Hasznosságok

Ipari roló, avagy a motorizált alumínium redőny

Bár ipari rolónak talán inkább a garázskapu redőnyt kellene nevezni, nyugodt szívvel nevezem a motorizált alumínium redőnyöket is annak. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert ezek olyan masszív, időtálló, tartós, strapabíró, mégis könnyű szerkezetek, amik bárhol megállják a helyüket. Nézzük hát, miért is olyan jók ezek a sötételők, miért ajánlom mindenkinek.

 

Ipari roló, az elpusztíthatatlan

 

Ha igazán időtálló megoldást szeretnél, akkor nem kérdés, hogy az alumínium lesz a te anyagod. Bár a műanyagról is azt szoktuk mondani, hogy időtálló, meg mindannyian tudjuk jól, hogy alig tud az emberiség megszabadulni tőle. Mégis azt könnyebb tönkretenni, használhatatlanná tenni, megrongálni, mint alumínium társát. Egyszerűen puhább, könnyebben deformálható anyagból van.

 

Az alumínium viszont annak ellenére, hogy nagyon könnyű, igencsak masszív anyag, mely nem csak árnyékolóként kiváló, de védelmet is nyújt. A külső időjárási tényezőktől és egyéb mechanikai behatásoktól is véd, kisebb vandalizmus ellen is kiváló. Az alumínium redőny meggátolja az illetéktelenek behatolását az épületbe.

 

Számos jó tulajdonsága van

 

Bár már említettem, hogy miért annyira elpusztíthatatlan, de emellett is még számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Természetesen tökéletes sötételő, de emellett nem elhanyagolható az sem, hogy nagyon könnyen tisztítható. Mivel a ház külső felületére van beépítve, így jut neki a melegből, hidegből éppúgy, mint a porból és egyéb szennyeződésekből. Még jó, hogy könnyen lemosható, letörölhető a szennyeződés, és nem dörzsöljük bele az anyagába.

 

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik. Ezt köszönheti annak, hogy habbal töltött technológiával készül épp azért, hogy télen benn tartsa a hőt, nyáron pedig kint. Több színben is elérhető, és ráadásul a tok teljesen bele tud olvadni a homlokzatba, ha vakolható tokosat választasz.

 

Automatizálható

 

Te ismered az okosotthon megoldásokat? Ha még nem ismernéd, essen róla pár szó, főleg azért, mert itt válik igazán ipari rolóvá az alumínium redőny.

 

Az alumínium redőny igen, míg a műanyag nem alkalmas arra, hogy redőnymotorral szereljük. Épp ezért, ha automatizálni szeretnéd az árnyékolóid, akkor mindenképp alumíniumban kell gondolkoznod. De hidd el nekem, megéri, mert olyan kényelmet, megbízhatóságot kapsz cserébe, amit máshogy nem tudnál elérni.

 

Amikor automatizálásról beszélek, akkor a leengedést és a felhúzást értem alatta, melyet akár gombnyomásra is tudja az összes motorizált egység. De ha már az ipari felhasználásnál vagyunk, gondolj bele, hogy mit tudnál csinálni egy automatizálható, adott időben magától élesedő mozgással? Csak egy példa: épületek automata szellőztetése. De ez csak egy dolog, nyugodtan agyalhatsz rajta, hogy te hogyan tudnád a legjobban használni.

 

Hogy maximalizáld a hatékonyságát és a kényelmed, javaslom egy okosház központ beszerzését. Ezzel megnyílik előtted a lehetőségek tárháza. Ha szeretnéd előre beprogramozni egy okostelefon segítségével a teljes okosrendszered, nem kérdés, hogy ez kell neked! Egy szél- és fényérzékelővel tovább okosíthatod az egészet, és egy bizonyos szél- vagy fényerősség esetén maguktól indulnak az automatizmusok. Menő, praktikus, kényelmes, egyszerűen jó!

 

Még mindig nem tudsz dönteni? Segítünk!

 

Ha esetleg ennyi infó alapján sem tudsz dönteni, továbbra is bizonytalan vagy, vagy lenne kérdésed, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.