Hasznosságok

A redőnymotorok segítenek Önnek a kánikulában!

redőnymotorok A nyári időszakban a legtöbb fejtörést az okozza, hogy az ember hogyan óvja otthonát a forrósággal szemben akkor is, ha éppen nem tartózkodik az ingatlanban. Sokan csak abban látják a megoldást, ha a redőnyök egész nap le vannak húzva, azonban az állandó sötétség nem tesz jót a lakásban található növényeknek, emellett szükség van arra, hogy minimális fény jusson be a lakótérbe. A technikai újításoknak köszönhetően manapság már nem kell kompromisszumot kötni a kánikula idejére a sötétséggel, ugyanis a redőnymotorok segítenek a kánikula elleni védelemben akkor is, ha Ön éppen házon kívül van.

A redőnymotorok rendkívül kényelmes megoldást kínálnak az árnyékolók mozgatásához, természetesen akkor is, amikor otthon van. A lamellákat könnyedén tudja mozgatni, a távirányítós megoldásnak köszönhetően bármikor, bárhonnan fel- vagy lehúzhatja a redőnyöket. A redőnymotorok kétféleképpen tudnak gondoskodni a kánikula elleni védelemről, ameddig Ön távol van: programozható időkapcsolóval meghatározhatja előre, hogy a szerkezet pontosan mikor eressze le a lamellákat, vagy pedig fényérzékelőt alkalmaz, így amikor azt eléri a napsugár, a redőny automatikusan lezár. A redőnymotorok nem csupán a hétköznapokban segítenek, hanem akkor is, ha az ingatlanba élők például elmennek nyaralni. Ez a betörők távoltartásának szempontjából is előnyös, hiszen a mozgó árnyékolókkal azt a látszatot tudja kelteni a tulajdonos, mintha valaki lenne az épületben, így az illetéktelen betolakodóknak eszükbe sem jut a házba behatolni.

Ha redőnymotorra van szüksége, szerezze be kínálatunkból a szerkezetet! Választékunkban minőségi, megbízható termékeket talál, amikkel megtapasztalhatja a redőnymotorok igazi előnyeit. A szerkezetek kedvező áron beszerezhetők tőlünk, és még a távirányítókat, kapcsolókat is megvásárolhatja. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége a redőnymotor kiválasztásához, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!