulajdonképpen mindenki megtalálja, amit keres.

 

Tartson velem, és vessünk közösen egy pillantást a legelterjedtebb árnyékolástechnikai produktumokra.
Milyen árnyékolót szerezzünk be? Melyik a legmegbízhatóbb, melyik engedi át a legjobban a fényt, a levegőt? Melyiket a legegyszerűbb kezelni? Valamennyi kérdés felmerül bennünk, de az ezekre adott válaszok sokszor eléggé szubjektívek. Nos, a modern belső árnyékolók sok helyen megállják a helyüket, legyen szó az otthonunkról vagy akár a munkahelyünkről. 

 

Persze ezeknek is számtalan változata ismert, és meglehet, hogy visszatart minket valami a vásárlás során. Visszatart az, hogy csak kevés információnk van az adott árnyékolóról vagy az, hogy fogalmunk sincs, melyik lenne a leghasznosabb a környezetünkben.

 

Éppen ezért most teszünk egy kört roletta, roló (belső, textil árnyékolók) kínálatunkban, hogy Ön is jobban eligazodjon a témában. 

 

Miért szeretjük a rolót?

 

Kínálatunkban szinte nincs olyan árnyékoló, amely ne képviseltetné magát néhány termék segítségével. Mégis mi azokat a produktumokat kívánjuk kimeleni, amelyek talán a legnépszerűbbek ma. 

 

Kezdjük mindjárt a rolóval, ami többféle színben és változatban szerezhető be. Igen, az összes árnyékoló közül a roló hasonlít a legjobban a függönyhöz, s mivel oly sok színárnyalatú darab létezik, ezért képes illeszkedni otthonunk stílusához.

 

A rolóval jól szabályozható a beáramló fény, s közvetlenül az ablak síkjában helyezkedik el. Kezelése szintén nagyon egyszerű, ebben egy speciális sín lesz a segítségünkre. A roló tehát egyértelműen az “egyszerű, de nagyszerű kategóriát” gyarapítja a piacon. 

 

Emiatt nagyon praktikus árnyékoló, mivel akár a tetőtéren is használhatjuk vagy olyan helyen, ahol nem jutott hely a karnisnak. 

 

A sávroló előnyei

 

Belső árnyékolóink között ugyancsak megtalálható a sávroló, amely tulajdonképpen a roló még modernebb változata. Ma már egyre többen erre cserélik le a hagyományos rolókat, rolettákat. De miért?

 

Ahogy a neve is mutatja, a sávroló tulajdonképpen szabályos sávokból, csíkokból áll. Ez nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz ablakunknak, de ily módon még könnyebben szabályozható a beáramló fénymennyiség. Kedvünkre szabályozható, sötétséget, de világosságot is teremthetünk vele a lakásban. Tökéletes választás, ha a cél a függőleges síkú, nagyobb felületek árnyékolása. 

 

Mire figyeljünk tehát, ha roletta, roló (beltéri, textil árnyékoló) mellett döntünk?

 

Azt, hogy belső árnyékoló mellett döntünk tehát befolyásolhatja a berendezés, a bútorok, a fal, az ablak színe, valamint az ablak kialakítása. Ugyancsak meghatározó lehet az életstílusunk is. Fel kell tennünk magunknak a kérdéseket; Mennyire fontos számunkra a hatékony fényszabályozás, na és a kényelem? Vannak kíváncsi szomszédaink?

 

Látja? Számos külső tényező szerepet játszik a kiválasztási folyamatban! Amennyiben úgy érzi, hogy termékeink valamelyike tökéletesen az Ön igényeit tükrözi, akkor ne habozzon és helyezze bátran a “Kosárba”!