Hasznosságok

Műanyag ablak redőnnyel, szúnyoghálóval - Így ne bánd meg!

Manapság minden használt ingatlan hirdetése így kezdődik: “Korszerű műanyag nyílászárókkal felújítva”. Ez azonban sajnos nem minden esetben jelent jót. Szép számmal találkozni azokkal is, akik egy életre megbánták, hogy műanyag nyílászárót készíttettek. Hogyan lehet a műanyag ablak redőnnyel, szúnyoghálóval jó befektetés? Mutatjuk!

 

A jó ablak a kulcs

 

A kulcs az, hogy olyan műanyag ablakot találjunk, amelyik tényleg megfelel nem csak a mi, de az épület igényeinek is. Amennyiben a lakás penészesedésre hajlamos, mindenképpen kérjük szakember tanácsát az ablakcsere előtt. Ne az ablakos cégekhez forduljunk! Kérdezzünk meg egy pártatlan forrást a felújítás előtt. Elképzelhető, hogy a megfelelő műanyag ablak olyan drága lenne, hogy érdemes inkább a régi, fa nyílászárót felújítani vagy újat beszerelni. 

 

Ha sikerült megbízható műanyag ablakot találni, nyert ügyünk van! Keressünk olyan vállalkozót, aki számlával, garanciával be tudja tenni az ablakot. Akkor járunk igazán jól, ha a szakember az egész koncepcióra felelősséget vállal. 

 

Amin spórolhatunk: a redőny

 

Redőnyre a mai életkörülmények és időjárási viszonyok miatt egyre nagyobb szükség van. Hatalmas segítség, ha nincsen nagy meleg a lakásban, esetleg reggel is kényelmesen lazíthatunk akkor is, ha éppen kel a nap. Mégis a redőny az egyik olyan felszerelés, amin sokat spórolhatunk. 

 

A modern műanyag redőnyök működése annyira egyszerű, hogy az otthoni szerelés sem boszorkányság. Redőny webshopunkban rengeteg segédletet, leírást tettünk közzé, így bárki bátran a kezébe veheti az irányítást. Az interneten is rengeteg további útmutató és videó található. Ezek segítségével egyszerű és gyors a munka. 

 

A műanyag redőnyök szereléséhez és javításához rengeteg kiegészítőt és alkatrészt tartunk készleten. Ezek segítségével a munka gyors és egyszerű. 

 

Műanyag ablak redőnnyel, szúnyoghálóval

 

A megfelelő szúnyogháló rendszer nélkül szintén nehéz kibírni a nyári, de már a kora tavaszi napokat is. Ezen az eszközön is sokat spórolhatunk, ha mi magunk készítjük el vagy helyezzük be a készen kapható megoldást. Ez a legtöbb esetben egyáltalán nem bonyolult. A műanyag keretes szúnyoghálókat egyszerűen elég beilleszteni a keretbe.

 

A fém szúnyoghálók ára a mai napig egy kicsit borsosabb lehet, mint a műanyagból készült daraboké. Régen a fém szúnyogháló jelentette a minőségi megoldást. Ma viszont már a műanyag hálók is tartósak és könnyen használhatók. Ennek köszönhetően bátran választhatjuk ezeket is a műanyag ablakhoz. 

 

A műanyag ablak redőnnyel és szúnyoghálóval rengeteg felesleges költségtől szabadíthat meg, feltéve, hogy körültekintően terveztetjük meg. Ha megfelelő ablakot választunk, a fűtésszámlán is rengeteget spórolhatunk. A redőny tovább csökkentheti a melegítés és hűtés költségeit. Változatos alkatrészkínálatunkkal a meglévő rendszereket is fel lehet újítani, így egy-egy megoldás tényleg hosszú évekig kiszolgálhat minket.