Takaróprofilok


Takaróprofilok

 

Legyen szó akár új ház építéséről vagy akár komolyabb lakásfelújításról, nyílászárókra, ezáltal párkányokra, így pedig takaróprofilokra is szüksége lesz. Persze csak akkor, ha be is szeretné fejezni, amit elkezdett, és szeretne egy esztétikus lakásban vagy házban élni. Az ablakokhoz és az ablakpárkányokhoz illő takaróprofilt beszerezheti tőlünk, ennek a kategóriának az alkategóriáiból válogatva.

 

Ha szereti az esztétikus kivitelezést, és el szeretné tüntetni a beépítési hézagot a nyílászáróinál, ne habozzon, rendelje meg még ma a takaróprofilokat.
Amikor komolyabb lakásfelújításba kezd bele valaki, akkor szinte garantált, hogy a nyílászárók is cserélve lesznek. Nem véletlen, ugyanis eleve energiatakarékosság miatt is érdemes lecserélni a régi nyílászárókat újakra. Másrészt sokan egyúttal esztétikai változtatásokat is eszközölnek. Ilyen például az is, hogy új, esztétikusabb párkányokat szerelnek vagy szereltetnek be.

 

Válasszon kiváló párkányainkhoz illő takaróprofilt

 

Ha magát a vásárlási folyamatot nézzük, akkor nem a takaróprofil kiválasztása lesz az első lépés. Mindig kezdje a tervezéssel! A ház megépítését követően vagy a lakásfelújítás befejeztével hogyan fognak kinézni a beltér egyes helyiségei? Ezt érdemes tudnia, ugyanis ehhez harmonizálnia kell a párkányoknak is. Ennek tudatában kell ablakpárkányt is választania. 

 

Nézzen szét nálunk, mert itt az ablakpárkányai beépítéséhez mindent megtalál, beleértve a különböző stílusú beltéri műanyag ablakpárkányokat is. Amint kiválasztotta az Önnek legjobban tetsző párkányokat, jöhetnek az olyan kiegészítők, mint a végzárók és a megjelenésben teljesen illeszkedő takaróprofilok.

 

Ezért fontos a takaróprofil, takaróléc

 

A takaróprofilt két dolog miatt használjuk. A fő feladata, ahogy a nevében is benne van, az az, hogy takarjon. Esztétikai okokból használjuk, ugyanis ezzel fogjuk eltakarni a beépítési hézagot. Ezzel tudjuk biztosítani a beépített új nyílászárónk és ablakpárkányunk esztétikus megjelenését. Bizonyára Ön is szeretné, hogy tökéletes legyen a kivitelezés az építkezés vagy felújítás során. Erre segítenek rá a takaróprofilok. Apró, de esztétikai szempontból nagyon fontos kiegészítőről van szó.

 

Emellett még a nedvesség elleni védelemben is van egy kis szerepe. Főleg akkor, ha az általa eltakart beépítési hézag nincs megfelelően tömítve. De ez csak mellékes, a lényeg az esztétikai megjelenés, amit biztosítani tud nyílászárójának.

 

Öntapadós, törhető takaróprofilok

 

Az öntapadós, törhető takaróprofilok alkategóriánkban találja az egyetlen öntapadós kivitelben kapható takaróprofilunkat. Rendelhet teljes tekerccsel, ami 50 fm, vagy akár fm-enként is. Méretét tekintve 30-50-70 mm-eset talál kínálatunkban. Ezt a takaróprofilt a legegyszerűbb felhelyezni az öntapadó felületének köszönhetően.

 

Ragasztással rögzíthető takaróprofilok

 

Három fajta ragasztással rögzíthető takaróprofilunk közül választhat a megfelelő almenüpontokra kattintva. Válasszon annak megfelelően, hogy milyen beépítési hézagot kíván vele elfedni.

 

A kínálatunkban eléri a hajlítható takaróprofilokat. Ha belemegy a hajlítható takaróprofilok almenübe, akkor tud választani a különböző színek alapján. A méreteket tekintve 30 mm-től egészen 100 mm-ig talál takaróprofilokat. Ezenkívül még két almenüpont közül választhat, melyekbe a 120 fokos takaróléceket, illetve az L alakú takaróprofilokat helyeztük, melyek fixek, nem hajlíthatóak. Rendelje meg takaróprofiljait még ma!